Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

We're on to 2015

Hangzott el Bill Belichick szájából ez a mondat, amikor a minap egy labdabotránnyal kapcsolatos kérdést szegeztek felé az újságírók. Az biztos, hogy van min dolgozni a jövő évre, ugyanis a Super Bowl győztes háza táján volt jövés-menés rendesen a free agency nyitásakor. Vince Wilforkkal nem sikerült dűlőre jutni az új szerződésével kapcsolatban, Darrelle Revis 20 milliós opciójával nem élt a bajnok, Brandon Brownert és Alfonzo Dennardot kivágta a csapat, így rengeteg kardinális kérdés merült fel a bajnok védelmében. Ez a drafton is meglátszott, a 11 pickjükből hetet használtak fel a védelem tatarozására, kettőt a támadófal megerősítésére (gondolva arra, hogy Solder következő év végétől már úgysem a Pats játékosa lesz?). Továbbá egy tight end és egy long snapper érkezett.

0 komment Tovább

Fegyvereket Carrnak!

Az Oakland Raiders tavalyi draftja egészen kiválóra sikeredett Khalil Mack, Derek Carr és Gabe Jackson neveivel fémjelezve, ők mind első évükben is remekeltek. A general manager Reggie McKenzienek még többévnyi hasonló teljesíményre van szüksége az éves játékosbörzéken, hogy újra felemelkedhessen a Raiders.

0 komment Tovább

Sokkoló Chargers

Egy remek szabadügynök-piaci tevékenység után úgy tűnt, a Chargers bőven partiban lehet a csoportgyőzelemért, csak egy jó draft kell hozzá. Ráadásul a Broncos draftja kifejezetten vitathatóra sikerült, az első kör után Riverséknél volt az előny. Ám a folytatás…

0 komment Tovább

A Denver paradoxon

Furcsa egy paradox helyzetben van a Denver Broncos csapata. Egyszerre kellene "win now" üzemmódban maradni és Manning utolsó éveit kihasználva olyan játékosokat szerezni, akikkel karöltve pár éven belül felérhet a csúcsra a csapat, ugyanakkor Gary Kubiak érkezésével az új játékfelfogáshoz is hasznosítható, a jövőt biztosító embereket találni. A szabadügynök piacon, érdekes módon inkább ez a második filozófia dominált és nem érkezett nagynevű sztár a csapatba, hanem szorgos, a sémába illő "iparoslegényeket" szereztek meg. Lapozás után azt láthatjuk, hogy a drafton folytatták-e a tendenciát vagy a legnagyobb lyukakat igyekeztek-e betömni, instant kezdő emberekkel.

0 komment Tovább

Felemás FA piachoz felemás draft dukál

A Chiefs a 2013-as valószínűtlen alapszakasz menetelés után tavaly oda került, ahova a jelenlegi keret való: a rájátszásba nem jutó csapatok közé. Bár sikerült újra pozitív mérleggel zárni az alapszakaszt, ezúttal ez most kevés volt rájátszáshoz, de ha még be is jutottak volna én nem hiszem, hogy érdemben szállhattak volna harcba a végső sikerért. Van még min változtatni, az FA piaci szereplésük katonadani szerint elég kettősre sikeredett. Lássuk, hogy sikerült a draftjuk:

0 komment Tovább

Marcus Mariota - Fiaskó vagy sikersztori?

Az idei draft legnagyobb, vagy inkább legizgalmasabb kérdése az volt, hol köt ki Marcus Mariota. Szóba jött az Eagles mellett a Jets, a Bears, a Browns, pletykáltak a Ramsről és Redskinsről, a Chargersről. Írtam is az AFC South szezonértékelőjében, hogy remek helyzetben vannak a Titánok, hisz vagy megkopasztanak valakit, vagy behúzzák Leonard Williamst, Vick Beasleyt vagy a Cooper/White elkapó duó egyikét. Egyik sem történt meg, így pedig megkockáztatom, az utóbbi évek legnagyobb hibáját követte el a Titans.

