Virtuálisan összeültünk és megalkottuk a következő szerzeményt, amelyben jósolni próbálunk. Februárban volt egy bold predictions posztunk, de rá kellett jönnünk, hogy hülyeség volt akkor megcsinálni, hiszen az erőviszonyok nem változtatak az előző évhez képest, most viszont itt a tökéletes alkalom. Íme az eredmény:

Na hát ezek lennének a mi jóslataink, nagy következtetéseket nem lehet levonni belőle, habár a csoportgyőztesekre leadott tippek viszonylagos egyetértésben születtek. Amit érdekességképp kiemelnék az az, hogy csak renningan, Cefre és a bácsik vállalták be az utolsóból első tippet, pedig már 11 éve mindig volt legalább egy csapat, aki az előző évben a csoportja 4. helyén végzett, következőben pedig megnyerte azt. Szerintetek melyik csapatnak van erre reális esélye? Ezzel és minden más tippünkkel kapcsolatban várjuk a Ti véleményeteket is!

Ez alatt a poszt alatt szeretnénk egy jó kis beszélgetésre invitálni Benneteket az éjszakai nyitómeccs alatt, rowi és én biztos itt leszünk, lehet kérdezni, véleményezni, szabadon diskurálni és erre biztatnánk is mindenkit.

Ha mindent tudni szeretnél a mai meccsről, akkor katt ide

Vasárnap pedig várunk mindenkit a Kandallóban, részletek itt és itt.

Az androidos mobilappunkat pedig továbbra is töltsétek!