Alig két nap és itt a Super Bowl, mi pedig ismét, mint ahogy egész évben megszokhattátok, várunk mindenkit remek kézműves sörök és kiváló hamburgerek társaságában a Kandalló Kézműves Pubban! Elképesztő, hogy már két héttel a Super Bowl előtt beteltünk, hihetetlenül jó érzés ez a számunkra. Reméljük, hogy jövőre is megőrzitek jó szokásotokat! Most pedig vázoljuk az este programját és a fontosabb tudnivalókat.

-          Lesz Super Bowl tippjáték, ezt a Kandallóban megszokott módon (kézzel kitöltendő tesztlap) fogjuk lebonyolítani. A szünetig a legtöbb pontot elérő játékos egy hamburgert, míg a mérkőzés után legtöbb pontot szerző játékosok (első, második és harmadik helyezett) egy Faragó Ricsi által dedikált NFL című könyv, egy Seahawks- illetve egy Patriots sapka közül választhatnak.

Lynch is ilyet hord!

-          A döntő 0:30-kor kezdődik, magyar kommentárral. Ugyanakkor érdemes már este tízkor, legkésőbb fél tizenegykor megérkezni, ugyanis 23:00-kor kezdjük a díjátadó gálát és a jövő évi projektjeink bemutatását.

-          A konyha a mérkőzés félidejéig lesz nyitva, addig nyugodtan rendelhettek bármit enni.

-          Aki NFL mezben jön, az 10%-os kedvezménnyel fogyaszthat az esemény végéig.

Megéri!

-          Lesz fotósunk, aki az egész esemény alatt folyamatosan készít majd képeket (videókat), amelyek felkerülnek többek között a facebook oldalunkra és a blogra is. Természetesen, aki kéri, arról külön is készítünk képeket és egy publikus tárhelyről valamennyi elérhető lesz.