0 komment Tovább

Izgalmasabb lesz az AFC South?

Rendhagyó módon ma nem csak egy csapat kerül terítékre a drat-értékelő sorozatunkban, hanem egy egész divízió. Ennek oka, hogy a szerkesztői felhívásunkkor kaptunk egy remek posztot az egész AFC South teljesítményéről és nem volt szívünk megtördelni. Következzék Kovács Bálint vendégposztja.

0 komment Tovább

A védelmet erősítették a Kohászok

Tavaly bár megnyerte a csoportját a Steelers, a gyenge védelme miatt reális esélye nem volt a végső győzelemre. Ennek feljavítása érdekében új védelmi koordinátort neveztek ki Keith Butler személyében, aki addig a linebackerek edzője volt. Második lépésként az Acélfüggöny régi fényét kell visszaállítani, ehhez pedig olyan játékosokat kellet draftolni, akiknek reálisan van esélye előrelendíteni a védelmet. Nézzük hogy sikerült:

0 komment Tovább

Túl a saját árnyékon

A Cincinnati Bengals évek óta azzal küzd, hogy nem képes januárban meccset nyerni. Ennek oka lehet Marvin Lewis vagy Andy Dalton, de az biztos, hogy a két figura valahogy kiegészíti egymást szerencsétlenségben, és amíg bármelyikük is Cincinnatiben székel, addig nehezen tudom elképzelni, hogy ez a tendencia változzon. Azonban, ahogyan minden csapat próbálja toldozni-foldozni a lyukakat, így ők sem tettek másképp, szorgosan választottak a nagy kalapból. Na de lássuk, hogyan is tették mindezt.

0 komment Tovább

A rehab királya

Minden kezdet nehéz.

Pláne, hogyha a korábbi munkahelyeden te voltál a legnagyobb király. Ahol minden rólad szól, mindenki a lábad előtt hever, te vagy a sztár és minden mozdulatodat áhítattal nézik. Heisman-győztesként kivívtad az egyetemi foci körében a tiszteletet, rajongóid pedig úgy tekintenek rád, mint egy aranyból faragott félistenre. Ez a népszerűség és hype, ami nem csak a rajongóidtól jön, hanem a médiából is még jobban megdobja a hangulatod és tényleg úgy érzed, hogy a bulinak sosem lesz vége.

0 komment Tovább

Az elnyomás ellen küzd a Browns

Szegény kicsi Cleveland Browns, a csapatot folyamatosan elnyomják a nagyok a csoportban. A Ravens, a Steelers és a Bengals is bejutott a rájátszásba tavaly és egyébként is évek óta ott vannak a tűzközelben. A Browns pedig csak szenved. Ezen próbáltak javítani a drafton, ahol 12 új játékossal gyarapodtak.

0 komment Tovább

Maxximális extázis Baltimore-ban

Ravens nagyon szép szezont zárt 2014-ben, legyőzték a Steelerst a rájátszásban, majd egészen ráijesztettek a leendő bajnokra is, így érthető optimizmussal várhatják a 2015-ös évet. Mivel az FA-piacon nem sikerült érdemben megerősíteni a csapatot, így elsősorban a drafttól várhatták a szurkolók a keret érdemi mélyítését: nézzük, hogyan is sikerültek a hollók idei választásai!

0 komment Tovább

A Bridgewater korszak 2. fejezete

A Minnesota háza táján idén minden két dolog körül forgott. Az egyik Adrian Peterson eltiltása és lehetséges távozása volt. A másik pedig, hogy a csapat megtalálta jövőjének franchise irányítóját, Teddy Bridgewatert. A Vikingek a 2014-es draft első körének utolsó választásával húzták ki a tehetséges QB-t, aki első szezonjában szép teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat. Tavaly tehát sikerült gyémántot találnia a csapatnak. Most megnézzük idén is folytatják-e a felemelkedést.

