Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

FK! Playoff Ranking #4

Kezdek hozzászokni ehhez az új rendszerhez. A 2014-es év nem csak a fantasy bustokról és a mixgyilkos meccsekről szól eddig, hanem a nagy, sőt egyenes Super Bowl esélyes csapatok kiábrándító szerepléséről. A héten újabb nagy névtől búcsúzunk, miközben a végletekig lesajnált Cowboys top10-be verekedte magát.

0 komment Tovább

3 sima, 3 fordított

Na igen, bár sima meccs jutott nekem is elég, de összességében talán nem volt annyira izgalmas ez a kör. Furcsaság viszont volt bőven, például 3-1-gyel áll és egyedül vezeti csoportját a Lions, a Falcons-nál már a tight endnek kellett right tackle-t játszania, mert elfogyott a támadófal, az Eagles pedig offense nélkül is vezetett idegenben a harmadik negyed közepén. A FOX-on pedig (mint akik még sose közvetítettek NFL-t) a meccs vége előtt másfél perccel megelőlegezték a Steelers-nek a győzelmet, akik ezek után persze képesek voltak kikapni.

0 komment Tovább

A show folytatódik

Bizony, hogy folytatódik! Ismét egy meglepetésekkel, már-már csodákkal tarkított forduló. Ugyanakkor rowival olyan ügyesen elosztottuk vasárnap délután a meccseket, hogy nekem jutott minden sima, így hát este majd ő fog anyázni, hogy "mi van itt, kérem?". Addig nézzük azokat a párosításokat, amelyek többé-kevésbé hozták a papírformát.

0 komment Tovább

FK! Premium Selection #4

Kicsit megkésve, bár törve nem, itt vannak az eheti beharangozók. Pár nagyon kemény rangadóval és őrült versennyel a következő 1/1-ért.

0 komment Tovább

Aaron Rodgers, a Green Bay-i "alvilág" királya

- Akar dolgozni?

- Nem.

- Miért?

- Elvesztettem a meggyőződésemet.

- És ez mitől jön?

- Egyszer, suhanc koromban loptam egy Wilson labdát, és azóta úgy érzem, hogy irányítónak születtem. Elhatároztam, hogy többé nem dolgozom.

- Azelőtt dolgozott?

- Nem. De hiányzott az elhatározás.

0 komment Tovább

Vasárnap rangadók a Kandallóban

A hét 4 igazán jónak ígérkező meccse közül kettőt is adunk a Kandallóban, ráadásul nézői smsek nélkül angolul GamePassről. Így aki kíváncsi egy hamisítatlan északi derbire, és a héten egyedüli veretlen csapatként pályára lépő Eagles kaliforniai vendégjátékára, az ne habozzon, és tartson velünk a Kandallóban a város egyik legjobb hamburgere és a mindig változó csapolt kézműves sörkínálat társaságában. Tehát 19:00-kor Chicago Bears - Green Bay Packers, 22:25-től San Francisco 49ers - Philadelphia Eagles. 20:00-tól elvakult rajongóknak pedig a bónusz londoni meccs, C8-on a földszinten Oakland Raiders - Miami Dolphins. Ennél bővebb beharangozóval holnap jövünk, én most csak 10% kedvezményt tudok ajánlani a mezben érkezőknek, illetve a már szokásos tippjátékunkban a legjobban tippelők egy korsó sört és egy hamburgert nyerhetnek. Asztalfoglalás ajánlott! A Facebookon van hozzá event is.

0 komment Tovább

NFC East rangadó minden közérzethez

Ha rossz a kedvem, akkor megnézek egy NFC East meccset- hangzott el hétfőn az iróniát cseppet sem nélkülöző mondat egyik ismerősöm szájából. Ha jobban belegondolok, igaza volt, hiszen vagy így, vagy úgy de mindenképp jól fogunk szórakozni. Giants@Redskins kedélyállapot-(le)fokozó beharang a hajtás után.

0 komment Tovább

Best of Week #3



A harmadik héten is történt egysmás.

