Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Draft-kibeszélő

Ez alatt a poszt alatt várunk mindenkit, aki szeretné velünk együtt követni az éjszaka eseményeit. Mock draftjainkat ITT (renningan), ITT (leonidasz007) és ITT (katonadani) találjátok.

0 komment Tovább

FK! Mock Draft 3.0 (katonadani)

Már csak pár óra és kezdődik! A kattintás után az én elképzelésemet olvashatjátok, ITT renningan, ITT pedig leonidasz007 mockja látható. Vágjunk is bele!

0 komment Tovább

FK! Mock Draft 3.0 (Renningan)

Alig pár óra és végre elkezdődik a 2015-ös NFL Draft. Ennek örömére három mock-kal is készültünk nektek, a katonadaniét ITT, a Leonidaszét pedig ITT nézhetitek majd meg.

0 komment Tovább

FK! Mock Draft 3.0 (Leonidasz007)

Érdemes leszögezni, hogy az idei draft class elég gyenge. Legtöbb szakértő és előrejelzés szerint 10-15 olyan játékos van, akikre érdemes elsőkörös választást áldozni. Elég valószínű ezért, hogy ez egy tradekben gazdag draft lesz, melyek felborítják a "papírformát". Én igyekeztem cseréket alkalmazni ahol nagyon úgy éreztem, de nem árt letisztázni, hogy mindenhova nem kavarhattam be, mert így is körülbelül nyolcszor kellett átírnom az elejétől a végéig a felröppenő off field dolgok miatt. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne tudnám elképzelni, hogy akár 8-9 csere is lesz az első körben, de próbáltam kicsit minimalizálni a számukat. Renningan mockját ITT, katonadaniét pedig ITT találjátok.

0 komment Tovább

Mock Draft - Game of Thrones edition!

Bizonyára sokan ismeritek, vagy legalábbis hallottatok már az HBO sikersorozatáról, a Trónok Harcáról. Nekem nagy kedvencem, ezért bátorkodtam összeállítani egy speciális mock draftot, ahol a csapatok a Game of Thrones szereplői közül válogathattak. Mock Draft - Special Editon!

0 komment Tovább

Miért nehéz mockot írni? - Draft előtti csevegő

A mock draft művészete nem egyszerű dolog. Úgy próbálsz a csapatok fejével gondolkodni, hogy meghatározod a hiányposztjaikat és rangsorolod a prospecteket. Azonban fogalmunk sincs, hogy a csapatok hogyan értékelik a játékosokat és milyen súllyal számít a need, milyennel a draft board, illetve hogy mi fog történni az ő választásuk előtt.

0 komment Tovább

Végy egy jó O-line-t

Nem is lehetne méltóbb lezárása FA értékelő sorozatunknak, mint Amerika Csapata. A Dallas Cowboys-t a 2014-es szezon előtt sokan leírták. A támadókban eddig is megvolt a bizalom, de a védelemmel kapcsolatban sokan szkeptikusak voltak. Rod Marinelli azonban remek munkát végzett és a defense hozott egy megbízható szintet. A szezon végén viszont több kulcsjátékos szerződése is lejárt, mindenkit pedig nem lehetett megtartani a jelenlegi cap helyzet mellett. Nézzük kik voltak a szerencsések.

0 komment Tovább

Chip Kelly elhozta az armageddont

Chip Kelly elhozta az armageddont Philadelphiába, ám, hogy ebben a kataklizmában a megváltó, vagy a sátán szerepét játsza, még nem derült ki egyértelműen.

0 komment Tovább

FK! Mock Draft 2.0

Spontán ötlettől vezérelve péntek este összehoztunk egy újabb mock draftot így négyen közösen, felváltva húzva. Nem lett egy hagyományos draft, nem akartunk a szokásos unalmas pickekkel kijönni most, kicsit érdekesebbre vettük a figurát és jó pár helyen boldnak vagy unortodoxnak is lehet nevezni a választásokat. Cseréket is megengedtünk, amennyiben a csapatokért felelős GM-ek ebbe belementek.