0 komment Tovább

A Packers sötét oldala

A 2014-es szezon kifejezetten hangosra sikeredett, már ami a különféle botrányokat illeti: Ray Rice, Greg Hardy, Adrian Peterson, Noisegate, és a nem rég hatalmas botránnyal véget ért Deflategate. Nem kívánok most ezekbe belefolyni, ítélkezni, véleményt formálni, jelen írás tárgya azok a botrányok, amikben a Packers is érintett volt. Mert bár idén minden ilyesmiből kimaradt a Green Bay, de nem volt ez mindig így.

0 komment Tovább

Egy lépéssel tovább

A Green Bay számára nem is lehet más célkitűzés a következő évadra, mint egy körrel tovább menni a rájátszásban és bejutni a Super Bowlba. E cél eléréséhez már a FA-piac nyitásakor megkezdődtek az előkészületek. Leginkább a védelemből távoztak alapemberek (Tramon Williams, Devon House, A.J. Hawk), így corner és linebacker poszton mindenképpen szükség volt valakire az idei drafton. A hajtás után kiderül, hogyan is gazdálkodtak a sajtfejűek az idei nyolc draftcetlijükkel.

0 komment Tovább

Extra pont - extra izgalmak?

Az NFL tulajdonosi gyűlése tegnap azzal a céllal jött össze, hogy szavazzon a 2 yardosról elvégzett, szinte automatikussá vált extra pont reformjával kapcsolatos három javaslatról:

  • A Patriots javaslata alapján a rúgást a 15 yardos vonalra helyezik, de maga az extra pont továbbra is elkülönített marad, a labda halottá válását követően véget ér a játék.
  • Az Eagles által ajánlott verzióban a rúgás a 15 yardos vonalra kerül, a kétpontos kísérlet azonban egy yarddal előrébb (az 1 yardosra) kúszik, és a védelem is megszerezheti a labdát.
  • A liga versenybizottsága lényegében az Eagles tervét javasolja azzal a különbséggel, hogy a kétpontos kísérlet marad a 2 yardos vonalon.

0 komment Tovább

Joggal mosolyog Pace

A Medvék teljesen átalakulnak, a tavalyi szégyenteljes szezont követően minden főbb vezető ajtón kívül találta magát. Új vezető edző van (John Fox), védelmi koordinátor (Vic Fangio) és offensive koordinátor (Adam Gase). Az általános igazgató se úszta meg a lapátra helyezést, helyét az a Ryan Pace veszi át, aki ezzel a kinevezéssel 37 évesen a liga legfiatalabb GM-je lett. Lássuk mit alkotott első draftján, amit ilyen minőségben levezényelt.

0 komment Tovább

Szemléletváltás Detroitban

Kijelenthetjük, hogy új korszak kezdődött a Lionsnál. Suh, Fairley és Raiola távozásával a csapat elveszítette három legmegosztóbb, legbalhésabb játékosát, helyükre pedig igyekeztek minél intelligensebb és érettebb playereket szerződtetni. Remélhetőleg nemcsak egy sokkal szimpatikusabb, de erősebb Lionst fogunk látni jövőre, legalábbis az FA mozgások és a véleményem szerint kiváló draft erre enged következtetni.

0 komment Tovább

All in Winstonra

A tavaly 2-14-es szezont produkáló Tampa Bay egész éves teljesítményével kiérdemelte, hogy a 2015-ös Draft első helyén húzhassanak. Fontos volt a Tampa számára, hogy jó draftot tegyenek le az asztalra, lévén az FA piaci szereplésük nem feltétlen sikerült valami fényesen. A tavalyi szezonban nagy meglepetésre egészen sokáig versenyben voltak a rájátszásért is, köszönhetően a csoport többi tagjának szenvedésének. Idén várhatóan nem építhetnek erre, erőből kell kiharcolni majd a továbbjutást, lássuk miként abszolválták az ehhez vezető első lépést, miként szerepeltek a drafton.

0 komment Tovább

Greg Hardy - A Kraken mindig Kraken

Greg Hardy, a Cowboys új defensive endje, 10 mérkőzéses eltiltással fogja kezdeni a 2015-ös szezont, köszönhetően egy meglehetősen érdekes körülmények között kiszabott büntetésnek. Ez történik, ha otthon is szabadjára engedik a Krakent. Vajon képes lesz maga mögött hagyni a történteket? Nem lesz egyszerű!

