A második évad 8. részéhez érkezett a meccsnézős sorozatunk és a mostani epizód igazán izgalmas lesz, hiszen egymás után három meccset is közvetítünk. Részletekért kattints!

Ráadásul nem is a késő éjszakába nyúlóan tesszük mindezt, hanem korábban kezdve, az óraátállításnak és a londoni találkozónak köszönhetően 14.30-tól már amerikai futball lesz a Kandalló emeletén.

Kezdünk tehát a londoni meccsel, ahol egyébként két fővel is képviselteti magát a blog, szóval exkluzív összefoglalót is olvashattok majd a Lions@Falcons meccsről. 

Ez után, a szokásos 19 órás meccskezdés helyett az óraátállítás miatt 18-kor kezdődik a meccsdömping, mi pedig a Bears@Patriots összecsapást közvetítjük továbbra is fullHD-ben, eredeti kommentárral GamePassről. Tudjuk, hogy a C8 is ezt adja a héten, de ők csak 8-tól, tehát 2 órás csúszással, addigra pedig már bőven a harmadik negyedben fogunk járni a Kandallóban. 

Késő este, de a megszokottnál korábban, 21.05-től, vagy egyből az előző után az Eagles@Cardinals találkozót mutatjuk. Ez is tv-s meccs, de ha a Kandallót választjátok, 1 órával és 20 perccel hamarabb látjátok az eseményeket, mint a sporttv-n.

Tudjuk, hogy nehéz az otthoni kényelmes fotelből felállni, de otthon nincs kiváló kézműves sör és íncsiklandozó hamburger, és ilyen jó hangulat se. Legalábbis nálam nincs, ha Nálatok van, akkor szerencsések vagytok. 

Attendeljétek az eseményünk, de még inkább gyertek el vasárnap 14.30-tól a Kandallóba! A fogyasztásotok 10%-a és a rózsaszín Kandallós kitűzők ára teljes egészében továbbra is, idén utoljára jótékony célra, a Magyar Rákellenes Ligának ajánljuk fel!