0 komment Tovább

Élet Beckham árnyékában

A New York Giants a tavalyi szezonban nem tudott beleszólni a Dallas és a Philadelphia NFC East trónjáért folytatott versenyfutásába. Az egyetlen említésre méltó mozzanat Odell Beckham Jr. draftolása és az általa nyújtott produkció volt. Az Óriások borzasztóan kezdték a 2014-es szezont és bár a végére kezdtek életjeleket mutatni, ez elég kevésnek bizonyult. Erősítés több poszton is ráfért volna a csapatra, lapozás után láthatjuk mit tettek ennek érdekében.

0 komment Tovább

Musztángot fogtak, már csak meg kell ülni

Avagy ráncba tudja-e szedni az ex-alkoholista zseni a Washingtont. Van ugyanis egy még nem teljesen kidolgozott, de legalábbis eredményekkel nem kellőképpen alátámasztott elméletem, amely szerint a 49ers és a Seahawks sikereinek valódi kovácsa nem a Baalke&Harbaugh, illetve a Schneider&Carroll páros volt, hanem Scot McCloughan. Az a McCloughan, aki a Redskins januárban kinevezett general managereként végre saját kezébe vehette egy franchise sorsát. Emberünk ugyanis az egyik, ha nem a legnagyobb scout tehetség, az általa felfedezett és a drafton megszerzett játékosok adták az alapot az elmúlt években a két NFC West csapat sikereihez.

0 komment Tovább

Olvasói Mock Draft

Idén is lebonyolítjuk a Ti mock draftotokat, minden nap szavazhattok majd arra, hogy az adott csapat szerintetek kit fog választani a chicagói draft első napján, április utolsó éjszakáján. Cserék nincsenek. A szavazások minden esetben éjfélkor záródnak, remélhetőleg ekkor ki is tudok tenni újat, de ha nem, akkor a következő délelőtt sor kerül erre is. Na vágjunk bele, érdemes visszatérni minden nap!

0 komment Tovább

Sirató ének

Elsőként lelépett az edző. Vagy kirúgták, de ez most mindegy.

Legalább nem valamelyik riválishoz ment, hanem az NCAA-be. Idén már ez is valami.

Aztán folytatódott a nyugdíjba menőkkel. Így repült el a tavalyi 3. körös pick, és vele a fél LB-sor.

Aztán szépen egyesével elszivárgott mindenki, aki megtehette.

Ki csoportellenfélhez. Ki a másik óceán partjára. Ki pedig csak a Golden Gate híd másik végére. Legalább a Seahawks-nál nem kötött ki senki, ez egy másik nagy eredmény idén.

Aki elmehetett, mind elment.

És a Candlesticket is bontják.

Nem létezik ennél rosszabb holtszezon.

Eddig.

0 komment Tovább

Fejjel mennek a falnak a Kosok

A St. Louis Rams csapatának szezonja jóformán már a rajt előtt véget ért. Sam Bradford, a kosok irányítója ugyanis sérülést szenvedett, és ezért az egész idényt kihagyni kényszerült. A kezdő QB kiválása után a csapat nem sok jóra számíthatott és a szezon első felét pocsékul is kezdte. A maradék meccsekre azonban a védelem vezetésével összeszedte magát az együttes, és többek közt a Denver skalpját is begyűjtve kozmetikáztak az eredményeiken. A védelem néhol félelmetesnek tűnt, volt egy időszak, amikor alig kaptak pontokat. Az FA piacon tehát elsősorban a támadóoldalon várhattak változást a szurkolók. Azonban nem teljesen az következett, amire számítottak.

0 komment Tovább

Tovább erősödik-e az Arizona?

Az Arizona erőn felül teljesített a tavalyi szezon első felében. Aztán, ahogy elkezdtek fogyni az irányítók a csapatnál, úgy fogyott el a lendület is. A csapatot végig a védelem vitte a hátán, a támadók pont annyit tettek hozzá a győzelmekhez, amennyit a nevek alapján várni lehetett. A cél tehát az offseason előtt a védelem összetartása és a támadók erősítése kellett, hogy legyen. Lapozás után láthatjuk, hogy ez sikerült-e az FA piacon.

0 komment Tovább

Egy csere és a többiek

Viszonylag csöndes FA piacnak ígérkezett ez az idei Seattle-ben, előzetesen néhány távozót biztosra, vagy majdnem biztosra lehetett venni, és az is valószínű volt, hogy olyan nagyon sok pénz sincs jó nevű szabadügynököket leigazolni. Aztán egy kisebb és egy hatalmas szenzációval mégis sikerült napokra elfoglalni az újságok címoldalainak egy részét, de emellett is nagy volt a jövés-menés.

