Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pozíciós rangsor - NFC East - védelem

Tegnap láthattátok, hogyan rangsoroljuk az NFC East támadó egységeit, ma pedig a védőkön van a sor!

0 komment Tovább

Pozíciós rangsor - NFC East - támadók

Belekezdünk egy új sorozatba, ami az egyes divíziókon belüli erősorrendet hivatott megmutatni. Szemügyre vesszük a csoportokon belül az egyes csapategységeket és rangsoroljuk ezek alapján a gárdákat. Első körben az NFC East támadó oldala következik, holnap pedig érkezik a védelem is.

0 komment Tovább

A legalulértékeltebb zseni

Az NFL legjobb cornerei évek óta twitteren játsszák le egymással a csatát hogy ki is az NFL legjobbja. Talán Darrelle Revis? Vagy Richard Sherman? Esetleg Patrick Peterson? Egy játékos azonban megfontolva hallgat és teszi a dolgát. A következő cikk alanya teljesen más stílust képvisel. Nem megy bele fölösleges erőfitogtatásba és nem hangoskodik. Teszi a dolgát és türelmesen hagyja, hogy teljesítménye beszéljen róla. Ne szörnyülködjön senki, nem gondolom, hogy emberünk a liga legjobb cornere lenne, de még nem is kell, hogy az legyen. Fejlődése, akarata és küzdeni tudása azonban a közeljövőben mindenki felé emelheti. Hölgyeim és Uraim Christopher Harris, Jr!

0 komment Tovább

Nagy magyar csapatnév-határozó

Pont két éve jelent meg ez a poszt az akkori Fűzővel Kifelé névre hallgató blogon. Azóta a magyar közösség egyre nagyobb és nagyobb lett, a sportot szeretők tábora is egyre nőtt. Ezért egy kis múltidézés keretében elenevetítsük fel, somebody08 anno hogyan képzelte a magyar bajnokságban szereplő lehetséges hazai csapatok neveit. A továbbiakban az eredeti posztot olvashatjátok:

0 komment Tovább

Kinek mennyire kemény? - AFC North

Elérkeztünk a "Kinek mennyire kemény?" sorozatunk utolsó részéhez. Jól elhúzódott a dolog, de szerencsére szinte naponta érkeztek a jobbnál jobb cikkek, így remélhetőleg senki nem unatkozott és az "NFL-hiány" - szint sem érte el a kritikus pontot. De elég is a szócséplésből, következzen a tavalyi év legproduktívabb csoportja, az AFC North, ahol idén annyira keresztbe verik egymást, hogy csak egy csapat jut be a rájátszásba.

0 komment Tovább

Franchise tag: Áldás vagy átok?

Az NFL csapatoknak minden márciusban - még a szabadügynök piac nyitása előtt - egy komoly döntést kell meghozniuk. El kell határozniuk, hogy a lejáró szerződésű játékosaik közül ki az, aki semmiképpen ne tesztelhesse a piacon értékét. A franchise tag 1993-as bevezetése óta a general managerek nagy dilemmája, hogy kiosszák-e a franchise taget és ezzel biztosítják legnagyobb értékeik egy éves biztos maradását vagy próbáljanak minél előbb mindkét fél számára előnyös szerződést találni, esetleg szélnek ereszteni őket. Ennek a jognak a látszólagos sok előnyével szemben hátránya is van.

0 komment Tovább

Kinek mennyire kemény? - NFC North

A NFC North csoportját évek óta a Green Bay uralja. Ez idén sem lesz másképp, csupán a csoport többi helyében következhet be minimális változás. Én egy kicsit visszaeső Lionst, egy fejlődő Vikingst és egy mélyrepülésben lévő Bearst látok a jövőben. A csoport sorsolása nem egyszerű, az AFC és az NFC West tagjaival találkoznak és ez a két csoport az elmúlt két év során nyolc rájátszás helyet gyűjtött be. Nézzük csapatonként hogyan alakulnak a keménységek.

0 komment Tovább

SPARQ: A titkos formula!

A Seattle Seahawks utóbbi éveinek sikere nagyban köszönhető annak, hogy a draft hátsó köreiben kiváló játékosokat találnak, akik egy-két éven belül szupersztárra válnak. Gondoljunk csak Kam Chancellorra, Byron Maxwellre, Richard Shermanre vagy épp a Super Bowl MVP Malcolm Smithre. Ez mind a véletlen műve lenne? Nem hinném. Vagy találtak egy olyan formulát, amit másik figyelmen kívül hagynak? Ez már közelebb áll az igazsághoz.

