Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

FK! Playoff Ranking #17

Véget ért (már!?) az alapszakasz, megvan az összes bejutó, egyedül a Chargers tréfált meg minket az utolsó körben. Így hát következik az utolsó PR, amikor még 12 csapat fér fel a listára.

0 komment Tovább

Nem volt nagy meglepetés a Black Monday-en

A Black Monday hagyományosan az alapszakasz utolsó fordulóját követő hétfő, ahol edzők és general managerek féltik az állásukat, hiszen a csalódást keltő szezon után ilyenkor válnak meg tőlük, köszönik meg munkájukat. Idén viszonylag csendesre sikerült ez a neves nap, hiszen a várt távozók mellett egy meglepetésre se került sor.

0 komment Tovább

Össz-összefoglaló – week 17

Ennek is vége, pedig szinte csak tegnap kezdődött. A könnycsepp elmorzsolása után viszont vigyázó szemeinket már a rájátszásra vetjük, így az utolsó kör összefoglalóját is már ezen a szemüvegen keresztül nézzük.

0 komment Tovább

FK! Premium Selection #17

Holnap már véget is ér az alapszakasz, 20 csapat számára a szezon, több edző és néhány GM pedig rettegve várja a Black Monday-t, ahol elvesztik az állásukat. Pedig még csak tegnap volt a nyitómérkőzés... Most megnézzük mi lesz az utolsó körben és megjósolom, mi lesz a rájátszásban, tavaly elég jól bejött.

0 komment Tovább

A Golden Tate story - Zsebkendő, Gary és a borotva

Megatron hímzett zsebkendőjének nyoma vész Miamiban. Ő ezért szétver egy asztalt. Az arizonaiak átvernek. New Englandben megoldódik a szakáll kérdése, majd kalamajka keveredik.

0 komment Tovább

2014 - Az újonc elkapók éve

A 2014-es drafton 34 elkapót választottak ki az NFL csapatai. Tizenöt mérkőzést követően tizenöt újonc wide receiver van 400 yard felett, és huszonegyen már megszerezték életük első touchdownját is. Taylor Gabriel, Allen Hurns és Albert Wilson úgy jegyez minimum 15 elkapást, hogy mindhárman draftolatlan szabadügynökként kerültek a ligába. Ez lenne minden idők legjobb WR-osztálya?

0 komment Tovább

A rúgók fagyasztása

Icing the kicker, tehát a rúgók lefagyasztása: egy technika, amikor az edzők időt kérnek mezőnygól-kísérleteknél fontos szituációkban közvetlenül a snap előtt, jellemzően ha a győzelemért próbálkozik az ellenfél rúgója (vagy éppen a sajátod, ugye Jason Garrett?), ezzel próbálva megzavarni őt a folyamatban.

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #16

Amerikában korábban járt a Télapó, és szét is osztotta az ajándékait a csapatok között. A Cowboys egy első helyet kapott az FK! rankingban, a Broncos virgácsot, katonadani pedig egy sört az én nevemben a Seahawks győzelme végett. Illetve sikerült elkapnunk J.J. Wattot az utcán, aki beszélt nekünk az MVP esélyekről és megkért, hogy csak a PO kiharcolása után tegyük be őket a listára. A teljes listát és a Watt interjú részleteit lapozás után olvashatjátok!

0 komment Tovább

AFC összefoglaló - Week 16

Rendhagyó felosztásban, AFC dominanciával jelentkezek, ugyanis rowi gyorsan lenyúlta az NFC párharcokat és a Cowboys - Colts meccset. Nem gond, így is maradtak érdekes mérkőzések, én pedig igen komoly túlórával, magánéletemet nem kímélve össze is foglalom nektek!

0 komment Tovább

NFC összefoglaló - Week 16

Így a karácsonyi rohanásban nem találom fel a spanyolviaszt az összefoglaló írásban, de most mindenesetre az NFC-beli meccsek összefoglalói jönnek, illetve még kettőé, amelyek inkább a Nemzeti főcsoport állására voltak hatással.