0 komment Tovább

Teljes újjáépülés előtt a Szentek

A New Orleans Saints csalódást keltő szezonon van túl. A csapat egyáltalán nem tudott megfelelni a várakozásoknak, szinte az egész brigád alulteljesített. Ráadásul a csapat úgy kezdett neki az offseasonnek, hogy a fizetésekkel is hadilábon álltak. A vezetőség ezért úgy döntött, hogy itt az ideje a totális újjáépítésnek. Ennek megfelelően az FA piacon jó néhány magas fizetésű, de véleményem szerint értékes játékostól szabadultak meg. Cserébe szorgosan gyűjtögették a draftcetliket a jövő csapatának. Lapozás után megnézzük jól használták-e ki ezeket a pickeket.

0 komment Tovább

Felszállnak-e a sólymok? 

A Falcons tavalyi éve nem a terveknek megfelelően alakult, hiszen a kellemes 5-1-es divízión belüli mérleget 1-10-es divízión kívüli mérleggel kísérték, így annak ellenére, hogy mindössze egy győzelemmel maradtak le a rájátszásról, végül menesztették a vezetőedző Mike Smith-t. Helyére a Seahawks defensive koordinátora, Dan Quinn érkezett, így már előzetesen sejteni lehet, hogy a korábbiaknál védelem-centrikusabb és úgy általánosságban jobban összerakott draftra számíthatunk. Az előrejelzések helyesnek bizonyultak, hiszen az idei draft legnagyobb nyertesének a szakértők többsége a Falcons csapatát hozta ki - mi azonban még nem esszük olyan forrón a kását, és ítélethirdetés előtt jól megnézzük, hogy pontosan kik is alkotják az Atlanta 2015-ös draft class-át.

0 komment Tovább

Mi is draftoltunk

A draft-boardunkra 10 első körös prospect került fel és olyan szerencsés helyzetben voltunk, hogy két választási jogunk is volt, emellett sikerült az általunk legjobbnak ítélt tehetségeket kiválasztanunk, tökélyre fejlesztettük a BPA stratégiát. A hajtás után bemutatkozik a két újoncunk, jimboy és tszajko, illetve a franchise többi tagjáról is megtudhatjátok, hogy miként szeretett bele kedvenc csapatába.

0 komment Tovább

A Rivera-sorminta folytatódik?

A Panthers legújabb kori történelme - amelynek a kezdetét Rivera és Newton 2011-es érkezése jelenti nálam - eléggé egy kaptafára épül: borzasztónak tűnő FA-szezont közepesen sikeres draft követ, majd amikor úgy tűnne, hogy az éppen aktuális év mehetne a kukába, hirtelen csak összeszedi magát / bejut a rájátszásba a csapat. A sorminta egyelőre 2015-ben is folytatódik, a szabadügynök-piaci húzások nem sikerültek túl fényesre, így idén is a draftra maradt az a feladat, hogy a hiányposztokon (leginkább támadófal és elkapók) érdemben erősítsenek a párducok. Lássuk, hogyan sikerült idén megoldani ezt a feladatot!

Panthers-szurkolók draft előtt (innen Európából nézve ez a kép "kicsit" furcsa)

0 komment Tovább

Nem nagyon alakul a 9ers

A 49ers történetének egyik legnehezebb időszakát éli. Az eddigi holtszezon botrányosan alakult az egykor szebb napokat is látott franchise életében. Jim Harbaugh-t 4 év közös munka után egy másik Jim, bizonyos Jim Tomsula váltja a vezetőedzői poszton, e mellett váratlan visszavonulások és egy nagyon gyenge FA piaci tevékenység jellemzi eddigi ténykedésüket. A fél csapat lelépett a süllyedő hajóról és eddig nem igazán sikerült kikeveredni ebből a káoszból. A csapat számára égető szükség volt egy jó draftra, hogy a szurkolók legalább lássák a fényt az alagút végén. Lássuk sikerült-e ezt megvalósítania a teljesen átalakuló 49ers együttesének:

0 komment Tovább

Beleszólhat a nagyok dolgába a Rams

Bár tavaly ismét negatív mérleggel végzett a Rams, a Broncos és a Seahawks legyőzésével már jelezték, hogy van bőven potenciál a csapatban. Ugyanakkor az NFL egyik legjobb védelméhez (védőfalához) és speciális egységéhez csak átlag alatti offense társult, ennek megfelelően az első 7 választásukat mind a támadósor megerősítésére használták.

0 komment Tovább

Rossz, csúnya Pats!

Hosszas civódás, vacillálás, egy független nyomozás és rengeteg "valószínűbb, mint nem" után megszületett a döntés: Tom Brady 4 mérkőzéses eltiltást kapott, a Patriots 1 millió dolláros büntetést, valamint elvették a csapat 2016-os első- és a 2017-es negyedik körös pickjét. Be kell, valljam: csalódtam!

0 komment Tovább

Súlyos büntetés Bradynek és a Patriotsnak!

Végre megszületett az ítélet a Deflategate ügyében, ami ugyebár arról szólt, hogy az AFC döntőn a Patriots labdái laposabbak voltak az előírtaknál. Súlyos büntetést szabott ki a liga a bajnokra!

0 komment Tovább

Felemás draft Arizonában

Az Arizona Cardinals csapata igen hatékonyan tevékenykedett az FA piac alatt, de ennek ellenére maradt pár hiányposzt a csapat rosterén. A draft előtt mindenki arra volt kíváncsi, hogy lecsapnak-e Petersonra, tovább erősítik-e a támadófalat vagy Cromartie után hagyott corner posztot veszik-e szemügyre az első körben. Nézzük a csapat vezetősége végül melyik megoldást választotta.

0 komment Tovább

Ismét varázsolt a Seattle

Egy Super Bowlt játszó csapat általában sosem szorul jelentős átalakításokra az offseasonben. Különösen akkor nem, ha olyan erős kerete van, mint a Seattle Seahawks csapatának. Az FA piacon ráadásul megkötötték az év legnagyobb meglepetést jelentő üzletét és megszerezték Jimmy Grahamet, így Wilsonnak már a draft előtt biztosítottak egy játszótársat a hatékonyabb passzjátékhoz. Mivel az első körös választásukat is bevonták ebbe az üzletbe, így csak később csatlakoztak a többiekhez, de mint tudjuk, könnyen szoktak aranyat találni később is. Nézzük idén kikben láttak fantáziát.

0 komment Tovább

Kivirágzanak-e az Óriások?

A New York Giants csapata elég csendes FA piacon van túl. Nagy nevű érkező nem volt és a hiányposztok nagy része is betöltetlen maradt. Sőt Antrel Rolle távozásával a safety poszton is jelentős űr keletkezett. A draft előtt tehát tisztán kirajzolódott, mely csapatrészek szorulnak erősítésre. Nézzük ennek megfelelően tevékenykedtek-e az Óriások.

0 komment Tovább

Dallasban voltak érdekes pickek

Tavaly megtört a jég és nem 8-8-cal zárta a szezont Amerika Csapata. A támadókra sok panasz nem lehetett, a védelemre viszont ráfért egy kis vérfrissítés. Ennek szellemében a 8 drafton érkezett játékosból 5 a védelem erősítésére szántak, ebből is rögtön az első két picket. Lássuk mit alkottak idén a játékosbörzén a Dallas Cowboysnál.

0 komment Tovább

Lehet élni Mariota nélkül is

Chip Kelly nem volt hajlandó all-int nyomni a Titansnek, a jövőt valóban nem áldozta fel Mariotáért a mester. A problémát tökéletesen vázolta Kelly a csapatnál, miszerint ha esélyük lenne egy top irányítóra, akkor őt már ki is rúgnák. Így marad a Bradford - Sanchez - Tebow hármas. A drafton ha Mariota nem is, azért érkeztek játékosok, nem is rosszak.

