Jó kis meccseket adunk ezen a héten is a Kandallóban, közötte a 16. Peyton Manning vs. Tom Brady csatát.

19.00-kor az Eagles@Texans összecsapással kezdünk szokásosan angol kommentárral GamePassről fullHD-ban. A minimum Defensive Playof of the Year Watt talán elég egy ilyen meccs felvezetésére, ahogy látom mindenki imádja a srácot, bármit rakunk ki róla Facebookra, instant 100+ lájk. Emellett megnézhetjük a kicsit inkonzisztens Eaglest, meglátjuk mire mennek egymással.

A földszinten 20.00-kor a C8-ról adjuk a Cowboys@Cardinals összecsapást, két erősen pozitív mérlegű gárda (6-2 vagy 6-1) méri össze tudását, és ha Romonak nem jön rendbe a háta, akkor a csodálatos Brandon Weedent figyelhetjük, ahogy átadja a liga jelenlegi legjobb futójának a labdát a liga legjobb futásblokkoló fala mögött. A túloldalon a "szürke csapat", amely csendben hozza a meccseit, semmi csinnadratta, mégis jók, véleményem szerint a kiváló edzők miatt (Bruce Arian és Todd Bowles).

22.25-től pedig a szuperrangadó Broncos@Patriots, azaz Peyton Manning vs Tom Brady tizenhatodszor. Azt hiszem ehhez a meccshez mást nem is kell mondanom. Talán annyit, hogy ha a Broncos nyer, akkor szerintem eldőlt az AFC 1. kiemelése.