0 komment Tovább

FK! Premium Selection #16

Ezen a héten szombaton, tehát ma is rendeznek meccset, kettőt is ráadásul, így már ma is élvezhetjük kedvenc sportágunk izgalmait. Most időrendben haladunk a találkozók között, nincs semmiféle rangsorolás vagy kiemelés a beharangozóban.

0 komment Tovább

A legjobb szabad-ügynökök #1 - Top10

Az nfl.com-on összeállítottak egy listát a legjobb, legértékesebb játékosokról, akik a 2014es szezon végeztével szabadügynökökké válnak. A dolog érdekes, hisz olyan nevek vannak a listán, mint Ndamukong Suh, Dez Bryant vagy éppen Darrelle Revis, mi pedig egy kétrészes sorozatban megpróbáljuk megjósolni, hogy maradnak-e a játékosok jelenlegi csapatuknál, vagy esetleg új munkaadó után néznek.

0 komment Tovább

Fantasy Q&A Week #16

A fantasy-ligákban már Super Bowl van az oda jutottaknak, a kevésbé szerencsések pedig helyosztókon küzdenek, az igazán loserek szerencsétleneknek pedig már nem kell izgulniuk ilyen téren. A hajtás után most lesz kontent is, méghozzá az FK! ligák döntőinek párharcai.

0 komment Tovább

Harc az első húzásért

Amikor az NFL nyilvánosságra hozta a bajnokság sorsolását, teljesen nyilvánvaló volt, hogy a párosítás alapján a 16. hét csütörtök esti rangadója a leggyengébb eresztés. Persze ettől, ha akarnánk, találhatnánk érdekességeket, például a Bortles-Mettenberger összehasonlítást, de akarva-akaratlanul is e két csapat szurkolói már a jövőt tervezgetik. Ezért összegyűjtöttük több szakoldal 2015-ös mock draftját, hogy kiindulópontot adjunk a két csapat (és a többi idén hátrébb végző gárda) szurkolóinak.

0 komment Tovább

Harc a Playoffért

Mivel MZoli eltűnt, így én jövök az összefoglalók második felével is. Sajnos időm sok nekem sincsen, ezért most röviden, a Playoff szempontjából nézzük meg a mérkőzéseket!

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #15

A múlt héten, bár voltak meglepetések, igazából nem történtek érdemi változások a top12-ben. Na, most nem így történt: kiejtette magát az Eagles, nagyot bukott a Packers, a Ravens és a Saints pedig bejátszotta magát a legjobbak közé!

0 komment Tovább

Csereirányítók hete

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az NFL 15. fordulója nem a támadókról szólt. Erről Rodgers is tudna beszélni (MZolin keresztül valószínűleg meg is teszi), ám most inkább azokat a mérkőzéseket vesszük górcső alá, ahol ilyen-olyan okokból, de a csereirányítók vitték a "prímet". Lesz egy csipet Griffin III varázslat, odakozmált Manziel, de még Manning hasmenés is, és mindez 1st és 4th down formátumban!

0 komment Tovább

FK! Premium Selection #15

Erre a hétre átvettem katonadanitól a beharang írását, így most lesznek újra sportfogadós tippek, és már foglalkozunk kicsit a rájátszásba jutás forgatókönyveivel is. Bár amilyen szoros most az NFL, ezen a héten ezekből még azért nem lesz túl sok.

A meccsek rangsorolása viszont egy erre a hétre bevezetett (tavaly már nagy sikerrel szerepelt) Playoff-faktor szám alapján történik, vagyis hogy mennyire fontos az adott meccs a rájátszás szempontjából. Hátrafelé haladunk, így az első meccs a:

0 komment Tovább

Egységes fizetési sapka- különböző motiválás az NFL-ben

[Oliver Queen hangján]: A nevem Katona Dániel. Két hónap számkivetettség után most végre visszatértem. Ez idő alatt egy cél hajtott - meg kellett írnom a szakdolgozatomat. Ehhez azonban valaki mássá kellett válnom. Valami mássá.

0 komment Tovább

FK! Fantasy Q&A #14

Mindenkinek elkezdődött már a rájátszás, az 5 FK! ligából 3-ban életben vagyok, egyben meg a hülye tie-breaker szabály miatt lecsúsztam pedig én szereztem a legtöbb pontot a ligában... Na de másnak is vannak problémái, dobjátok be őket, most nagyjából szabad a hétvégém. 