0 komment Tovább

Nem raboltak rá az FA piacra a kalózok

Ez a hajó nem igazán mozdul előre egyelőre, pedig pénz lenne egy rendes legénységre. A drafton új kapitány érkezik, lehet majd az ő személye végre szélirányba állítja ezt a rozoga kalóz teknőt. Lássuk, hogy tevénykedett a szabadügynök-piacon a Buccaneers csapata:

0 komment Tovább

Troy Polamalu - A Legenda

Troy Polamalu, a Pittsburgh Steelers ikonja április 10.-én, 12 év után szögre akasztotta a sisakját. Ezzel egy újabb legendát és nagyszerű sportembert veszített el az NFL. Hogy jól döntött-e a 33 éves játékos, arról lehetne vitázni, ám mi e helyett inkább csak megemlékezünk az utóbbi évtized (talán) legjobb safetyjéről!

0 komment Tovább

Kelly féle agymenés Saints-módra

A tavalyi sikertelen, már-már gyalázatos szezon után New Orleansban elszabadult a pokol, ugyanis Sean Payton úgy döntött, ideje új fazont szabni a csapatnak. Olyannyira, hogy állítólag egy megfelelő ajánlat esetén (1/1) még Dreew Breestől is megvált volna. Szerencsére vagy sem, de az extraklasszis irányító maradt, ám ezt nem mindenki mondhatja el magáról.

0 komment Tovább

Nem alkotott eddig maradandót a Panthers

Nem túl mérges jelenleg ez a párduc, inkább csak kiscica, legalábbis ami a csapat FA piaci ténykedését jellemzi.

0 komment Tovább

A jövő sackkirálya, Vic Beasley

A következő posztban a szerkesztőség kedvenc passzsiettetőjéről lesz szó, már ami az idei draftot illeti. Megnézzük miért van ez így és hogy miért lehet bőven kétszámjegyű a sackjei száma a profik között is. Következzék tehát Vic Beasley.

0 komment Tovább

Új szelek fújnak Atlantában

Az Atlanta Falcons tavaly mind támadó, mind védő oldalon gyengébben teljesített, mint azt várni lehetett volna. Julio Jones talán egyedüliként tett le valami értékelhetőt az asztalra, ez pedig egy rájátszásért küzdő csapatnál elfogadhatatlan. A csapatra ráfért tehát az erősítés, nézzük ezt a Free Agency piacról oldották-e meg.

0 komment Tovább

Nem olyan nagy a veszteség

A Detroit Lions igen izgalmas FA-n van túl. Volt is negatív hangulat a külföldi sajtóban, a legtöbb "szakember" egymást túllicitálva szidta az egész menedzsmentet. Mert hát hogyan lehet egy Ndamukong Suht kiengedni a piacra, hogy a komplett defensive tackle állományról már ne is beszéljünk. Szerintem viszont hosszú idő után most először dolgozott jól Martin Mayhew.

0 komment Tovább

Teljes átalakuláson mennek át a Medvék

Ha a mai első írásban azt mondtam a Packersről, hogy nagy a nyugi, akkor az ősi rivális Bears csapatára pont az ellenkezője az igaz. Teljesen átalakulnak, lássuk hogy haladnak vele:

0 komment Tovább

Csak a szokásos semmi

Green Bay-ben idén is csendben, nyugalomban telt eddig az offseason. De ez egyálatlán nem jelenti azt, hogy gyengült volna Aaron Rodgers kompániája, sőt!

0 komment Tovább

Csendes hetek Minnesotában

Nem volt hatalmas mozgás a Vikings háza táján, de azért egy új első számú (?) elkapót szerzett magának a csapat, a legnagyobb kérdés viszont még mindig nyitott: vajon mi lesz Adrian Petersonnal?

0 komment Tovább

Hogyan spóroljunk 23 milliót 4 év alatt!

A Cincinnati Bengals idén sem vitte túlzásba a költekezést, pedig lett volna miből és hova igazolnia a csapatnak. Nem is történt velük sok érdekes, bár azért Michael Johnson története megér egy misét.

