Az applikációnk, amit ITT érhettek el és ITT találjátok róla a leírást,  735 ember töltötte le és használja aktívan a mai napig. Mindezt alig két hét alatt úgy, hogy csak androidra elérhető. Köszönjük a bizalmatokat, igyekszünk meghálálni. Úgyhogy jöjjön pár remek hír, aminek biztos mindenki fog örülni!

Kezdjük mindjárt azzal, hogy az applikáció fejlesztése most kicsit szünetelt egyéb, sürgetőbb dolgok miatt. De szeptember első hetétől minden visszatér a régi kerékvágásba, és újult erővel kezdünk bele a fejlesztésekbe, aminek központjában a dizájn fog állni. Ám ez nem minden. Szeptember végére nem csak az új dizájn lesz elérhető Androidra, de, ha Tim Tebow is így akarja, akkor egyszerre jön ki az iOS és a Windos Phone is szeptember végére, ráadásul új kinézettel!

És most térjünk rá arra a bizonyos új dizájnra. Balog Kristóf személyében megtaláltuk az FK! Going Deep hivatalos dizájnerét. Az elkövetkező 1-2 hétben az általa tervezett, alkalmazásban is használt skineket fogjuk bemutatni. Jöhetnek a vélemények majd mindegyikről, különösen az adott csapat rajongóitól, hogy minél inkább sajátotoknak érezhessétek az appunkat.

Íme:

Detroit Lions

Dallas Cowboys

Green Bay Packers

Tampa Bay Buccaneers

Miami Dolphins

Seattle Seahawks

St. Louis Rams 

Oakland Raiders

Carolina Panthers

 New England Patriots

 

 Jacksonville Jaguars

 Philadelphia Eagles

Chicago Bears

 New York Jets 

 Denver Broncos

 Arizona Cardinals

Ezek lennének hát az első grafikáink. A következő 1-2 hétben bemutatjuk az összeset. A Jetseseket, illetve mindenki mást is megkérnénk, hogy döntsenek a két skin között itt, a kommentek között! 

Válaszd ki kedvenc csapataidat és azonnal értesülsz a legfrissebb hírekről, elemzésekről, összefoglalókról, rengeteg gif, kép és videó társaságában (további információk ITT és ITT): 

Töltsétek le ingyenes mobil alkalmazásunkat Androidra!