0 komment Tovább

A Matthews-dinasztia

Clay Matthews harmadik ezen a néven, a Hínárhajú, észak őrzője, a defense fal mögötti király kétségtelen a liga egyik legjobb outside linebackere. Egy rendkívüli dinasztia harmadik generációs tagja, a Packers védelmének igazi jolly jokere, de nem ő az egyetlen sikeres tagja a klánnak. A család sport iránti szeretete több mint 100 évre nyúlik vissza, alapjait egy ökölvívó edző fektette le.

0 komment Tovább

Kinek mennyire kemény? - NFC East

Tavaly is én kaptam az NFC Eastet, és bár az Eagles mérlegét eltaláltam, a Cowboysszal sikerült csúnyán mellé lőni. Persze lesz most is olyan franchise a csoportban, aki harcban lesz az 1/1-ért, de ez nem feltétlenül rossz. A Dallasnak is bejött tavaly.

0 komment Tovább

Tudjuk, mit csinálsz vasárnap délután!

Vasárnap délben kinyitja kapuit a BKV-Stadion azért, hogy egy eddig nem látott HFL-ünnepet tartsanak a csapatok a magyar elitligában. A négy még talpon maradt csapat egymás után lejátszik két elődöntőt, melynek nem más a tétje, mint a július 4-i HFL-döntőbe jutás.

0 komment Tovább

Kinek mennyire kemény? - AFC South

Az AFC South csoportja - az AFC East mellett - a másik olyan csoport, ahol minden évben az a kérdés, hogy az Indianapolis Coltsot sikerül-e valakinek megszorítani (leszámítva ugye a Manning és Luck közti átmeneti évet). Az idei évre sem várhatóak nagy izgalmak csoporton belül (legalábbis ami a csoportelső kilétét illeti), azonban sok másik csapat levesébe beleköphetnek a többiek is. És az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ezen csoport tagjainak sorsolása az elmúlt szezon mérlegei alapján a legkönnyebb, ugyanis a rangsorban a 7 legkönnyebb közül 4 helyet foglal el az AFC South mezőnye.

0 komment Tovább

Vasárnap kezdődik a Ballers!

Most vasárnap, tehát június 21-én debütál Amerikában Dwayne "The Rock" Johnson főszereplésével a Ballers (Nagypályások) címet viselő sorozat az HBO-n, ami a magyar közönség számára már másnap este elérhető lesz a csatornán. A nem hivatalos magyar feliratot nem mellesleg mi készítjük el nektek reményeink szerint hétfő délutánra. A tovább után az HBO rövid ismertetőjét olvashatjátok.

0 komment Tovább

Mario Williams - A Terminátor

Mario Williams jelenleg a liga legjobban kereső pass rushere a maga évi 16 millió dollárjával. Hogy miért? Mert egy állat, egy vörös szemű szörnyeteg! Egy Terminátor! Habár Lee Smith, egykori Bills tight end szerint nem a szeme teszi félelmetessé, hanem az "hogy 198 cm magas, 136 kiló és úgy fut, mint egy receiver".

0 komment Tovább

Kinek mennyire kemény? – AFC West

Az AFC West az a csoport, amelyet rohadtul elrontott Peyton Manning érkezése. A Broncos azóta csoporton belül 17-1-es mérleggel áll, persze nem csak emiatt, de mondhatni, hogy az első hely ki van bérelve. A másik véglet a Raiders, négy győzelemnél több nem jött össze az Oaklandnek az elmúlt három év egyikében sem. A Chargers mindig ott ólálkodik a wildcard hely környékén, ráadásul a Chiefs is feljavult, miután befutott Andy Reid. De vajon így marad ez az idén is, vagy esetleg trónfosztás történik?

0 komment Tovább

NFL Honors

Gyötrelmesen lassan telik az offseason, legalábbis nekünk szurkolóknak, a csapatok gőzerővel készülnek a 2015-ös megmérettetésre. Ám ez a holtidő tökéletes arra, hogy kicsit felfrissítsük emlékeinket, vagy aki most ismerkedik eme remek sporttal az is képbe kerüljön jelen írás témájáról, az NFL-ben évről évre kiosztott több tucat elismerésről.