0 komment Tovább

Zöld erdőben jártam, tojásfocit láttam

Mind a három szinten kezdetét veszi a magyar amerikai football bajnokság a hétvégén. A HFL rekordszámú, hét csapattal rajtol el, melynek mezőnyébe idén először egy külföldi csapat, a Bratislava Monarchs is meghívást kapott. A divízió I-ben hat, míg a divízió II-ben kilenc csapat vág neki a tavaszi szezonnak. Ezúttal a HFL-t és az ott szereplő csapatokat mutatjuk be.

0 komment Tovább

Sok a változás a Ravensnél

A sok távozó és támadó koordinátor cserét követően sem reménytelen a Hollók helyzete, sőt! Jövőre ismét eredményesen szállhatnak harcba a rájátszásért.

0 komment Tovább

Itt már csak Sonny Weaver segíthet

Aki látta a Draft Dayt, avagy az Újoncok napja című filmet tudja, miről beszélek. Van egy tehetséges csapat, egy futballváros, remek lehetőségek a további fejlődéshez, de a tulaj rendre közbeszól, és dolgok odáig fajulnak, hogy már csak a csoda segíthet. Pedig Clevelandben minden adott, ami egy playoff-esélyes csapathoz kell.

0 komment Tovább

Az acél érme két oldala

A mai napon megkezdjük az utolsó AFC-s csoport értékelését, jelesül az AFC North kerül terítékre. Azon belül is a csoport győztes Steelers háza táján nézünk szét.

