Kedves Olvasók!

Itt volt egy bejegyzés, ami valahol eltűnt az éterben. De ettől még tippelni lehet.

Kármentés címén íme néhány saját kép vasárnapról:

A mai meccsekre azért a tippjeink megvannak:

Tippverseny

Továbbra is fokozottan ajánlott a SZABÁLYZAT elolvasása.

A pontokat 1-13-ig kell mindenkinek leadni a bye week miatt, egy számot kéretik csak egyszer kiosztani. A heti kérdés értéke most csak 6 pontot ér. A fogadóirodák logikája alapján, aki a csütörtöki meccsre nem tippel, az ismét a 4 pontos tippet nem adhatja le a továbbiakban!

A csütörtöki tippek határideje minden esetben a meccs kezdésének időpontja, amúgy vasárnap 19:00-kor zárul a játékhét.

A kérdőív ITT kitölthető!

Kedves Tippelők!

Feltöltésre került egy Excel file, ami mind a nyolc játékhét tippjeit tartalmazza. Összetett állást hétvégén összefésülöm. 
A hibás tippeket elbíráltam (PINK), aki egy pontszámot kihagyott, annak értelemszerűn beírtam a hiányzó számot. Aki kétszer adott le tippet, azt logikusan egy másik tippet kihagyott. Ezt még egy hibának minősítettem. Itt mindig az alacsonyabb pontszám került beszámításra találat esetén. Ha mindkét tipp talált, akkor mindkét pontszám beszámításra került. 
Több hibát tartalmazó tippsort nem áll módomban és nem is tudok javítani.

Aki valamivel nem ért egyet, az a cefre3_kukac_gmail_pont_com címre írjon, megbeszéljük, elmagyarázom. Aki korábban írt valami miatt, kérem írjon újra. Egy ideig nem fogok válaszolni, mert külföldön leszek.

Tippverseny pontszámai

Figyelem! A Kandallóban meccsnézés lesz ismét! Részletek délután!

Töltsétek le ingyenes, MEGÚJULT mobil alkalmazásunkat Androidra (hamarosan iOS-re is)! Regisztráljatok és vegyetek részt a csak az appon elérhető TIPPJÁTÉKUNKBAN értékes DÍJAKÉRT (további információk ITT).