0 komment Tovább

Kinek mennyire kemény? - NFC West

Az NFC Nyugati csoportjának lesz 2015-ben a legnehezebb dolga az egész ligában. A párosítás alapján a két északi csoport vár a csapatokra, a Steelers és a Packers nevével fémjelzett csoportok pedig kemény ellenfélnek bizonyulnak majd. Annyira keménynek, hogy a 6 legnehezebb sorsolás közül, csak kettő gazdája nem az NFC Nyugat tagja.

0 komment Tovább

Logan Mankins - A faszagyerek

Tavaly, nem sokkal a szezonkezdet előtt, a Patriors elcserélte ötszörös All Pro guardját, Logan Mankinst. Nagy fiaskó ez a játékosnak, hiszen új otthona, a Tampa Bay Buccaneers, nem képvisel egy szintet a Hazafiakkal. Ráadásképpen volt csapata még bajnoki gyűrűt is szerzett, miközben Mankinsszel a soraikban kettőt elveszítettek. De Logan Mankinst ez már nem érdekli. Mert Mankins egy faszagyerek.

0 komment Tovább

Kinek mennyire kemény? - AFC East

Sorozatunk következő részében az AFC Easttel folgalkozunk, amit az utóbbi években elég könnyen össze lehetett foglalni azzal, hogy Bradyék 12+ győzelemmel nyerik a csoportot, a többi gárda pedig nem kerül a wildcard közelébe sem. Idén azonban megváltoztatni látszik a status quo: a Pats várhatóan az első négy meccsen nélkülözni kényszerül Tom Bradyt, és mivel sem a szabadügynökpiacon, sem a drafton sem tudott meggyőzően erősíteni a gárda, így a riválisok számára megnyílhat a lehetőség a divízió behúzására.

0 komment Tovább

Nem minden arany, ami 100 millió

Cam Newton új öt éves, 103,8 millió dolláros szerződése után (mennyit kap majd akkor a képen lévő két úriember?) már 11 aktív, 100 millió dolláros szerződés van az NFL-ben. Ugyanakkor az utóbbi évek teljesítményét vagy az adott játékos kvalitásait elnézve felmerülhet bennünk a kérdés: "Hogy a fenébe kereshet ennyit?". Hiába, nem csak a legjobbak legjobbjait fizetik meg…

0 komment Tovább

Kinek mennyire kemény? - NFC South

A draftértékelők végeztével nekikezdünk a már hagyományosnak mondható sorozatunknak, ahol megnézzük kinek mennyire kemény az a bizonyos...sorsolás.

0 komment Tovább

Még mindig Adrian Peterson a legjobb?

Ha végignyálazzuk az nfl.com top100-as listáját észrevehetjük, hogy a tavalyi évet szinte teljes egészében kihagyó Adrian Peterson az előkelő 62. helyen van. Kíváncsiságból megnéztem, milyen nagyszerű mozdulatokat tudtak beletenni a róla készült videóba. Semmilyet. Viszont minden megkérdezett személy lenyilatkozza, hogy még mindig AP a legjobbak legjobbika. Valóban így van?

0 komment Tovább

Cortland, a gyökér

Az NFL az a liga, ahol aztán tényleg mindenféle karakterrel találkozhattunk az évek során, még azok is, akik csak az utóbbi pár 1-2 évben kezdték el követni ezt a remek ligát. Elég csak Johnny Footballra gondolni, vagy Greg Hardyra, Adrian Petersonra vagy épp Ray Rice-ra. Találhatunk keményen dolgozó kisembert, vagy épp nagypofájú trash talkert. Előbbire Kuechly, utóbbira Richard Sherman a legjobb példa. Mivel nincsen poszt Gronk vagy J.J. Watt nélkül és pozitív őrültre még úgysem hoztam példát ezért mindketten kihagyhatatlanok a felsorolásból. De az vitathatatlan, hogy ha trógert keresünk, akkor Cortland Finnegan magasan viszi a pálmát.

