A Patriots-Seahawks Super Bowl volt a harmadik ilyen esemény, amit a Kandalló Kézműves Pubban tekinthettetek meg velünk együtt, a mi szervezésünkben. Idén is remek volt a hangulat, egy kis képes összefoglalóval jelentkezünk az érdeklődés felkeltése, fenntartása érdekében, hiszen saját fotósunk is volt. Ahogy már legtöbben megszokhattátok, mindenkit szeretettel minden egyes NFL-vasárnapon a Kertész utca 33-ban (igen, tudjuk, hogy nagyon messze van még a következő).

Az estét 11-kor egy díjátadóval kezdtük, ahol a blogos, illetve applikációs tippjátékaink nyertesei vehették át megérdemelt jutalmukat.

Ezt követően a Super Bowl alatti, Kandallóban megszokott, papír alapú tippjáték kiosztására és kitöltésére került sor. Mindközben már mindenki megérkezett és megrendelte első mennyei kézműves sörét, hamburgerét, illetve a külön erre az alkalomra elkészített menüből is lehetett szemezgetni (oldalas, hot-dog, hagymakarikák). 

Kezdődhetett a találkozó, álljon itt néhány kép a hangulatról:

Az emelet... (kiemelném Cefre "Always Going Deep" pólóját)

és a földszint

Volt, akinek túl kései volt a fél1-es kezdés

A bloggerek, balról: renningan, katonadani, rowi, cefre, donnelly

Volt, akinek hamarabb leesett a Wilson interception

Itt viszont már mindenki megértette, mi is történik, elég jól látszik ki kinek szurkolt. Az év képe.

A mérkőzés végén jöhetett a tippverseny eredményhirdetés, a győztes a Faragó Ricsi által külön erre az alkalomra aláírt NFL-könyvet választotta, a második helyezett a Patriots-os sapkát, a harmadiknak pedig a Seahawks-sapka jutott. Kiemelném renningan fotogenitását és a nem teljesen őszinte mosolyomat így hirtelen a találkozó utánról.

Az összes kép megtekinthető ebben a dropbox mappában.