A fantasy-ligákban már Super Bowl van az oda jutottaknak, a kevésbé szerencsések pedig helyosztókon küzdenek, az igazán loserek  szerencsétleneknek pedig már nem kell izgulniuk ilyen téren. A hajtás után most lesz kontent is, méghozzá az FK! ligák döntőinek párharcai.

1. liga:

A harmadik és negyedik kiemelt találkozik az FK! Going Deep 1-es liga döntőjében, GregGiants 50 Shades of Green-t verte, Ürömi Hazafiak pedig jómagamat viszonylag simán az előző körben. GregGiants az esélyes a projections alapján és nálam is felé billen előzetesen a mérleg nyelve.

2. liga:

Ez volt talán a legaktívabb liga, Rákoscsabai Kurvapecérek sok trade segítségével hozta össze kiváló csapatát, amivel első kiemeltként jutott Super Bowlba. Balmaz Raiders engem vert az elődötőben, ő második kiemelt volt egyébként. A "fogadóirodák" alapján Rákoscsaba franchise-a 6 pontos favorit, szoros csatára van kilátás.

3. liga:

Ebben a ligában én szereztem a legtöbb pontot az alapszakaszban, erre a tiebreakerek miatt lecsúsztam a playoffról. Múlt héten Istanbul Kebabs és Rejsz Royce is erősebb kiemeltet győzött le, hiszen ők voltak a 3. és 4. seed a ligában. Rejsz Royce-nak jósol több pontot a gép, azon múlhat a dolog, hogy Instanbul Kebabs futóinak vagy Rejsz Royce elkapónak lesz-e jobb napja.

4. liga:

Az első 20 fős ligánkban Gezengoose és Békéscsaba Menbearpigs csap össze, az 5. és a 7. kiemelt jutott itt a döntőbe, előbbi az alapszakasz legjobbját ütötte ki az elődöntőben, utóbbi pedig csupán 2 ponttal nyert McMatt Patriots ellenében. A projection a békéscsabai együttest tartja esélyesebbnek és egyet kell értenem vele, az elkapósor-közti különbség miatt bukhatja a Super Bowlt Gezengoose.

5. liga:

A 4. és a 7. kiemelt találkozik itt a döntőben, előbbi engem (8.), utóbbi pedig Debrecen Cheeseheads nevű játékosunkat ütötte ki. A projected pontok alapján Do not mess with Texas fog nyerni és én is őt tartom kicsit esélyesebbnek.