Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Eközben Green Bay-ben

Az internetet ellepték a havat lapátoló Green Bay szurkolók. Mindenki klasszikus meccsre számít, hiszen Tom Brady és Aaron Rodgers első összecsapásának lehetünk szemtanúi. Igen, tudjuk, Tom Brady is kemény, de azért mégiscsak Wisconsin állam lakosai a legnagyobb menők a tundrán. Mutatjuk miért!

0 komment Tovább

FK! Premium Selection #13

Katonadani egyéb elfoglaltság miatt újfent átadta nekem a szombati beharang megírását. A rossz hírt tovább tetézi, hogy akárcsak ő, én sem lubickolok a sportfogadás világában, ezért megint nem ennek szellemében készül el az eheti adag. Ennek ellenére érdemes lesz végig olvasni, mi vár ránk ezen a héten. Ugyanis a szezon lassan végetér, és ahogy mondani szokták, az igazi foci most kezdődik!

0 komment Tovább

Mit ér egyetlen győzelem?

Rex Ryan szerint a győzelemtől minden jobb: finomabb az étel, jobban esik a sör, szebb a barátnőd. Igaza van? Mindenképp. Hisz az egész életünk egy nagy küzdelem, győzelmek és vereségek váltogatják egymást, és hát lássuk be: jobb nyertesnek lenni. Szóval mit ér akkor egy győzelem? Mindent!

0 komment Tovább

Fantasy Q&A Week #13

Három meccs már le is ment a fordulóból, jó kis hálaadásnapi fesztivál volt ez. És mielőtt azt hinnénk, így kevesebb találkozó lesz hétvégén, nincsenek bye week-es csapatok, így teljes forduló van, mindenki játszik, örülhetnek a fantasy-tulajok. Kérdezni szokás szerint lehet, de csak limitáltan fogok tudni válaszolni rájuk.

0 komment Tovább

Hálaadásnapi foci

Egy NFL szezonnak sok fénypontja van. Több mint 200 napnyi böjtöt követően izgatottan várjuk a Kickoff Game kezdőrúgását. A rájátszás teljes egésze egy komplett ünnep, de a két esemény között a legjobban várt nap a Hálaadás. A pulyka ugyan nem, de a kötelező szadaság, a tűélesre szkennelt orvosi igazolás, a nyugodt lelkiismerettel salsa szósszal lezabálható póló, a Faragó Ricsi által beolvasott "holnap doga, de én akkor is ébren maradok" sms-ek és a harmadik meccsen jelentkező mély - minden kávé ás energiaital ellenére jelentkező - pislogás már nálunk is hagyomány. Szerkesztőségünk három tagjának beharangozója mellett kifejezetten fontos fordulóhoz érkezünk a tippversenyben is, aki most lemarad, három meccset hagy ki. Ezúton kívánunk kellemes pulykázást!

0 komment Tovább

Best of Week #12



12. felvonás.

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #12

Meglepetésekből most sem volt hiány, lesz is következménye bőven. A Saints már megint elvitte az egyik mixemet (megint hazai pályán), amivel már az utolsó esélyüket is eljátszották nálam. Simán kikapott a liga első Cardinals, bukott a Chiefs, nagy meccsen nyert a Cowboys, az AFC-ben pedig öt csapat is 7-4-es mérleggel ál!

0 komment Tovább

Csalódások hete

Mivel most rowi jön a 1st és 4th downokkal, én pedig a múlt héten megpróbáltam a legjobb játékosokat kiemelni, így a változatosság kedvéért, illetve, mert Lions szurkoló vagyok, beszéljünk egy kicsit a hét legnagyobb csalódásairól.

0 komment Tovább

Beckham és a többiek

0 komment Tovább

FK! Premium Selection #12

Úgy láttam tetszett nektek múlt héten a sportfogadásos beharang, azonban mivel nem vagyok nagy tipszmikszes és őszintén lusta is vagyok utána járni a különböző oddsoknak, így hagyományos felvezető következik. Akinek van józan paraszti esze, az ebből is tud fogadásokra következtetni.

0 komment Tovább

A Golden Tate story - Beilleszkedés

Detroit. Egykor virágzó és gazdag, ma már romos és kihalt. Szellemváros. Csak bűn és káosz, bármerre is nézel. Mégis itt vagyok. Azt kérdezed: miért? Mert el kell kapnom valakit. Mert ez az életem. A fedőnevem Golden Tate. Ez az én történetem.

0 komment Tovább

Fantasy Q&A Week #12

Múlt héten sikerült elfelejtenem ezt a posztot, de válaszolni se tudtam volna, mert nem voltam itthon. De most visszatér a rovat, lehet szokás szerint kérdezni. And by the way, Gordon is back!

0 komment Tovább

20 érdekesség a Chiefs@Raiders elé

A hagyományos beharangozóktól eltérően, ezúttal egy rövidebb ámde annál érdekesebb, statisztikákban és gifekben sem szegény felvezető következik. Remélem, ezzel nem sértem meg egyik tábort sem, de lássuk be, hogy nem ez a TNF meccs az, amin tömegek fognak virrasztani, és azon is csodálkoznánk, ha a találkozó szorosabb lenne az eddigi átlagnál.

