Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

London királya - az Oroszlán és a Mókus

A múlt héten, amolyan családi nyaralás keretein belül, sikerült kijutni Londonba, ahol élőben néztük meg a Detroit Lions - Atlanta Falcons mérkőzést. Ez volt életem eddigi legnagyszerűbb sportélménye, legalább egyszer mindenkinek meg kell tapasztalnia! Remélem, meghozom a kedveteket, és jövőre, az FK! Going Deep szervezésében majd sokan bevállaljátok a londoni utat!

0 komment Tovább

Fantasy Q&A Week #9

Itt az eheti fantasy-s poszt, sok a bye week-es csapat, köztük a Bears, a Falcons, a Lions és a Packers, sok fantasy-releváns játékos nem játszatható a héten, így gondolom sok kérdés lesz.

0 komment Tovább

Best of Week #8



Maclin szomjas volt. A heti legjobbak.

0 komment Tovább

FK! Klub a Kandallóban #9

Jó kis meccseket adunk ezen a héten is a Kandallóban, közötte a 16. Peyton Manning vs. Tom Brady csatát.

0 komment Tovább

Tippverseny 4. évad 9. rész

Kedves Olvasók!

Itt volt egy bejegyzés, ami valahol eltűnt az éterben. De ettől még tippelni lehet.

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #8

Londonból egy sikerrel, egy élménnyel és egy náthával visszatérve újra itt vagyok! Jó volt, szép volt, bővebb beszámoló majd pénteken, de addig is nézzük, hogyan változtak az erőviszonyok az előző fordulóhoz képest!

0 komment Tovább

Egy sima, egy fordított

Megint volt minden, mint a moziban, erre a hétre is jutott bőven fejvakarás, asztalcsapkodás, végtelen örömünnep, kinek mi jutott kedvenc csapata révén. És azt leszögezem előre gyorsan a Rowi álatal említett nagy meccsválogatás az így nézett ki: "Legyen az ESPN listájából az első meg az utolsó 4". Hát íme ez a 8 mérkőzés:

0 komment Tovább

Öreg QB nem vén QB

Rekorddöntögető veterán irányítók mellett a nap igazi rangadóját Arizonában játszották.

0 komment Tovább

FK! Premium Selection #8

I'm baaaack! Elkészültem a szakdogámmal, így újra én írhatom a beharangot. Amíg távol voltam, azon gondolkodtam, mivel dobhatnánk fel a Premium Selectiont, úgyhogy mostantól minden szerkesztő tippel és jósol egy merészet.

0 komment Tovább

FK! Klub a Kandallóban #8

A második évad 8. részéhez érkezett a meccsnézős sorozatunk és a mostani epizód igazán izgalmas lesz, hiszen egymás után három meccset is közvetítünk. Részletekért kattints!

0 komment Tovább

Fantasy Q&A Week #8

Itt az eheti fantasy-s poszt, most hétvégén kevesebbet leszek gép előtt, úgyhogy lehetséges, hogy nem fogok tudni minden kérdésre válaszolni, de azért dobjátok csak be őket, ha én nem, talán más válaszol majd.

0 komment Tovább

Tippjáték a telefonodon!

Nem, nem a csinos fiatal hölgyekkel fogunk játszani. De nem kell elkeseredni, legalább 50 ezer okot tudunk mondani, amiért érdemes tovább lapozni, és persze játszani. Fogadjátok tehát sok szeretettel az ÚJ mobil tippjátékunkat!

0 komment Tovább

Irányító félistenek és az ő hű tight endjeik

Két klasszis irányító, két potenciális MVP-jelölt csap össze csütörtök este az AFC West rangadójának keretén belül. A két QB ennek megfelelően a statisztikák élén szerepel. Manning és Rivers egyaránt 100 feletti passer ratinggal rendelkezik és ketten összesen 36 TD passzt osztottak ki. Viszont ebben óriási szerepük volt a tight end pajtásoknak is, így a két QB-TE páros touchdownpasszaiból szemezgetünk beharangozó gyanánt.

0 komment Tovább

Best of Week #7



7.