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #3

Az új szabályozásnak és bírói felfogásnak egyetlen egy hasznos következménye van eddig: nem unalmasak a Playoff Rankingek. Tavaly hamar realizálódott, hogy kik lesznek a szezon legjobbjai, szinte ugyanazt a rangsort le lehetett adni hétről-hétre. Na, erről most szó sincs.

0 komment Tovább

Broncos@Seahawks - másvélemény

A következőkben a hétvége meccséről, a Super Bowl visszavágójáról és a két résztvevő csapatról lesz szó kérdezz-felelek formában. Nem állítjuk, hogy ebből rendszer lesz, de ha van rá igény, akkor hasonló nagy rangadóknál megismételhetjük ezt. A Seahawks-rajongó rowi a kék-zöld sarokban, a Hawks vesztét akaró és Broncos-szimpatizáns renningan a pirosban narancssárgában.

0 komment Tovább

Deja vu háromnegyed részben

Két csoportrangadó és a februári Super Bowl visszavágójának részletesebb összefoglalója mellett öt másik meccsről is megemlékezünk.

0 komment Tovább

Mészárlás és kínszenvedés

Jó kis forduló volt ez (habár azt nem hiszem el, hogy 12 mérkőzésből 9-et eltalálok, de az a három meccs három mixemet viszi). Ezúttal én jelentkezek a hét órás meccsek zömével, valamint megemlékezünk a Buccaneers-Falcons-ról is, mert van miről.

0 komment Tovább

FK! Premium Selection #3

Itt is van az eheti beharangozó, most fantasy-mentesen. Lesznek kifejezetten érdekes meccsek (főleg amiket a Kandallóban vetítünk) és lesznek viszonylag langyos találkozók is, amiknek amúgy februártól augusztusig örülnénk, most viszont inkább csak az összefoglalójukat nézzük meg hétfőnként, vagy olvassuk el itt a blogon.

0 komment Tovább

Vadászgépből a támadófalba

Vasárnap este kerül sor a Super Bowl visszavágójára. Mint ahogy a Facebookon már korábban írtuk, ez ritkább esemény, mint azt gondolni lehetne, a liga történetében ugyanis mindössze most fog hatodszor előfordulni, hogy a két döntős a következő szezon alapszakaszában újra találkozik, utoljára 1997-ben történt meg ez, amikor a Packers a Super Bowl XXXI után újra simán megverte a Patriots-ot. A poszt másik apropója, hogy mielőtt az NFL-t követő szurkolóban vagy az amerikai focit csak felületesen követő sportrajongóban felmerülhetne, hogy az NFL játékosok szabadidejükben kizárólag gyilkossággal, asszonyveréssel, gyerekfegyelmezéssel foglalkoznak egy gyorshajtás vagy két joint eltekerése között, így egyrészt kísérletet teszünk a kép helyrebillentésére is. Másrészt ennek a két - eddig a reflektorfényt elkerülő - játékosnak a történetével vezetjük fel külön is a meccset.

0 komment Tovább

NFC South rangadóval indul a hét

A múlt heti, kissé egyoldalú AFC North rangadó után melegebb helyekre kalauzol minket a TNF. Az Atlanta Falcons és a Tampa Bay Buccaneers egyaránt kikapott a vasárnap, úgyhogy érthető módon mindkét gárda javítani szeretne az NFC South-ban elfoglalt pozícióján.

0 komment Tovább

Best of Week #2



Heti válogatás, második felvonás.

0 komment Tovább

Most vasárnap a Kandallóban...

... szokás szerint összeülünk és meccset nézünk. Ebben igazából semmi meglepő nincs azoknak, akik voltak már vagy látták a Facebook-eseményeket az FK! klubról. Mégis szeretnénk minél több emberhez eljuttatni, hogy minél jobb hangulat legyen vasárnap esténként. Három igazán parázs mérkőzés van terítken erre a vasárnapra. Kezdünk 19.00-tól GamePassről, fullHD-ban eredeti kommentárral az emeleten a Redskins@Eagles összecsapással, ahol DeSean Jackson visszatér a Lincoln Financial Fieldre. 20.00-tól egy újabb csoportrangadó, a Packers@Lions derbi lesz látható a földszinten a C8 csatornáról, végezetül pedig a Super Bowl visszavágóját is megnézheti az, aki ott marad a 22.25kor kezdődő Broncos@Seahawks meccsre. Ahogy az amerikaiak mondanák: It doesn't get any better than this! Bővebb beharangozót szombat délelőtt a Premium Selection posztban olvashattok majd.