0 komment Tovább

Draftértékelők 2015 - Összefoglaló

Több, mint egy hónap után végéhez ért draftérékelő sorozatunk, és miután mind a 32 csapatról megmondtuk a tutit, készítettünk egy rövid összefoglalót megállapításainkról. A cikk további részében tehát egy rövid összefoglalást találhattok a csapatok eredményességéről, valamint egy linket, ahol képekkel és gifekkel gazdagítva részletesen olvashattok az egyes pickekről. (Bónuszként bekerült továbbá a bejegyzésbe a Ha-Ha Clinton-Dix "hülyenév" emlékdíj idei 5 jelöltje is.) Jó szórakozást!

0 komment Tovább

A Dolphins lenyomhatja a Patst!

A Dolphinsnak sikerült egy nagyon jó FA tevékenység után egy még annál is jobb draftot összehoznia. Igazság szerint, ha végig nézünk a Miami és a Patriots keretén, nagyon nehezen lehetne csak a bajnokot kihozni győztesnek. Csak Joe Philbinen múlik, hogy hosszú évek után végre képes lesz-e valaki megszorongatni az AFC East koronázott királyait!

0 komment Tovább

Kevésből keveset fogott a Bills

A Buffalo Bills egy nagyon mozgalmas és eredményes szabadügynökpiacon van túl. Több nagynevű játékost és fontos kiegészítő embert is szereztek. Ennek viszont ára volt. A csapat a cseréknek és a tavalyi drafton végzett tevékenységének köszönhetően megszabadult jó néhány idei pickjétől, így elég kevés választással rendelkeztek az idei börzén. Nézzük, hogyan gazdálkodtak a szűkős erőforrásokkal.

0 komment Tovább

Tovább erősödik a liga legjobb védőfala

A Jets új általános igazgatóval kezdte meg a holtszezont, akinek remek volt a szabadügynök-piaci tevékenysége, majd jöhetett a Draft...