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #7

Ne tévesszen meg senkit a katonadani név ott felül, ez még mindig az én (Renningan) rankingom! De Dani rendes és segít, én pedig fájó szívvel fogom elfogadni azt a sört, ami Seahawks rájátszásról való lemaradásáért jár majd nekem. Bukott bajnok, paradézó Packers, nullázó Bengals és a többiek.

0 komment Tovább

Csak a W számít

Kicsit késve, de érkezek én is a saját részemmel, ha már voltam olyan pofátlan, hogy előre lefoglaltam a legjobb a meccseket. De hát jövő héten nem leszek (Londonban fogok balszerencsét hozni a Lionsra), és Zoli majd arról a meccsről ír kisregényt, amelyikről akar (hehe). De addig is nézzük meg, hogy alakultak a forduló legdrámaiabb mérkőzései.

0 komment Tovább

Szorosodik az MVP címért folytatott verseny

Miután Renningan kiválogatta a neki tetsző mérkőzéseket, nekem maradt a maradék értékelése. Ő a holnapi nap folyamán érkezik a saját részével, hogy addig se maradjatok olvasnivaló nélkül így a Monday Night Football elé megkapjátok az én értékelő adagomat. Ezen a héten is volt mi szem-szájnak ingere, két egy ponton múló találkozó, több szoros, és pár nagyon sima. Lássuk mi történt a 7. játékhéten.

0 komment Tovább

Megújult az applikációnk!

Legalábbis részben. Az utóbbi időben kevesebb hír érkezett az applikációnkkal kapcsolatban, de ez nem azt jelenti, hogy leálltunk volna a projekttel. Persze még közel sem tartunk ott, ahol tartani szeretnénk a későbbiekben (a következő idényre egy teljesen új alkalmazást fogunk készíteni), de egy fejlesztési csomaggal azért jelentkezünk, hogy addig se ti, se mi ne unatkozzunk. Addig is itt az FK! Going Deep 1.1, ami nem csak androidra, de iOS-re is letölthető!

0 komment Tovább

FK! Premium Selection #7 (Jedi edition)

Tegnapelőtt végignéztem a Gyűrűk Urát. Hogy jön ez ide? Megihletett a jó és a gonosz örök harca, és Gandalf után szabadon (no meg az eheti pár elégedetlenkedő miatt) úgy döntöttem szembe megyek a gonosz és csúnya FK! rezsimmel, felöltöm a fehér köpenyt és jedi lovagként szállok harcba minden olvasó kegyéért. Most aztán jól benyalom magam minden szurkolói csoporthoz haha....

0 komment Tovább

Az RGIII TRADE - ki az üzlet igazi nyertese?

A Robert Griffin trade volt az utóbbi idők legnagyobb volumenű cseréje. A Washington Redskins három darab első-, illetve egy második körös picket adott a Baylor egyetemről érkező tehetségért. Az érte kapott négy cetlit tovább cserélgette a Rams, így az idén érkező Greg Robinson-nal bezárólag összesen 8 játékost draftolt a csapat RGIII árából. A nyolc az egyhez arány magáért beszél, de vajon tényleg a Rams a trade igazi nyertese? Nem olyan biztos.

0 komment Tovább

Fantasy Q&A Week #7

Itt az eheti fantasy-s poszt, úgy érzem, elérte a hatását, akit érdekelt, az össze tudott itt gyűlni, akinek pedig elege volt belőle, nem kellett minden poszt alatt olvasnia. Szóval hajrá, jöhetnek a kérdések.

0 komment Tovább

I hate the Jets!

Cefrét annyira megviselte a hétfő éjszakai 9ers győzelem, valamint a végletekig kiélezett fantasy összecsapásunk a szerkesztői ligában - pont beszoptam -, hogy vállaltam a beugró szerepkört a csütörtöki beharangozóval kapcsolatban. Teljes szerkesztőfelület analfabétaként ideális program 10 percenként agybajt kapni olyan mindenki számára magától értetődő dolgokon, mint a képek beszúrása, és hasonlók. Persze ha aktívabb lennék, nem történhetne ilyesmi velem, csak hát... Na, de mindegy is, foglalkozzunk inkább a meccsünkkel, na meg a csapatokkal, na meg főleg a Patriots idei szezonjával, mert ugye a Jetsével kis túlzással már felesleges. Bocsi, de ez van.