Asztalfoglalás nem kötelező, de melegen ajánlott. Ha mezben jösz, 10% kedvezménnyel ehetsz ízletes burgereket és remek kézműves söröket, emellett pedig tippjáték is lesz! Várunk téged is, jelöld vissza a Facebook-eventet!

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #2

Jó kis forduló volt megint. Ment minden mixem - ezért fejek fognak hullani (Saints, Dolphins) -, lett vagy 40 pontom a tippjátékban, a padon 4 játékosom több pontot szerzett, mint az egész kezdőm. Nem is csoda, hogy szinte senki nem maradt az eredeti helyén, ráadásul 5 új név is került fel a listára.

0 komment Tovább

Ne. Nézz. Le. Senkit!

De ne ám! Úgy fest, folytatódik az első héten tapasztalt meglepetés dömping. rowi összefoglalóját a hétórás tippmix gyilkos mérkőzésekről ITT olvashatjátok, én pedig érkezek a tíz óra utáni meccsekkel, valamint a beígért Lions-Panthers-szel.


0 komment Tovább

Ne. Nézd. Le. A. Bills-t.

A hétórás meccsek összefoglalójával jövünk, annyi csavarral, hogy a Lions-Panthers renningannak jutott, viszont itt emlékezünk meg a csütörtök éjszakai AFC North rangadóról.

0 komment Tovább

FK! Fantasy Selection #2

Ahogy ígértem, egyik héten Premium Selection, másikon Fantasy Selection. Most ez utóbbi jön, de a fantasy-mentes olvasók se aggódjanak, a valós történésekhez is releváns tartalom következik.

0 komment Tovább

Tony Romo és a Bundy-átok

A hétvége egyik legérdekesebb párharcának indult a Dallans Cowboys - San Francisco 49ers mérkőzés. Régi rivalizálás ez, nem csoda, hogy nagy érdeklődés övezte. Aztán elkezdődött a mérkőzés, jött a dallasi támadósor, és bumm a fejbe, és bumm fejbe, és bumm a fejbe, és bumm a fejbe. Ezt még a 9ers játékosai sem hitték el, én pedig úgy éreztem, mintha csak az Egy rém rendes család valamelyik epizódját nézném. Hóóóóóó dallasi Bundy-k!

0 komment Tovább

Ravens-Steelers TNF-rangadó

"Az edzők utálják egymást, a játékosok utálják egymást… Nem hívjuk fel egymást meccs után és vacsorázunk közösen. De az érzés kölcsönös: Ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket. Nincs mit takargatni ezen, ezt tudják ők is, mi is. Ezek a meccsek a legkönyörtelenebbek közé fognak tartozni." - Hines Ward, Steelers wide receiver

0 komment Tovább

Best of Week #1



A hét jeleneteivel jelentkezünk idén is.

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #1

Véget ért ez a mix gyilkos forduló, mi pedig jelentkezünk aktuális erő- és 1/1 sorrendünkkel. Lesznek új csapatok a listán, illetve elég nagy kavarodás az élmezőnyben (zárójelben a múlt heti helyezés), lévén a harmadik, negyedik és ötödik helyen rangsoroltak is vereséget szenvedtek az első héten .

0 komment Tovább

Chargers@Cardinals vine-összefoglaló

Az első hét utolsó mérkőzését Arizonában rendezték, ahol magyar idő szerint 4:20-kor a Cardinals fogadta a Chargers csapatát. Aki fennmaradt, az jó kis brusztolós meccset láthatott.

0 komment Tovább

Giants@Lions gifösszefoglaló

Vége az első fordulónak, hétfő éjjel pedig két találkozót is rendeztek, a korábbinak jöjjön most a gifes, vine-os összefoglalója.

0 komment Tovább

Meglepetések fordulója - 2. rész

Most, hogy többé-kevésbé kialudtam magam, jövünk a vasárnapi, meglepetésekkel tarkított meccsek második részével. Lesz itt minden: rájátszásra jelentkező Miami, Petersont megszégyenítő Patterson, bíztató Jaguars, vagy épp gyengélkedő Broncos offense. Valamint holnap jövünk majd az esti meccsekkel is, a összefoglaló első részét pedig ITT olvashatjátok el!