0 komment Tovább

Arcon csapott racionalitás

Nem titok, hogy szimpatizálok a 49ers csapatával. Nem vagyok egy habzó szájú drukker, van néhány csapat, akiket nem bírok a hype miatt, de nem kap el instant émelygés, ha a csoportellenfelek nevét hallom. Sőt! Ha egyszer elismerően csettintek egy Bowman vagy Willis gyalulásért, akkor nem leszek álszent a tetszésemet kifejezni egy hasonlóan csattanós Wagner szerelésnél. Emiatt - talán kicsit irigykedve is - de meghajlok a csütörtök esti rangadó szereplői előtt.

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #14

Mint ahogy az összefoglalóban már írtam, nagyon egy "az NFL-ben minden megtörténhet" fordulón vagyunk túl. Ez a legjobbak helyezésén érdemben ugyan nem változtat, de azért volt mozgás bőven a középmezőnyben. Illetve az sem elhanyagolható, hogy végre izgalmas az 1/1-ért folytatott küzdelem!


0 komment Tovább

Vezényel: Wagner & Wilson

0 komment Tovább

Amikor minden borul

Mondanom sem kell, hogy megint egy mixgyilkos fordulón vagyunk túl. Bár lehet, csak én teszem rosszul a mixeket. Ettől függetlenül a mai NFL-ben minden megtörténik, amit csak el lehet képzelni: aláz a Panthers, Manning nem dönt meg egy rekordot, a Cowboys nem 8-8-cal fejezi a szezont és még sorolhatnám. Na, ez van, nézzük kik érdemelték ki a méltán mérvadó FK! Going Deep MVP és LVP címeit!

0 komment Tovább

FK! Premium Selection #14

Megköszönve MZoli kollégának a múlt heti helyettesítést, ismét itt vagyok és jöhetnek a meccsek felvezetői. Lesz jópár nagy rangadó és akár playoff-ról döntő csata is, lesz néhány blowout és akad olyan találkozó is, ami nem kelt fel bennem semmilyen érzelmet, legfeljebb unalmat, ha az érzésnek számít. Na vágjunk is bele.

0 komment Tovább

A Golden Tate story - Határok

Határok között élünk. Ezek szabályokból és elvekből épülnek fel, szabályozzák a viselkedésünket, meghatározzák értékrendünket, kialakítják a személyiségünket. A hátárok időről időre változnak, módosulnak, alkalmazkodnak a környezetünkhöz, de mindig van egy kritikus pont. Ha ezt a bizonyos pontot átlépjük, minden felborul és megszűnünk önmagunknak lenni. És én átléptem egy határt.

0 komment Tovább

Fantasy Q&A Week #14

Majdnem elfelejtettem a heti fantasy-posztot, de megérkezett. Most se garantálom, hogy mindenre válaszolni fogok, eléggé elfoglalt leszek hétvégén. A 20 fős ligákban már kezdődik a rájátszás, a 12 fősökben pedig még ez a hét van bekerülni, kozmetikázni az eredményen. Hajrá mindenkinek, kivéve aki ellenem játszik.

0 komment Tovább

Nem csak Hálaadás-napi lúzerek

Ez a meccs egy nagyon jó meccs lehetne. Kár, hogy bármennyire is próbálunk arra fókuszálni, hogy milyen rendkívüli tehetségekkel megáldott játékosokat vonultat fel a két csapat, ha egyszer Jay Cutler és Tony Romo a két hadvezér. 8-8!

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #13

Sajnálatos módon engem is "megtámadtak" a vizsgák, és még a diplomamunkámhoz is kellene valamit csinálni, szóval nézzétek el most nekem, ha nem jelentkeznék, vagy késve érkezek a posztokkal. De igyekszem, bár idő híján (na meg a Jags győzelme is bekavart) megint ki kell hagynom az 1/1-eseket. Viszont újra a top12-ben a Seahawks, hosszú idő után nem a Patriots a number one, miközben a Cardinals lassan kijátssza magát a legjobbak közül.