0 komment Tovább

Best of Week #6



A hatodik heti legjobbak.

0 komment Tovább

Mit nézzünk vasárnap a Kandallóban?

Egy gyors szavazásra invitálunk Titeket:

0 komment Tovább

Az első NFL-meccs

A Saints ugyan bye-weeken volt, de azért megoldjuk, hogy szó essen róluk. Ugyanis mai vendégszerzőnk, Belányi József volt olyan szerencsés, hogy az unokatestvérével együtt megtekinthette élőben a New Orleans Saints - Minnesota Vikings mérkőzést néhány héttel ezelőtt, és élményeiket meg is osztják velünk. Mielőtt átadnám a szót nekik, bátorítanék mindenkit, hogy ha valaki eljut egy NFL mérkőzésre (akár Londonba is) és az élményeit posztba önti képekkel, videóval, akkor ezeknek a posztoknak a továbbiakban is örömmel biztosítunk helyet. Most viszont Józseféké a szó:

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #6

Ahhoz képest, hogy egy viszonylag sima fordulón vagyunk túl, rendre felborult minden. Vajon ott van-e a listán a címvédő? Megőrizte-e a Chargers az első helyét? Hol a Pats és a Colts? A folytatásból kiderül.

0 komment Tovább

Helyreállt a világ rendje?

Túl vagyunk (szinte) egy újabb fordulón és a kezdeti kaotikusság után végre normalizálódni látszódnak az erőviszonyok. Hosszú még persze a szezon (NEM IS!), megtörténhet bármi, ez az NFL, 11 játszik 11 ellen és hasonló okosságok, úgyhogy inkább nézzük, mi is történt az első meglepetések nélküli héten.

0 komment Tovább

A tönkrevert bajnok esete

Aki szeretné kaján vigyorral végignézni ahogy a Seahawks-t gyakorlatilag beledöngölik a földbe, ráadásul a saját pályájukon, és netán nem látta volna, az feltétlen nézze meg a Hawks-Cowboys meccset. Ugyanitt továbbá szó lesz még a szezon első döntetlenjéről, a második nullázásáról, a harmadik clevelandi, a negyedik green bay-i és az ötödik Eagles győzelemről is.

0 komment Tovább

Weekly warm-up I

A Facebookon múlt héten megosztott Dee Fordos videó sikere megihletett, és új sorozattal jelentkezünk. Elismerem, nem saját ötlet, ugyanis az NST-n régebben futott egy sorozat Rorschach-teszt, avagy képaláírás kerestetik címmel. A lényeg most is az mint ott, vagyis ami az adott képről/gifről eszedbe jut, azt azonnal rá kell vágni, és beírni az itteni (tehát nem FB-n, hanem Disqus) kommentek közé. Díjazás maga a győzelem, és a győztes neve fennmarad az utókor számára. Szerkesztőségi szavazással választjuk ki a győztest, és ugyan nem igérem, hogy minden héten lesz, de a címben szereplő római szám rendszeres sorozatot ígér. Első feladvány a tovább után!

0 komment Tovább

FK! Premium Selection 6#

Hatodik héthez érkezett az NFL, szépen lassan körvonalazódnak az erőviszonyok. Ezen a héten is sok mixgyilkos összecsapás lesz, de akad egy-két mészárszék is. Vasárnap a Kandallóban Steelers - Browns összecsapás lesz 19 órától, lássuk mi várható a héten:

0 komment Tovább

Alex Smith - "Bezárt" hírnév

Az amerikai futballban azt nevezik game manager irányítónak, aki annak ellenére, hogy viszonylag gyenge statisztikákat hoz (yard, illetve touchdownok terén), elég jól teljesít ahhoz, hogy meccseket nyerjen. Általában erős védelemmel és futójátékkal rendelkező csapatok szoktak ilyen QB-kat alkalmazni, hisz ezek a játékosok remekül menedzselik az időt, vigyáznak a labdára, és kritikus helyzetben is megfontoltan döntenek. Ismerünk ilyet? Sokan valószínűleg egyből rávágják, hogy igen: Alex Smith. De tényleg "csak" ennyi lenne ő? Ó nem, nagyon nem.