0 komment Tovább

Délvidéki pisztolypárbaj és más meglepetések

Péntek hajnalban ugyan gyorsabbak voltunk, de azért itt vagyunk a vasárnapi meccsek felének összefoglalójával. Heti témáink közül: a gurulós foci EB-selejtezőihez hasonló meglepetések a nyitó héten, lesajnált csapatok bravúros szezonkezdése, a kicker aki 5 mezőnygólja ellenére se lett hős, az irányító aki triple coverage-be három interceptiont is dob egy félidő alatt, és egy hamisítatlan vadnyugati délvidéki pisztolypárbaj igaz története.

0 komment Tovább

FK! Premium Selection #1

Itt a hétvége, kezdődik az idény! Tavaly két sikeresnek mondható sorozatunk volt beharangozó témában és úgy döntöttem, hogy felváltva fogom őket elétek tárni, tehát egyik héten Premium Selection, másikon pedig Fantasy Selection lesz. A formátum nem változik, a Kandallóban vetített meccsekről hosszabban, a többiről rövidebben értekezek, de senki sem maradhat ki!

0 komment Tovább

Michael Sam az új Tebow

Michael Sam nem került be az 53-as keretbe a Ramsnél, sőt, időközben még a Waiver listáról sem kellett senkinek. Hogy ennek mi lehet az oka? Sok mindent és mindenkit felelősnek tartok érte, de a téma kényessége miatt közvetlenül nem foglalok állást az ügyben. Nem akarom senki szimpátiáját elnyerni, sem pedig megbántani valakit. Épp ezért ez a cikk nem Samről fog szólni. Helyette, mivel hasonlóság akad bőven, beszéljünk egy kicsit Tim Tebowról!

0 komment Tovább

Bajnokhoz méltó kezdés

Már itt is vagyunk az összefoglalóval, frissen, ropogósan reggelihez vagy munkakezdéshez mellékelve. A két évvel ezelőtti Fail Mary/Game Winning Interception meccs óta ez a két csapat nem találkozott (illetve tavaly Green Bayben az előszezonban igen, de az nem számít), így nyugodt szívvel nevezhetjük a meccset visszavágónak.

0 komment Tovább

FK! jóslatok

Virtuálisan összeültünk és megalkottuk a következő szerzeményt, amelyben jósolni próbálunk. Februárban volt egy bold predictions posztunk, de rá kellett jönnünk, hogy hülyeség volt akkor megcsinálni, hiszen az erőviszonyok nem változtatak az előző évhez képest, most viszont itt a tökéletes alkalom. Íme az eredmény:

0 komment Tovább

Kickoff Game – Kezdődik az NFL

A Kickoff Game 2002-ben került bevezetésre, igaz csak 2004-től állandó résztvevője a mérkőzésnek a címvédő csapat. A regnáló Super Bowl győztesek mérlege eddig 8-2 az alapszakasz nyitómeccsén, a hibátlan mérleget 2012-ben a Giants szakította meg a Cowboys ellen (17-24), de tavaly is beleszaladt Peyton Manning késébe a Baltimore Ravens (27-49). Packers@Seahawks gigabeharang és TIPPVERSENY évadnyitó a hajtás után!

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #0


Új idény, új szerkesztő, új nyitókép. Mindezt a régi hagyományok ápolása érdekében. Sőt, még új helyre is költöztünk. De itt vagyunk és leszünk, töretlen lelkesedéssel az egész szezon alatt és után is. Szóval, aki eddig még nem tett könyvjelző közé minket, nem töltötte le a mobil alkalmazásunkat, az igyekezzen, nehogy lemaradjon valamiről! Addig is tekintsünk előre, hisz holnap hivatalosan is kezdetét veszi a 2014-15ös idény, mi pedig ennek megfelelően fel is állítottuk szezon kezdeti erősorrendünket. Lesz benne meglepetés, azt garantálom!

