Az első hét utolsó mérkőzését Arizonában rendezték, ahol magyar idő szerint 4:20-kor a Cardinals fogadta a Chargers csapatát. Aki fennmaradt, az jó kis brusztolós meccset láthatott.

A mérkőzésen nagyszabású eseménynek lehettünk szemtanúi, ugyanis legendás irányítót, Kurt Warnert beiktatták ring of honor-ba. A Super Bowl győztes QB 2005 és 2009 között volt tagja a Cardinals csapatának. A mérkőzésen pedig:

Palmer küldött egy rakétát Michael Floydnak a saját endzone-jából és egészen a Chargers 35 yardosáig jutottak. Igaz, itt már megállt a tudomány, még field goal sem születet a 63 yardos play után. Sőt, az egész első félidőben mindössze 3 mezőnygólt értékesítettek a csapatok. 3-6.

Ez a tendencia a harmadik félidőre sem változott a Cardinals részéről, mindössze 3 pontot tudtak feltenni a táblára. Kissebb meglepetésre a Chargers védelem remekül helytállt. Larry Fitzgerald-dal most először történt meg karrierje során, hogy három negyed alatt sem kapott labdát egy NFL mérkőzésen.

Mindeközben Rivers kiosztott egy 6 yardos TD-t Malcom Floydnak, majd Ryan Mathews mutatott be egy remek futást 19 yardért és egy hatpontosért:

A negyedik negyedre felébredt a Cardinals és Fitzgerald is. Utóbbi egy látványos, ámde érvénytelen elkapással jelentkezett:

Előbbi pedig Taylor jóvoltából szépített. 12-17, a kétpontos kísérletet kivédekezte a Chargers. Nem úgy, John Brownt:

Több mint két percük volt Riverséknek a győzelem megszerzésére, ám 1:52-nél, 4&2-re a tavalyi év egyik nagy felfedezettje, Keenan Allen hatalmasat hibázott, elejtette Rivers felpattanó labdáját, eldöntve a meccset a Cardinals javára.

Töltsétek le ingyenes mobil alkalmazásunkat Androidra!