Az alapszakasz lezárultával végére értünk a negyedik évadnak, a 17 futamos bajnokságnak, melyet ezúttal is több százan próbáltak ki, annak ellenére a verseny ugyan szebb lett, de kicsit talán nehezen áttekinthetőbb is.

Az idei évben összesen 1965 tippsor futott be, ami 115,59-es fordulónkénti átlag. Ezt a számot még Phil Taylor is megirigyelné, de passer ratingnek sem rossz. Ráadásul DeMarco Murray meccsenként 115,3 yardot hozott, ezt nem nevezném véletlennek.

56 ember minden egyes héten vette a fáradtságot és tippelt a forduló meccseire! Nem tudom kellően elmondani, hogy ez mennyire fontos és esik jól nekem. Sajnos a díjak, amelyeket kiosztunk nem olyan hatalmasak, amelyet a nyertesek érdemelnének, de a csak lelkesedésből működő blogunk egyetlen támogatójának nagyon hálásak vagyunk, hogy idén is mellettünk állnak.

A Kandalló Kézműves Pub jóvoltából az idei díjazottak a FK! Going Deep Tippversenyének 4. Évadjában:

I. Helyezett:  z27

II. helyezett: PeterCriss

III. helyezett: Bacsnel

Z27 egész évben jól teljesített, szinte rajt-cél győzelmet aratott, egyedül a 16. héten csúszott vissza, de a záróhéten sikerült a visszaelőzés, ezért az ő nyereménye 10.000 forint Kandalló vásárlási utalvány. Z27 a második évadban az 55. Helyen végzett, az első és harmadik évad végeredményei közt nem találtam a nevét.

Gratulálunk!

PeterCriss rövid ideig győztesnek érezhette magát, de ezúttal be kell érje a második hellyel, ami szintén szép teljesítmény. A tavalyi évadban úgy lett 84., hogy nem tippelt az utolsó négy fordulóban, ehhez képest hatalmas az előrelépés. Nyereménye 7.500 forintot kóstál.

Bacsnel ős FK!-s, ha egyszer megalapítjuk az All-time tabellánkat, akkor tuti ő lesz az első helyen. Az első évben 16., a második évben 10., a harmadik évben pedig 6. lett, míg idén végre felért a dobogóra. Jövőre elgondolkodom azon, hogy a tippjeit felnyomjam tippmix-re, ezzel anyagi hasznot húzva kiegyensúlyozott, konstans jó teljesítményéből. Nyereménye egy 5.000 forint értékű utalvány.

A nyeremények átvehetőek akár jövő vasárnap is, de a legjobban annak örülnénk, ha a Super Bowl alatt a telefonos appon nyertes tippelőkkel együtt vennék át nyereményüket a győztesek.

Ezúton kérem a nyerteseket, hogy a cefre3_kukac_gmail_pont_com címen írjanak rám, hogy megbeszélhessük a részleteket.

A kupon tetszőlegesen beváltható a fenti képen látható sörökre (a fotó NEM illusztráció), limonádékra, töményekre, de természetesen kombinálható a minden ízlést kielégítő hamburgerek bármelyikével is.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a részvételt, örülök, hogy a mai blogvilágban egy ilyen állandó és kulturált közösség jött össze.

Tippverseny lesz idén szeptemberben is, ha minden igaz, akkor egy letisztult, automatizált felület fog születni, de addig is Kellemes Rájátszást Mindenkinek. Természetesen a nyerteseken kívül is várunk mindenkit a Kandalló-ban, a mai meccsel kapcsolatos tudnivalók ITT találhatóak!

A Teljes végeredmény itt letölthető!