0 komment Tovább

2014 Öregfiúk válogatott - Defense

Nem rég megismerhettétek a nyugdíjas válogatottam támadó szekcióját. Ezennel bemutatom mely "koros" játékosokra bíznám a védelmet és speciális egységet. Nem is szaporítom tovább a szót, csapjunk a közepébe! De előre leszögezem nem lesz meg pontosan az egy védelemnyi 11 ember, ennek ellenére remélem tartalmas olvasmány született.

0 komment Tovább

Vasárnaponként ismét meccsnézések a Kandallóban

Kezdődik végre a szezon, de nem csak az NFL-es, hanem a Kandallós meccsnézéses is. Mi már nagyon vártuk, hogy ismét együtt, Veletek nézhessük a találkozókat fullHD-ban eredeti kommentárral és egy kis promó videó is készült, ezt alább megtaláljátok! Kiváló kézműves sörök, isteni hamburgerek, közvetlen bloggerek és remélhetőleg remek meccsek várnak Benneteket!

Az első vasárnap (szeptember 7.) programja:

19.00: New Orleans Saints @ Atlanta Falcons GamePass-ről az emeleten

20.00: New England Patriots @ Miami Dolphins a földszinten C8-ról

22.25: San Francisco 49ers @ Dallas Cowboys

Mindenkit várunk szeretettel, higgyétek el, megéri! Asztalfoglalás ajánlott!