0 komment Tovább

Fantasy kérdezz-felelek Week #6

Kicsit sok volt már a fantasy kérdésekből minden poszt alatt, ezért mostantól minden héten (ha el nem felejtjük) lesz egy ilyen poszt, ahol feltehetitek ügyes-bajos fantasy focival kapcsolatos kérdéseiteket. A többi poszthoz ha kérhetjük, akkor ne írjatok ilyen témában, ezért van ez itt. Igyekszünk minél előbb válaszolni a kommentekre, de nem ígérünk azért semmit, nyilván a mi időnk is véges :)

0 komment Tovább

Sikerül-e megpatkolni a bikákat?

Talán nem vállalunk nagyot akkor, ha kijelentjük, hogy ez a meccs az AFC South divíziójának első helyéért zajlik. Persze messze még a vége, jöhetnek nagy feltámadások, kellemetlen sérülések, de csoporton belül ez a csütörtök esti meccs kulcsfontosságú lesz.

0 komment Tovább

Best of Week #5

Ötödik felvonás.

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #5

Just like old times. Végre egy olyan forduló, amikor csak a Lions miatt vertem a fejem a falba. Mintha lassan körvonalazódni látszódnának a valós erőviszonyok, kezd átláthatóvá válni a liga. Most először történt meg az, hogy nem került fel új név a listára. Hogy miért? A folytatásban kiderül.

0 komment Tovább

Mérföldkövek és egy történelmi fordítás

Az NFL egy elképesztően összetett sport, ennek megfelelően kismillió rekord és statisztikai adat jut minden egyes mérkőzésre. Egy idő után már oda sem figyel rájuk az ember. Ám a héten több, ténylegesen történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi.

0 komment Tovább

3. texasi csata


0 komment Tovább

FK! Premium Selection #5

Miután a Packers lemészárolta a Vikes gárdáját, folytatódik az 5. játékhét a 2014-es, végtelenül kaotikus NFL szezonban! Három megjósolhatatlan mérkőzést láthattok a héten a Kandallóban, de a többi mellett sem megyünk el szó nélkül. Lássuk mire számíthatunk ezen a héten:

0 komment Tovább

A Texans születése, avagy miért lett bust David Carr?



1997-ben Bud Adams, a Houston Oilers tulajdonosa gondolt egyet, és áttelepítette a franchise-t Nashville-be, ahol először Tennessee Oilers, majd Titans néven szerepeltek a ligában, 2000-ben Super Bowlba jutottak. A távozás egyik oka az volt, hogy Bob McNair, houstoni vállalkozó korábban megpróbált egy NHL-csapatot csábítani Texas legnagyobb városába, de ez végül nem sikerült sikerült neki. 1996-ban Art Modell nagy vitát kiváltva a Cleveland Brownsból létrehozta a Baltimore Ravens franchise-t, így a jelentős futballtörténelemmel rendelkező ohiói városnak szégyenszemre három évig nem volt NFL csapata. 1999-ben már igen, ekkor viszont az a probléma merült fel, hogy páratlan számú csapat alkotta a ligát, gyorsan kellett még egy, amelyet a tulajdonosok még abban az évben szavaztak meg Houstonnak. Ekkor jött el Bob McNair ideje, aki 2000-ben létrehozta a Texans franchise-t, tehát ha jégkorongot nem is, de futballcsapatot végül tudott adni az Egyesült Államok negyedik legnépesebb városának. 2002-ben csatlakoztak az NFL-hez, jöhetett tehát a draft, és mivel kiegészítő csapatról van szó, az expanziós draft.