0 komment Tovább

Új Scherff Washingtonban

Megkezdjük draft-értékelő sorozatunkat, ahol az FA-értékelőkhöz hasonlóan csapatonként fogjuk kielemezni és értékelni a drafton mutatott teljesítményt. Első delikvensünk a Washington Redskins, ahol immáron Scot McCloughan tevékenykedik GM-ként. Róla annyit kell tudni, hogy ő a felelős Russell Wilson és Richard Sherman draftolásáért, és ha nem is emiatt, de véleményem szerint jó munkát végzett most is.

0 komment Tovább

FK! második körös mock draft

Idén is összeraktam egy második körös mockot. Ma éjjel 1-kor kezdünk, kibeszélő itt kommentekben.

0 komment Tovább

Első körös értékelés

Nézzük mi történt az első körben és hogyan értékeljük az egyes húzásokat.

0 komment Tovább

Facebook

Feedek

Legfrissebb bejegyzések

Címkefelhő

beharangozó (44),összefoglaló (25),Seattle Seahawks (24),fantasy (23),draft (23),Green Bay Packers (19),tippverseny (18),New England Patriots (17),playoff ranking (15),pozíciós rangsor (14),Dallas Cowboys (14),összefoglalók (13),Detroit Lions (12),TNF (12),mock draft (11),Philadelphia Eagles (10),Baltimore Ravens (10),Denver Broncos (10),rájátszás (9),Carolina Panthers (9),Premium Selection (9),szabadügynök (9),nfl (9),Washington Redskins (8),Indianapolis Colts (8),best of (8),Kansas City Chiefs (8),San Francisco 49ers (8),buffalo bills (8),playoffs (8),super bowl (7),Arizona Cardinals (7),St. Louis Rams (7),wild card (7),értékelő (7),indianapolis colts (7),Pittsburgh Steelers (7),new england patriots (7),heti qb (6),San Diego Chargers (6),kandalló (6),Atlanta Falcons (6),playoff (5),patriots (5),Cleveland Browns (5),New York Giants (5),meccsnézés (5),preseason (5),Minnesota Vikings (5),Chicago Bears (5),Oakland Raiders (5),seattle seahawks (4),Dez Bryant (4),New Orleans Saints (4),New York Jets (4),rajatszas (4),amerikai foci (4),Cincinnati Bengals (4),baltimore ravens (4),Miami Dolphins (4),premium selection (4),fantasy futball (4),kinek mennyire kemény (4),Tony Romo (3),dallas cowboys (3),draftértékelő (3),golden tate (3),sorrend (3),power rankings (3),re-draft (3),miami dolphins (3),képek (3),philadelphia eagles (3),Peyton Manning (3),weekly warm-up (3),Tom Brady (3),AFC North (3),green bay packers (3),Tampa Bay Buccaneers (3),afc west (3),Jacksonville Jaguars (3),Tennessee Titans (3),NFL (3),Houston Texans (3),NFC East (3),NFC South (3),Kickoff Game (3),minnesota vikings (2),edzők (2),jets (2),new york jets (2),Greg Hardy (2),DeMarco Murray (2),antonio brown (2),szabad-ügynökök (2),falcons (2),seahawks (2),bengals (2),2015 (2),kmk (2),Ndamukong Suh (2),ravens (2),raiders (2),denver broncos (2),carolina panthers (2),Cam Newton (2),vic beasley (2),rorschach (2),NFC North (2),Kandalló (2),AFC South (2),kiko alonso (2),justin houston (2),best (2),Aaron Rodgers (2),rangsor (2),week1 (2),kansas city chiefs (2),Hall of Fame (2),Jimmy Garoppolo (2),applikáció (2),MNF (2),san diego chargers (2),nfc west (2),kérdezz-felelek (2),tnf (2),deflategate (2),bold predictions (2),egyéb (2),defense (2),tippek (2),detroit lions (2),Sam Bradford (2),Fantasy (2),xp (1),Roger Goodell (1),Ray Rice (1),eltiltások (1),nick foles (1),packers (1),panthers (1),cincinnatti (1),kraken (1),green bay (1),suh (1),Tevin Coleman (1),Budapest Wolves (1),kibeszélő (1),elemzés (1),extra pont (1),értékelés (1),második kör (1),shaq thompson (1),rams (1),Adrian Peterson (1),devin funchess (1),carolina (1),hfl (1),Todd Gurley (1),Jalen Collins (1),Atlanta (1),magyar (1),Stills (1),nagypályások (1),Demaryius Thomas (1),Browns (1),Stephen Gostkowski (1),J.J. Watt (1),Richard Sherman (1),steelers (1),supplemental draft (1),sorozat (1),ryan tannehill (1),védelem (1),AFC east (1),2013 (1),Eric Berry (1),Sleeper (1),DEAndre Levy (1),underrated (1),Elvis dumervil (1),minden ami nfl (1),fantasy (1),johnny manziel (1),redraft (1),Teddy bridgewater (1),aaron donald (1),khalil mack (1),AFC (1),ballers (1),Carolina Panthers (1),Tennessee titans (1),cortland finnegan (1),tennesse titans (1),andre johnson (1),Marcus mariota (1),cameron erving (1),szabályváltoztatás (1),maxx williams (1),breshad perriman (1),danny shelton (1),adrian peterson (1),bills (1),logan mankins (1),JJ Watt (1),Oakland Bay (1),SPARQ (1),mario williams (1),Drew Brees (1),Joe Flacco (1),dolphins (1),Calvin Johnson (1),Jay Cutler (1),Colin Kaepernick (1),kétpontos (1),dez bryant (1),érdekesség (1),fizetési sapka (1),rúgók (1),rookie (1),wide receiver (1),javadalmazas (1),motiváció (1),Optimus Grimes (1),hálaadás (1),poén (1),szakdolgozat (1),gif (1),jóslás (1),arizona cardinals (1),cincinnati bengals (1),cincinnnati bengals (1),super bowl ranking (1),New England patriots (1),a senkiházi pittsburgh steelers (1),a csodálatos baltimore ravens (1),black monday (1),49ers (1),bears (1),pittsburgh steelers (1),Megatron (1),transformers (1),Marcus Burley (1),tony romo (1),Ben Garland (1),hétórás meccsek (1),történelem (1),Buffalo Bills (1),tim tebow (1),előszezon (1),mobil applikáció (1),jaguars (1),bortles (1),szavazás (1),Alex Smith (1),app (1),tippjáték (1),másvélemény (1),first_fourth (1),élménybeszámoló (1),Philip Rivers (1),vendégszerző (1),beszámoló (1),RGIII (1),mobil (1),FA (1),Rájátszás (1),st. louis rams (1),nfc north (1),franchise tag (1),ndamukong suh (1),jason pierre-paul (1),chicago bears (1),houston texans (1),szezonértékelő (1),combine (1),tennessee titans (1),jacksonville jaguars (1),defensive tackle (1),offensive tackle (1),tampa bay buccaneers (1),évértékelő (1),oakland raiders (1),NFC (1),new orleans saints (1),atlanta falcons (1),fa (1),legjobb szabadügynökök (1),chip kelly (1),lesean mccoy (1),new york giants (1),washington redskins (1),bírók (1),New england patriots (1),ranking (1),5000 (1),head coatch (1),vegeredmeny (1),Colts (1),Playoffs (1),Divisional Weekend (1),divisional round (1),Broncos (1),főedző (1),NFC döntő (1),super bowl (1),Super Bowl (1),vendégposzt (1),nfc east (1),Super bowl (1),joslas (1),university of phoenix stadium (1),pro bowl (1),Alfred Morris (1),A macska (1),szabadügynökök (1)

Követők

ChetserB gomes88 katonadani Cefre renningan MZoli rowi packnation svindler bácsik donnelly osaber Leonidasz007 jimboy tszajko