0 komment Tovább

Facebook

Feedek

Címkefelhő

beharangozó (44),összefoglaló (25),Seattle Seahawks (24),fantasy (23),draft (23),Green Bay Packers (19),tippverseny (18),New England Patriots (17),playoff ranking (15),pozíciós rangsor (14),Dallas Cowboys (14),összefoglalók (13),Detroit Lions (12),TNF (12),mock draft (11),Philadelphia Eagles (10),Baltimore Ravens (10),Denver Broncos (10),rájátszás (9),Carolina Panthers (9),Premium Selection (9),szabadügynök (9),nfl (9),Washington Redskins (8),Indianapolis Colts (8),best of (8),Kansas City Chiefs (8),San Francisco 49ers (8),buffalo bills (8),playoffs (8),super bowl (7),Arizona Cardinals (7),St. Louis Rams (7),wild card (7),értékelő (7),indianapolis colts (7),Pittsburgh Steelers (7),new england patriots (7),heti qb (6),San Diego Chargers (6),kandalló (6),Atlanta Falcons (6),playoff (5),patriots (5),Cleveland Browns (5),New York Giants (5),meccsnézés (5),preseason (5),Minnesota Vikings (5),Chicago Bears (5),Oakland Raiders (5),seattle seahawks (4),Dez Bryant (4),New Orleans Saints (4),New York Jets (4),rajatszas (4),amerikai foci (4),Cincinnati Bengals (4),baltimore ravens (4),Miami Dolphins (4),premium selection (4),fantasy futball (4),kinek mennyire kemény (4),Tony Romo (3),dallas cowboys (3),draftértékelő (3),golden tate (3),sorrend (3),power rankings (3),re-draft (3),miami dolphins (3),képek (3),philadelphia eagles (3),Peyton Manning (3),weekly warm-up (3),Tom Brady (3),AFC North (3),green bay packers (3),Tampa Bay Buccaneers (3),afc west (3),Jacksonville Jaguars (3),Tennessee Titans (3),NFL (3),Houston Texans (3),NFC East (3),NFC South (3),Kickoff Game (3),minnesota vikings (2),edzők (2),jets (2),new york jets (2),Greg Hardy (2),DeMarco Murray (2),antonio brown (2),szabad-ügynökök (2),falcons (2),seahawks (2),bengals (2),2015 (2),kmk (2),Ndamukong Suh (2),ravens (2),raiders (2),denver broncos (2),carolina panthers (2),Cam Newton (2),vic beasley (2),rorschach (2),NFC North (2),Kandalló (2),AFC South (2),kiko alonso (2),justin houston (2),best (2),Aaron Rodgers (2),rangsor (2),week1 (2),kansas city chiefs (2),Hall of Fame (2),Jimmy Garoppolo (2),applikáció (2),MNF (2),san diego chargers (2),nfc west (2),kérdezz-felelek (2),tnf (2),deflategate (2),bold predictions (2),egyéb (2),defense (2),tippek (2),detroit lions (2),Sam Bradford (2),Fantasy (2),xp (1),Roger Goodell (1),Ray Rice (1),eltiltások (1),nick foles (1),packers (1),panthers (1),cincinnatti (1),kraken (1),green bay (1),suh (1),Tevin Coleman (1),Budapest Wolves (1),kibeszélő (1),elemzés (1),extra pont (1),értékelés (1),második kör (1),shaq thompson (1),rams (1),Adrian Peterson (1),devin funchess (1),carolina (1),hfl (1),Todd Gurley (1),Jalen Collins (1),Atlanta (1),magyar (1),Stills (1),nagypályások (1),Demaryius Thomas (1),Browns (1),Stephen Gostkowski (1),J.J. Watt (1),Richard Sherman (1),steelers (1),supplemental draft (1),sorozat (1),ryan tannehill (1),védelem (1),AFC east (1),2013 (1),Eric Berry (1),Sleeper (1),DEAndre Levy (1),underrated (1),Elvis dumervil (1),minden ami nfl (1),fantasy (1),johnny manziel (1),redraft (1),Teddy bridgewater (1),aaron donald (1),khalil mack (1),AFC (1),ballers (1),Carolina Panthers (1),Tennessee titans (1),cortland finnegan (1),tennesse titans (1),andre johnson (1),Marcus mariota (1),cameron erving (1),szabályváltoztatás (1),maxx williams (1),breshad perriman (1),danny shelton (1),adrian peterson (1),bills (1),logan mankins (1),JJ Watt (1),Oakland Bay (1),SPARQ (1),mario williams (1),Drew Brees (1),Joe Flacco (1),dolphins (1),Calvin Johnson (1),Jay Cutler (1),Colin Kaepernick (1),kétpontos (1),dez bryant (1),érdekesség (1),fizetési sapka (1),rúgók (1),rookie (1),wide receiver (1),javadalmazas (1),motiváció (1),Optimus Grimes (1),hálaadás (1),poén (1),szakdolgozat (1),gif (1),jóslás (1),arizona cardinals (1),cincinnati bengals (1),cincinnnati bengals (1),super bowl ranking (1),New England patriots (1),a senkiházi pittsburgh steelers (1),a csodálatos baltimore ravens (1),black monday (1),49ers (1),bears (1),pittsburgh steelers (1),Megatron (1),transformers (1),Marcus Burley (1),tony romo (1),Ben Garland (1),hétórás meccsek (1),történelem (1),Buffalo Bills (1),tim tebow (1),előszezon (1),mobil applikáció (1),jaguars (1),bortles (1),szavazás (1),Alex Smith (1),app (1),tippjáték (1),másvélemény (1),first_fourth (1),élménybeszámoló (1),Philip Rivers (1),vendégszerző (1),beszámoló (1),RGIII (1),mobil (1),FA (1),Rájátszás (1),st. louis rams (1),nfc north (1),franchise tag (1),ndamukong suh (1),jason pierre-paul (1),chicago bears (1),houston texans (1),szezonértékelő (1),combine (1),tennessee titans (1),jacksonville jaguars (1),defensive tackle (1),offensive tackle (1),tampa bay buccaneers (1),évértékelő (1),oakland raiders (1),NFC (1),new orleans saints (1),atlanta falcons (1),fa (1),legjobb szabadügynökök (1),chip kelly (1),lesean mccoy (1),new york giants (1),washington redskins (1),bírók (1),New england patriots (1),ranking (1),5000 (1),head coatch (1),vegeredmeny (1),Colts (1),Playoffs (1),Divisional Weekend (1),divisional round (1),Broncos (1),főedző (1),NFC döntő (1),super bowl (1),Super Bowl (1),vendégposzt (1),nfc east (1),Super bowl (1),joslas (1),university of phoenix stadium (1),pro bowl (1),Alfred Morris (1),A macska (1),szabadügynökök (1)

Követők

ChetserB gomes88 katonadani Cefre renningan MZoli rowi packnation svindler bácsik donnelly osaber Leonidasz007 jimboy tszajko