0 komment Tovább

Egy életem, egy halálom - NFC

Az Egyesült Államokban messze az NFL a legnépszerűbb major liga. Azt hiszem ezen nem lehet és nem is kell vitatkozni, kis utánajárással bárki talál ezt alátámasztó tanulmányt, statisztikát a neten. Jó pár csapat alapításának 100. évébe ér lassan, így nem meglepő ha szinte minden egyes franchise köré szurkolók ezrei, százezrei sorakoztak már fel. Ebben az írásban a die hard csoportok közül mutatok be röviden párat. Elsőként az NFC főcsoportból válogatva.

0 komment Tovább

TNF - Megint rangadó, megint Packers meccs

Thursday Night Football 2006-os bevezetésének hála csütörtök késő éjszaka sem maradunk NFL nélkül a szezonban. Ezen a héten egy igazi rangadót láthatunk hajnalban, a Green Bay Packers fogadja a Minnesota Vikings csapatát a Lambeau Fielden.

0 komment Tovább

Best of Week #4



Negyedik felvonás.

0 komment Tovább

Mit nézzünk a Kandallóban vasárnap?

Mivel nem találtunk igazán kiemelkedő meccset az eheti felhozatalból, rátok bízzuk a döntést, hogy mi legyen a program a Kandallóban. 