0 komment Tovább

A két soros playbook esete

Drew Brees 5 TD-vel válaszolt, Tom Brady odafagyott a Lambeau-ra, a Chiefs lenullázta magát, a Jets két soros playbook-kal készült a mérkőzésre. Volt megint minden mint a moziba, érdekes fordulón vagyunk túl.

0 komment Tovább

Game-winning illegal challenge

Volt már nekünk game-winning interceptionünk, most már van meccset nyerő illegális challenge-ünk is. Újabb példa arra, hogy hányféleképpen lehet ebben a csodálatos játékban győzni, ha az ember ismeri a szabályokat és a bírók elfelejtenek számolni. Továbbá számos legértékesebb és számos legkevésbé értékes játékos kapja meg a jól, illetve kevésbé jól kiérdemelt díját.

0 komment Tovább

Weekly warm-up III

A naptár és az időjárás szerint is már itt a tél, ennek örömére folytatjuk sorozatunkat. A tegnap éjszakai rangadók után remélem már mindenki felébredt, így kellően kreatív egy Rorschach-teszthez. Korábbi pályamunkák és győztesek erre.

A heti feladvány:

0 komment Tovább

Facebook

Feedek

Címkefelhő

beharangozó (44),összefoglaló (25),Seattle Seahawks (24),fantasy (23),draft (23),Green Bay Packers (19),tippverseny (18),New England Patriots (17),playoff ranking (15),pozíciós rangsor (14),Dallas Cowboys (14),összefoglalók (13),Detroit Lions (12),TNF (12),mock draft (11),Philadelphia Eagles (10),Baltimore Ravens (10),Denver Broncos (10),rájátszás (9),Carolina Panthers (9),Premium Selection (9),szabadügynök (9),nfl (9),Washington Redskins (8),Indianapolis Colts (8),best of (8),Kansas City Chiefs (8),San Francisco 49ers (8),buffalo bills (8),playoffs (8),super bowl (7),Arizona Cardinals (7),St. Louis Rams (7),wild card (7),értékelő (7),indianapolis colts (7),Pittsburgh Steelers (7),new england patriots (7),heti qb (6),San Diego Chargers (6),kandalló (6),Atlanta Falcons (6),playoff (5),patriots (5),Cleveland Browns (5),New York Giants (5),meccsnézés (5),preseason (5),Minnesota Vikings (5),Chicago Bears (5),Oakland Raiders (5),seattle seahawks (4),Dez Bryant (4),New Orleans Saints (4),New York Jets (4),rajatszas (4),amerikai foci (4),Cincinnati Bengals (4),baltimore ravens (4),Miami Dolphins (4),premium selection (4),fantasy futball (4),kinek mennyire kemény (4),Tony Romo (3),dallas cowboys (3),draftértékelő (3),golden tate (3),sorrend (3),power rankings (3),re-draft (3),miami dolphins (3),képek (3),philadelphia eagles (3),Peyton Manning (3),weekly warm-up (3),Tom Brady (3),AFC North (3),green bay packers (3),Tampa Bay Buccaneers (3),afc west (3),Jacksonville Jaguars (3),Tennessee Titans (3),NFL (3),Houston Texans (3),NFC East (3),NFC South (3),Kickoff Game (3),minnesota vikings (2),edzők (2),jets (2),new york jets (2),Greg Hardy (2),DeMarco Murray (2),antonio brown (2),szabad-ügynökök (2),falcons (2),seahawks (2),bengals (2),2015 (2),kmk (2),Ndamukong Suh (2),ravens (2),raiders (2),denver broncos (2),carolina panthers (2),Cam Newton (2),vic beasley (2),rorschach (2),NFC North (2),Kandalló (2),AFC South (2),kiko alonso (2),justin houston (2),best (2),Aaron Rodgers (2),rangsor (2),week1 (2),kansas city chiefs (2),Hall of Fame (2),Jimmy Garoppolo (2),applikáció (2),MNF (2),san diego chargers (2),nfc west (2),kérdezz-felelek (2),tnf (2),deflategate (2),bold predictions (2),egyéb (2),defense (2),tippek (2),detroit lions (2),Sam Bradford (2),Fantasy (2),xp (1),Roger Goodell (1),Ray Rice (1),eltiltások (1),nick foles (1),packers (1),panthers (1),cincinnatti (1),kraken (1),green bay (1),suh (1),Tevin Coleman (1),Budapest Wolves (1),kibeszélő (1),elemzés (1),extra pont (1),értékelés (1),második kör (1),shaq thompson (1),rams (1),Adrian Peterson (1),devin funchess (1),carolina (1),hfl (1),Todd Gurley (1),Jalen Collins (1),Atlanta (1),magyar (1),Stills (1),nagypályások (1),Demaryius Thomas (1),Browns (1),Stephen Gostkowski (1),J.J. Watt (1),Richard Sherman (1),steelers (1),supplemental draft (1),sorozat (1),ryan tannehill (1),védelem (1),AFC east (1),2013 (1),Eric Berry (1),Sleeper (1),DEAndre Levy (1),underrated (1),Elvis dumervil (1),minden ami nfl (1),fantasy (1),johnny manziel (1),redraft (1),Teddy bridgewater (1),aaron donald (1),khalil mack (1),AFC (1),ballers (1),Carolina Panthers (1),Tennessee titans (1),cortland finnegan (1),tennesse titans (1),andre johnson (1),Marcus mariota (1),cameron erving (1),szabályváltoztatás (1),maxx williams (1),breshad perriman (1),danny shelton (1),adrian peterson (1),bills (1),logan mankins (1),JJ Watt (1),Oakland Bay (1),SPARQ (1),mario williams (1),Drew Brees (1),Joe Flacco (1),dolphins (1),Calvin Johnson (1),Jay Cutler (1),Colin Kaepernick (1),kétpontos (1),dez bryant (1),érdekesség (1),fizetési sapka (1),rúgók (1),rookie (1),wide receiver (1),javadalmazas (1),motiváció (1),Optimus Grimes (1),hálaadás (1),poén (1),szakdolgozat (1),gif (1),jóslás (1),arizona cardinals (1),cincinnati bengals (1),cincinnnati bengals (1),super bowl ranking (1),New England patriots (1),a senkiházi pittsburgh steelers (1),a csodálatos baltimore ravens (1),black monday (1),49ers (1),bears (1),pittsburgh steelers (1),Megatron (1),transformers (1),Marcus Burley (1),tony romo (1),Ben Garland (1),hétórás meccsek (1),történelem (1),Buffalo Bills (1),tim tebow (1),előszezon (1),mobil applikáció (1),jaguars (1),bortles (1),szavazás (1),Alex Smith (1),app (1),tippjáték (1),másvélemény (1),first_fourth (1),élménybeszámoló (1),Philip Rivers (1),vendégszerző (1),beszámoló (1),RGIII (1),mobil (1),FA (1),Rájátszás (1),st. louis rams (1),nfc north (1),franchise tag (1),ndamukong suh (1),jason pierre-paul (1),chicago bears (1),houston texans (1),szezonértékelő (1),combine (1),tennessee titans (1),jacksonville jaguars (1),defensive tackle (1),offensive tackle (1),tampa bay buccaneers (1),évértékelő (1),oakland raiders (1),NFC (1),new orleans saints (1),atlanta falcons (1),fa (1),legjobb szabadügynökök (1),chip kelly (1),lesean mccoy (1),new york giants (1),washington redskins (1),bírók (1),New england patriots (1),ranking (1),5000 (1),head coatch (1),vegeredmeny (1),Colts (1),Playoffs (1),Divisional Weekend (1),divisional round (1),Broncos (1),főedző (1),NFC döntő (1),super bowl (1),Super Bowl (1),vendégposzt (1),nfc east (1),Super bowl (1),joslas (1),university of phoenix stadium (1),pro bowl (1),Alfred Morris (1),A macska (1),szabadügynökök (1)

Követők

ChetserB gomes88 katonadani Cefre renningan MZoli rowi packnation svindler bácsik donnelly osaber Leonidasz007 jimboy tszajko