0 komment Tovább

Facebook

Feedek

Címkefelhő

beharangozó (44),összefoglaló (25),Seattle Seahawks (24),fantasy (23),draft (23),Green Bay Packers (19),tippverseny (18),New England Patriots (17),playoff ranking (15),pozíciós rangsor (14),Dallas Cowboys (14),összefoglalók (13),Detroit Lions (12),TNF (12),mock draft (11),Philadelphia Eagles (10),Baltimore Ravens (10),Denver Broncos (10),rájátszás (9),Carolina Panthers (9),Premium Selection (9),szabadügynök (9),nfl (9),Washington Redskins (8),Indianapolis Colts (8),best of (8),Kansas City Chiefs (8),San Francisco 49ers (8),buffalo bills (8),playoffs (8),super bowl (7),Arizona Cardinals (7),St. Louis Rams (7),wild card (7),értékelő (7),indianapolis colts (7),Pittsburgh Steelers (7),new england patriots (7),heti qb (6),San Diego Chargers (6),kandalló (6),Atlanta Falcons (6),playoff (5),patriots (5),Cleveland Browns (5),New York Giants (5),meccsnézés (5),preseason (5),Minnesota Vikings (5),Chicago Bears (5),Oakland Raiders (5),seattle seahawks (4),Dez Bryant (4),New Orleans Saints (4),New York Jets (4),rajatszas (4),amerikai foci (4),Cincinnati Bengals (4),baltimore ravens (4),Miami Dolphins (4),premium selection (4),fantasy futball (4),kinek mennyire kemény (4),Tony Romo (3),dallas cowboys (3),draftértékelő (3),golden tate (3),sorrend (3),power rankings (3),re-draft (3),miami dolphins (3),képek (3),philadelphia eagles (3),Peyton Manning (3),weekly warm-up (3),Tom Brady (3),AFC North (3),green bay packers (3),Tampa Bay Buccaneers (3),afc west (3),Jacksonville Jaguars (3),Tennessee Titans (3),NFL (3),Houston Texans (3),NFC East (3),NFC South (3),Kickoff Game (3),minnesota vikings (2),edzők (2),jets (2),new york jets (2),Greg Hardy (2),DeMarco Murray (2),antonio brown (2),szabad-ügynökök (2),falcons (2),seahawks (2),bengals (2),2015 (2),kmk (2),Ndamukong Suh (2),ravens (2),raiders (2),denver broncos (2),carolina panthers (2),Cam Newton (2),vic beasley (2),rorschach (2),NFC North (2),Kandalló (2),AFC South (2),kiko alonso (2),justin houston (2),best (2),Aaron Rodgers (2),rangsor (2),week1 (2),kansas city chiefs (2),Hall of Fame (2),Jimmy Garoppolo (2),applikáció (2),MNF (2),san diego chargers (2),nfc west (2),kérdezz-felelek (2),tnf (2),deflategate (2),bold predictions (2),egyéb (2),defense (2),tippek (2),detroit lions (2),Sam Bradford (2),Fantasy (2),xp (1),Roger Goodell (1),Ray Rice (1),eltiltások (1),nick foles (1),packers (1),panthers (1),cincinnatti (1),kraken (1),green bay (1),suh (1),Tevin Coleman (1),Budapest Wolves (1),kibeszélő (1),elemzés (1),extra pont (1),értékelés (1),második kör (1),shaq thompson (1),rams (1),Adrian Peterson (1),devin funchess (1),carolina (1),hfl (1),Todd Gurley (1),Jalen Collins (1),Atlanta (1),magyar (1),Stills (1),nagypályások (1),Demaryius Thomas (1),Browns (1),Stephen Gostkowski (1),J.J. Watt (1),Richard Sherman (1),steelers (1),supplemental draft (1),sorozat (1),ryan tannehill (1),védelem (1),AFC east (1),2013 (1),Eric Berry (1),Sleeper (1),DEAndre Levy (1),underrated (1),Elvis dumervil (1),minden ami nfl (1),fantasy (1),johnny manziel (1),redraft (1),Teddy bridgewater (1),aaron donald (1),khalil mack (1),AFC (1),ballers (1),Carolina Panthers (1),Tennessee titans (1),cortland finnegan (1),tennesse titans (1),andre johnson (1),Marcus mariota (1),cameron erving (1),szabályváltoztatás (1),maxx williams (1),breshad perriman (1),danny shelton (1),adrian peterson (1),bills (1),logan mankins (1),JJ Watt (1),Oakland Bay (1),SPARQ (1),mario williams (1),Drew Brees (1),Joe Flacco (1),dolphins (1),Calvin Johnson (1),Jay Cutler (1),Colin Kaepernick (1),kétpontos (1),dez bryant (1),érdekesség (1),fizetési sapka (1),rúgók (1),rookie (1),wide receiver (1),javadalmazas (1),motiváció (1),Optimus Grimes (1),hálaadás (1),poén (1),szakdolgozat (1),gif (1),jóslás (1),arizona cardinals (1),cincinnati bengals (1),cincinnnati bengals (1),super bowl ranking (1),New England patriots (1),a senkiházi pittsburgh steelers (1),a csodálatos baltimore ravens (1),black monday (1),49ers (1),bears (1),pittsburgh steelers (1),Megatron (1),transformers (1),Marcus Burley (1),tony romo (1),Ben Garland (1),hétórás meccsek (1),történelem (1),Buffalo Bills (1),tim tebow (1),előszezon (1),mobil applikáció (1),jaguars (1),bortles (1),szavazás (1),Alex Smith (1),app (1),tippjáték (1),másvélemény (1),first_fourth (1),élménybeszámoló (1),Philip Rivers (1),vendégszerző (1),beszámoló (1),RGIII (1),mobil (1),FA (1),Rájátszás (1),st. louis rams (1),nfc north (1),franchise tag (1),ndamukong suh (1),jason pierre-paul (1),chicago bears (1),houston texans (1),szezonértékelő (1),combine (1),tennessee titans (1),jacksonville jaguars (1),defensive tackle (1),offensive tackle (1),tampa bay buccaneers (1),évértékelő (1),oakland raiders (1),NFC (1),new orleans saints (1),atlanta falcons (1),fa (1),legjobb szabadügynökök (1),chip kelly (1),lesean mccoy (1),new york giants (1),washington redskins (1),bírók (1),New england patriots (1),ranking (1),5000 (1),head coatch (1),vegeredmeny (1),Colts (1),Playoffs (1),Divisional Weekend (1),divisional round (1),Broncos (1),főedző (1),NFC döntő (1),super bowl (1),Super Bowl (1),vendégposzt (1),nfc east (1),Super bowl (1),joslas (1),university of phoenix stadium (1),pro bowl (1),Alfred Morris (1),A macska (1),szabadügynökök (1)

Követők

ChetserB gomes88 katonadani Cefre renningan MZoli rowi packnation svindler bácsik donnelly osaber Leonidasz007 jimboy tszajko