0 komment Tovább

Facebook

Feedek

Címkefelhő

beharangozó (44),összefoglaló (25),Seattle Seahawks (24),fantasy (23),draft (23),Green Bay Packers (19),tippverseny (18),New England Patriots (17),playoff ranking (15),pozíciós rangsor (14),Dallas Cowboys (14),összefoglalók (13),Detroit Lions (12),TNF (12),mock draft (11),Philadelphia Eagles (10),Baltimore Ravens (10),Denver Broncos (10),rájátszás (9),Carolina Panthers (9),Premium Selection (9),szabadügynök (9),nfl (9),Washington Redskins (8),Indianapolis Colts (8),best of (8),Kansas City Chiefs (8),San Francisco 49ers (8),buffalo bills (8),playoffs (8),super bowl (7),Arizona Cardinals (7),St. Louis Rams (7),wild card (7),értékelő (7),indianapolis colts (7),Pittsburgh Steelers (7),new england patriots (7),heti qb (6),San Diego Chargers (6),kandalló (6),Atlanta Falcons (6),playoff (5),patriots (5),Cleveland Browns (5),New York Giants (5),meccsnézés (5),preseason (5),Minnesota Vikings (5),Chicago Bears (5),Oakland Raiders (5),seattle seahawks (4),Dez Bryant (4),New Orleans Saints (4),New York Jets (4),rajatszas (4),amerikai foci (4),Cincinnati Bengals (4),baltimore ravens (4),Miami Dolphins (4),premium selection (4),fantasy futball (4),kinek mennyire kemény (4),Tony Romo (3),dallas cowboys (3),draftértékelő (3),golden tate (3),sorrend (3),power rankings (3),re-draft (3),miami dolphins (3),képek (3),philadelphia eagles (3),Peyton Manning (3),weekly warm-up (3),Tom Brady (3),AFC North (3),green bay packers (3),Tampa Bay Buccaneers (3),afc west (3),Jacksonville Jaguars (3),Tennessee Titans (3),NFL (3),Houston Texans (3),NFC East (3),NFC South (3),Kickoff Game (3),minnesota vikings (2),edzők (2),jets (2),new york jets (2),Greg Hardy (2),DeMarco Murray (2),antonio brown (2),szabad-ügynökök (2),falcons (2),seahawks (2),bengals (2),2015 (2),kmk (2),Ndamukong Suh (2),ravens (2),raiders (2),denver broncos (2),carolina panthers (2),Cam Newton (2),vic beasley (2),rorschach (2),NFC North (2),Kandalló (2),AFC South (2),kiko alonso (2),justin houston (2),best (2),Aaron Rodgers (2),rangsor (2),week1 (2),kansas city chiefs (2),Hall of Fame (2),Jimmy Garoppolo (2),applikáció (2),MNF (2),san diego chargers (2),nfc west (2),kérdezz-felelek (2),tnf (2),deflategate (2),bold predictions (2),egyéb (2),defense (2),tippek (2),detroit lions (2),Sam Bradford (2),Fantasy (2),xp (1),Roger Goodell (1),Ray Rice (1),eltiltások (1),nick foles (1),packers (1),panthers (1),cincinnatti (1),kraken (1),green bay (1),suh (1),Tevin Coleman (1),Budapest Wolves (1),kibeszélő (1),elemzés (1),extra pont (1),értékelés (1),második kör (1),shaq thompson (1),rams (1),Adrian Peterson (1),devin funchess (1),carolina (1),hfl (1),Todd Gurley (1),Jalen Collins (1),Atlanta (1),magyar (1),Stills (1),nagypályások (1),Demaryius Thomas (1),Browns (1),Stephen Gostkowski (1),J.J. Watt (1),Richard Sherman (1),steelers (1),supplemental draft (1),sorozat (1),ryan tannehill (1),védelem (1),AFC east (1),2013 (1),Eric Berry (1),Sleeper (1),DEAndre Levy (1),underrated (1),Elvis dumervil (1),minden ami nfl (1),fantasy (1),johnny manziel (1),redraft (1),Teddy bridgewater (1),aaron donald (1),khalil mack (1),AFC (1),ballers (1),Carolina Panthers (1),Tennessee titans (1),cortland finnegan (1),tennesse titans (1),andre johnson (1),Marcus mariota (1),cameron erving (1),szabályváltoztatás (1),maxx williams (1),breshad perriman (1),danny shelton (1),adrian peterson (1),bills (1),logan mankins (1),JJ Watt (1),Oakland Bay (1),SPARQ (1),mario williams (1),Drew Brees (1),Joe Flacco (1),dolphins (1),Calvin Johnson (1),Jay Cutler (1),Colin Kaepernick (1),kétpontos (1),dez bryant (1),érdekesség (1),fizetési sapka (1),rúgók (1),rookie (1),wide receiver (1),javadalmazas (1),motiváció (1),Optimus Grimes (1),hálaadás (1),poén (1),szakdolgozat (1),gif (1),jóslás (1),arizona cardinals (1),cincinnati bengals (1),cincinnnati bengals (1),super bowl ranking (1),New England patriots (1),a senkiházi pittsburgh steelers (1),a csodálatos baltimore ravens (1),black monday (1),49ers (1),bears (1),pittsburgh steelers (1),Megatron (1),transformers (1),Marcus Burley (1),tony romo (1),Ben Garland (1),hétórás meccsek (1),történelem (1),Buffalo Bills (1),tim tebow (1),előszezon (1),mobil applikáció (1),jaguars (1),bortles (1),szavazás (1),Alex Smith (1),app (1),tippjáték (1),másvélemény (1),first_fourth (1),élménybeszámoló (1),Philip Rivers (1),vendégszerző (1),beszámoló (1),RGIII (1),mobil (1),FA (1),Rájátszás (1),st. louis rams (1),nfc north (1),franchise tag (1),ndamukong suh (1),jason pierre-paul (1),chicago bears (1),houston texans (1),szezonértékelő (1),combine (1),tennessee titans (1),jacksonville jaguars (1),defensive tackle (1),offensive tackle (1),tampa bay buccaneers (1),évértékelő (1),oakland raiders (1),NFC (1),new orleans saints (1),atlanta falcons (1),fa (1),legjobb szabadügynökök (1),chip kelly (1),lesean mccoy (1),new york giants (1),washington redskins (1),bírók (1),New england patriots (1),ranking (1),5000 (1),head coatch (1),vegeredmeny (1),Colts (1),Playoffs (1),Divisional Weekend (1),divisional round (1),Broncos (1),főedző (1),NFC döntő (1),super bowl (1),Super Bowl (1),vendégposzt (1),nfc east (1),Super bowl (1),joslas (1),university of phoenix stadium (1),pro bowl (1),Alfred Morris (1),A macska (1),szabadügynökök (1)

Követők

ChetserB gomes88 katonadani Cefre renningan MZoli rowi packnation svindler bácsik donnelly osaber Leonidasz007 jimboy tszajko