Az új szabályozásnak és bírói felfogásnak egyetlen egy hasznos következménye van eddig: nem unalmasak a Playoff Rankingek. Tavaly hamar realizálódott, hogy kik lesznek a szezon legjobbjai, szinte ugyanazt a rangsort le lehetett adni hétről-hétre. Na, erről most szó sincs.

1. (2). Cincinnati Bengals (3-0)

Nem is kérdés az első hely. Mohamed Sanu annyi TD-t passzolt, mint Rodgers vagy Brady, Dalton pedig több TD-t kapott el, mint Marshall, A.J. Green és Fitzgerald együtt. És még a védelem is király.

2. (1). Denver Broncos (2-1)

A Broncos offense számai Fox playbookja alapján (50 perc játékidő): punt, FG, punt, punt, punt, punt, punt, punt, punt, punt. A Broncos offense számai Manning playbookja alapján (41 mp): passz, passz, passz, TD, 2 pont. Következtetés: Fox pont annyit ér, mint a zöld labdája.

3. (3). Seattle Seahawks (2-1)

Michael Bennett úriemberhez méltóan gratulált Manningnek az eladott labdája végett. Vajon mi járhatott a fejében a Shermanra dobott sikeres kétpontos kísérlet után?   

4. (8). Arizona Cardinals (3-0)

Azt tudjuk, Drew Stanton volt a 2008as. 0-16os mérlegű Lions 3. számú irányítója? Mi lesz itt akkor, ha Fitzgerald is elkezd normálisan játszani?

5. (5). Philadelphia Eagles (3-0)

Kelly mester eldöntötte, hogy az Eagles csak azért is túl fog dobni minden csapatot. Már a védőket is csak azért küldi be, hogy pihenjen kicsit az offense.

6. (9). San Diego Chargers (2-1)

Kész, Rivers MVP lesz.

7. (4). Carolina Panthers (2-1)

Az hogy van, hogy a Panthers támadófala megfogja a Lions frontot, majd széalázza őket a papíron jóval gyengébb Steelers front7? Hogy a kétszázmillió yardot futó Bell-Blount párost már ne is említsem. Newton legalább hozta magát.

8. (6). New England Patriots (2-1)

A liga leggyengébb futás elleni védelme ellen mindenki futójátékot hív. Kivéve Josh McDaniels. Ő 3 passzal nyit. Mert McDaniels faszagyerek.  

9. (-). Detroit Lions (2-1)

Kié a legjobb védelem a ligában? A Lions-szé! Pedig Stafford még edzeti is őket.

10. (-). Atlanta Falcons (2-1)

Tippeljetek melyik volt a Falcons és melyik Bucs (már elnézést a Buccaneers szurkolóktól).

11. (11). Buffalo Bills (2-1)

Talán fura ezt olvasni, de eddig a Bills kiegyensúlyozottabban játszott, mint a Ravens, vagy a Steelers. Szóval maradnak.

12. (10). Houston Texans (2-1)

A Colts még mindig 1-2vel áll. Más pozitívum nem volt a játékukban.

Igen, miattad!

Az élvonalban lévő káosszal ellentétben az 1/1ért folyó verseny stabilizálódni látszik. Mondjuk a látottak alapján nem is csoda.

1. (4). Tampa Bay Buccaneers (0-3)

Az 56-0 három negyed után olyan, mint a Raffaello: többet mond minden szónál.

2. (2). Jacksonville Jaguars (0-3)

Legalább nem Bucs.

3. (1). Oakland Raiders (0-3)

30 perc gondolkodás után arra jutottam, hogy szóra sem érdemes.

4. (5). St. Louis Rams (1-2)

Az a szomorú, hogy az irányító poszt a legkisebb baj a csapatnál. Fisher bácsi valamit nagyon elnézett (idén is).

5. (-). Tennessee Titans (1-2)

Sajnos Daltonból nem készültek, meg is lett az eredménye. Igaz, a futásra számíthattak volna.

 

Válaszd ki kedvenc csapataidat és azonnal értesülsz a legfrissebb hírekről, blogbejegyzésekről, rengeteg gif, kép és videó társaságában. Ingyenes mobil alkalmazásunk hamarosan elérhető lesz iOS és Windows telefonokon is. (további információk ITT és ITT):

Töltsétek le ingyenes mobil alkalmazásunkat Androidra! (már 868an megtették)