0 komment Tovább

Facebook

Feedek

Címkefelhő

beharangozó (44),összefoglaló (25),Seattle Seahawks (24),fantasy (23),draft (23),Green Bay Packers (19),tippverseny (18),New England Patriots (17),playoff ranking (15),pozíciós rangsor (14),Dallas Cowboys (14),összefoglalók (13),Detroit Lions (12),TNF (12),mock draft (11),Philadelphia Eagles (10),Baltimore Ravens (10),Denver Broncos (10),rájátszás (9),Carolina Panthers (9),Premium Selection (9),szabadügynök (9),nfl (9),Washington Redskins (8),Indianapolis Colts (8),best of (8),Kansas City Chiefs (8),San Francisco 49ers (8),buffalo bills (8),playoffs (8),super bowl (7),Arizona Cardinals (7),St. Louis Rams (7),wild card (7),értékelő (7),indianapolis colts (7),Pittsburgh Steelers (7),new england patriots (7),heti qb (6),San Diego Chargers (6),kandalló (6),Atlanta Falcons (6),playoff (5),patriots (5),Cleveland Browns (5),New York Giants (5),meccsnézés (5),preseason (5),Minnesota Vikings (5),Chicago Bears (5),Oakland Raiders (5),seattle seahawks (4),Dez Bryant (4),New Orleans Saints (4),New York Jets (4),rajatszas (4),amerikai foci (4),Cincinnati Bengals (4),baltimore ravens (4),Miami Dolphins (4),premium selection (4),fantasy futball (4),kinek mennyire kemény (4),Tony Romo (3),dallas cowboys (3),draftértékelő (3),golden tate (3),sorrend (3),power rankings (3),re-draft (3),miami dolphins (3),képek (3),philadelphia eagles (3),Peyton Manning (3),weekly warm-up (3),Tom Brady (3),AFC North (3),green bay packers (3),Tampa Bay Buccaneers (3),afc west (3),Jacksonville Jaguars (3),Tennessee Titans (3),NFL (3),Houston Texans (3),NFC East (3),NFC South (3),Kickoff Game (3),minnesota vikings (2),edzők (2),jets (2),new york jets (2),Greg Hardy (2),DeMarco Murray (2),antonio brown (2),szabad-ügynökök (2),falcons (2),seahawks (2),bengals (2),2015 (2),kmk (2),Ndamukong Suh (2),ravens (2),raiders (2),denver broncos (2),carolina panthers (2),Cam Newton (2),vic beasley (2),rorschach (2),NFC North (2),Kandalló (2),AFC South (2),kiko alonso (2),justin houston (2),best (2),Aaron Rodgers (2),rangsor (2),week1 (2),kansas city chiefs (2),Hall of Fame (2),Jimmy Garoppolo (2),applikáció (2),MNF (2),san diego chargers (2),nfc west (2),kérdezz-felelek (2),tnf (2),deflategate (2),bold predictions (2),egyéb (2),defense (2),tippek (2),detroit lions (2),Sam Bradford (2),Fantasy (2),xp (1),Roger Goodell (1),Ray Rice (1),eltiltások (1),nick foles (1),packers (1),panthers (1),cincinnatti (1),kraken (1),green bay (1),suh (1),Tevin Coleman (1),Budapest Wolves (1),kibeszélő (1),elemzés (1),extra pont (1),értékelés (1),második kör (1),shaq thompson (1),rams (1),Adrian Peterson (1),devin funchess (1),carolina (1),hfl (1),Todd Gurley (1),Jalen Collins (1),Atlanta (1),magyar (1),Stills (1),nagypályások (1),Demaryius Thomas (1),Browns (1),Stephen Gostkowski (1),J.J. Watt (1),Richard Sherman (1),steelers (1),supplemental draft (1),sorozat (1),ryan tannehill (1),védelem (1),AFC east (1),2013 (1),Eric Berry (1),Sleeper (1),DEAndre Levy (1),underrated (1),Elvis dumervil (1),minden ami nfl (1),fantasy (1),johnny manziel (1),redraft (1),Teddy bridgewater (1),aaron donald (1),khalil mack (1),AFC (1),ballers (1),Carolina Panthers (1),Tennessee titans (1),cortland finnegan (1),tennesse titans (1),andre johnson (1),Marcus mariota (1),cameron erving (1),szabályváltoztatás (1),maxx williams (1),breshad perriman (1),danny shelton (1),adrian peterson (1),bills (1),logan mankins (1),JJ Watt (1),Oakland Bay (1),SPARQ (1),mario williams (1),Drew Brees (1),Joe Flacco (1),dolphins (1),Calvin Johnson (1),Jay Cutler (1),Colin Kaepernick (1),kétpontos (1),dez bryant (1),érdekesség (1),fizetési sapka (1),rúgók (1),rookie (1),wide receiver (1),javadalmazas (1),motiváció (1),Optimus Grimes (1),hálaadás (1),poén (1),szakdolgozat (1),gif (1),jóslás (1),arizona cardinals (1),cincinnati bengals (1),cincinnnati bengals (1),super bowl ranking (1),New England patriots (1),a senkiházi pittsburgh steelers (1),a csodálatos baltimore ravens (1),black monday (1),49ers (1),bears (1),pittsburgh steelers (1),Megatron (1),transformers (1),Marcus Burley (1),tony romo (1),Ben Garland (1),hétórás meccsek (1),történelem (1),Buffalo Bills (1),tim tebow (1),előszezon (1),mobil applikáció (1),jaguars (1),bortles (1),szavazás (1),Alex Smith (1),app (1),tippjáték (1),másvélemény (1),first_fourth (1),élménybeszámoló (1),Philip Rivers (1),vendégszerző (1),beszámoló (1),RGIII (1),mobil (1),FA (1),Rájátszás (1),st. louis rams (1),nfc north (1),franchise tag (1),ndamukong suh (1),jason pierre-paul (1),chicago bears (1),houston texans (1),szezonértékelő (1),combine (1),tennessee titans (1),jacksonville jaguars (1),defensive tackle (1),offensive tackle (1),tampa bay buccaneers (1),évértékelő (1),oakland raiders (1),NFC (1),new orleans saints (1),atlanta falcons (1),fa (1),legjobb szabadügynökök (1),chip kelly (1),lesean mccoy (1),new york giants (1),washington redskins (1),bírók (1),New england patriots (1),ranking (1),5000 (1),head coatch (1),vegeredmeny (1),Colts (1),Playoffs (1),Divisional Weekend (1),divisional round (1),Broncos (1),főedző (1),NFC döntő (1),super bowl (1),Super Bowl (1),vendégposzt (1),nfc east (1),Super bowl (1),joslas (1),university of phoenix stadium (1),pro bowl (1),Alfred Morris (1),A macska (1),szabadügynökök (1)

Követők

ChetserB gomes88 katonadani Cefre renningan MZoli rowi packnation svindler bácsik donnelly osaber Leonidasz007 jimboy tszajko