Nem, nem a csinos fiatal hölgyekkel fogunk játszani. De nem kell elkeseredni, legalább 50 ezer okot tudunk mondani, amiért érdemes tovább lapozni, és persze játszani. Fogadjátok tehát sok szeretettel az ÚJ mobil tippjátékunkat!

Kezdjük is mindjárt a lehetséges díjakkal.

Igyekeztünk olyan struktúrát kitalálni, amely lehetővé teszi, hogy minél többen részt vehessenek a versenyben és még nyerni is legyen esélyük. Így hát a következő játékosok nyerhetnek:

a) az a játékos (játékosok, holtverseny esetén), aki az adott idény bármelyik fordulójában a legtöbb pontot szerzi ( minimum 50 000 Ft összdíjazás)

b) az a játékos (játékosok, holtverseny esetén), akinek az idény során leadott hat legmagasabb pontszámot érő tippsorának összege a legnagyobb (minimum 50 000 Ft összdíjazás)

c) az a játékos (játékosok, holtverseny esetén), aki az adott idényben a legtöbb fordulógyőzelmet szerzi (minimum 50 000 Ft összdíjazás)

d) azok minimum 5 fordulógyőzelmet elérő játékosok (a fordulógyőzelmek tovább vivődnek a következő évekre), akik az FK! Going Deep „HALL OF FAME” oldalra felkerülnek (minimum 50 000 Ft összdíjazás)

Mint láthatjátok, igyekeztünk minél több frontot nyitni, hogy azoknak is legyen esélyük nyerni, akik csak az utolsó körben kapcsolódtak be a játékba, illetve azok se kerüljenek hátrányba, akik 1-2 fordulóból kimaradtak. Az eredményeket legkésőbb kedd estére minden játékos megkapja. A forduló győztesek és a hat legmagasabb tippsor összege az applikáción belül is megtekinthető (utóbbi rangsorolva), a legmagasabb pontszámokat (és a forduló győztesek nevét) pedig táblázatba szedve egy blogbejegyzésben folyamatosan frissítjük. A blogbejegyzés az applikáción lesz látható, a blog fülön.

Hogyan lehet részt venni a játékban?

Ahhoz, hogy részt vehess a tippversenyben, le kell töltened (vagy frissítened) az FK! Going Deep alkalmazást. Ez androidra már lehetséges, iOS-re pedig 1,5 héten belül (hacsak az Apple vissza nem dobja, mert szerinte a Going Deep kétértelmű…). Letöltés után pedig nyilvánvalóan regisztrálnod kell, ezzel ingyen és bérmentve tagja leszel az FK! Going Deep közösségnek.

A regisztráció mehet emailen vagy facebookon keresztül is. Viszont FONTOS, hogy mindenki valós adatokkal regisztráljon, különben se tájékoztatni, sem elérni nem fogjuk tudni. Illetve még egy fontos dolog: ha valaki törli az applikációt, vagy visszavonja a regisztrációt, akkor nem tagja többé a Közösségnek, és minden eddig elért eredménye törlődik. Ha ezzel kapcsolatos kérdés, vagy probléma merül fel, emailben nyugodtan keressetek. További részletek az applikációban, a Tippjáték menüpont alatt.

A játék menete.

A játék önmagában nagyon egyszerű. Mindössze a meccs eredményeket, illetve a feltett bónuszkérdéseket kell megtippelni. Minden héten 16 kérdésre kell válaszolni (görgetni ne felejtsen lefelé senki!). A meccseredményre a tippeket mindig a mérkőzés kezdetéig kell leadni (az egyszerűség kedvéért a határidőket is feltüntetjük). 

Csalni természetesen nem lehet, ugyanis a program a határidő lejárta után nem engedélyezi a tippelést! Újra tippelni nem lehet.

A pontozás.

A pontozás menete ismerős lehet azoknak, akik már játszottak online fogadó irodáknál. Itt is ugyanaz a helyzet: vannak választási lehetőségek, azok pedig más-más értékkel bírnak. Aki helyesen tippel, a pontjaihoz hozzá adódik a helyes tipp értéke.

 

Hogy igazságos legyen, a tippek értékeit nem változtatgatjuk, illetve a heti minimum (azaz a legkisebb értékkel rendelkező tippek összege) minden esetben 60 pontot, a heti maximum pedig minden esetben 150 pontot ér. Persze, nyilván nehezebb lesz 150 pontot elérni, mint 60 pontot.

A program automatikusan jelzi, melyik tippek kerültek már kitöltésre. 

Az e heti (vagyis a Week 8) még csak teszt kör. Ennek ellenére kérünk titeket, hogy minél többen próbáljátok ki!

Ha bármilyen kérdés, vagy hozzászóllás van, a renningan_kukac_gmail_pont_com emailcímet elérhettek.

Töltsétek le ingyenes, MEGÚJULT mobil alkalmazásunkat Androidra (hamarosan iOS-re is)! Regisztráljatok és vegyetek részt a csak az appon elérhető TIPPJÁTÉKUNKBAN értékes DÍJAKÉRT (további információk ITT).