0 komment Tovább

Best of Week #11



Best!

0 komment Tovább

Weekly warm-up II

Az NST továbbra sem siet feltámadni, így mi addig is folytatjuk múlt hónapban elkezdett sorozatunkat, ismét Rorschach-teszt. Legutóbb Sztyopot szavaztuk meg győztesnek, ezúttal viszont újítunk, és már Facebookon is lehet tippelni. A második feladvány tehát a következő:

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #11

Az idei szezonra jellemező, hatalmas meglepetésekkel tarkított fordulón vagyunk túl, és ez meg is látszik a listánkon. A Chiefs és a Packers jön fel, mint a talajvíz, újra listán a Bengals, és még a Saints is kapott egy utolsó esélyt. Lássuk!

0 komment Tovább

Az impotens, a szürke, a bíró és a Watt

Furcsa egy világ az, ahol a Brees-Graham-Payton trió fémjelezte Saints sorozatban másodszor kap ki otthon, a Broncos viszi a mixed, vagy éppen 4-6-tal vezeti a csoportját a Falcons. De, mint tudjuk, ez az NFL, ám további közhelyek helyett inkább nézzük meg a forduló legzseniálisabb és legborzasztóbb teljesítményeit!

0 komment Tovább

Decibel Bowl I

0 komment Tovább

FK! Premium Selection #11

Katonadani időhiány miatt lepasszolta a beharang írását, így nem hagyományos felvezető következik, hanem sportfogadós. Egyébként számtalan (jó, számos, de így jobban hangzott) rangadó lesz a héten, amelyek közül a Kandallóban is adunk kettőt.

0 komment Tovább

Amerikában jártam

Jött ma egy levél a szerkesztőségnek a Facebook-on, amiben egy kíváló élménybeszámoló lapult, pár képpel megtűzdelve. Renningan épp délután kérdezte tőlem, van-e mára valami firkálmányom, nehogy poszt nélkül maradjunk. Hát így lett, és Györe László megmentett minket a kárhozattól, az ő írását olvashattjátok alant, vendégposzt következik egy amerikai kalandról, amit szerintem sokan szívesen átélnénk. Nem rövid, de érdemes végig olvasni, ma úgys sincs mérkőzés, fogadjátok szeretettel László élmény beszámolóját!

0 komment Tovább

AFC East meccs a wildcard reményekért

Jó ötletnek bizonyult az, hogy csoportrangadók legyenek a csütörtök esti meccsek. Az idei 10. TNF meccsen a Patriots árnyékában küzdő csapatok tarthatják életben a rájátszás esélyeiket. Egyikük a 6-4-es mérleggel előnyös pozícióba fog jutni, míg a másik 5-5-tel fog a szabadkártyától egy lépéssel távolabb kerülni.

0 komment Tovább

Best of Week #10



Múlt héten bye weeken voltunk. Most nem.

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #10

Az eddigiekkel ellentétben, amikor hetente a feje tetejére állt a lista, most kivételesen szinte mindenki maradt a helyén. A hét nyertese a Kansas City Chiefs, aki négy helyet is előre lépett a rangsorban, Palmer nélkül is jó a Cardinals, illetve az Fűzővel Kifelé (és Going Deep) történetében először listán a Browns!

0 komment Tovább

Magasan szárnyalnak a sasok

Az első postom (egy baltimore-i élménybeszámolót leszámítva) a fűzőre egy Monday Night Football összefoglaló volt. Ki nem találjátok melyik két csapat játszott akkor egymás ellen. Igen, épp a Panthers és az Eagles, ráadásul akkor is otthon játszott a Philly. Nagyon mások voltak akkor az erőviszonyok, még Andy Reid volt a sasok vezetőedzője, hogy mást ne mondjak. Akkor a párducok nyertek, most nagyon reméltem, hogy nem ez fog történni. A nosztalia kedvéért egy hosszú MNF-összefoglalót olvashattok a tovább után.

0 komment Tovább

6 MVP

Mivel most rowi jött a 1st és 4th downokkal, gondoltam én is feldobom kicsit az összefoglalót. Kiválasztottam hat játékost, egyet-egyet valamennyi mérkőzésről, akik a legnagyobb hatással voltak csapatuk játékára, ezzel kiérdemelve az FK! Going Deep "mini MVP" díját!

0 komment Tovább

Megatron vs. Optimus Grimes

Gondolom nagyon sokan láttátok a Transformers filmeket, ezzel együtt pedig Megatron és Optimus Prime csatározásait. Tegnap este a Dolphins@Lions meccsen visszatért Calvin Megatron Johnson, de szembe kellett néznie Brent Optimus Grimes-szal, kettejük összecsapása pedig a filmekhez hasonlóan parázs küzdelmet hozott körülbelül azonos erők között. Na de nézzük is mi történt pontosan a találkozón.

0 komment Tovább

Kiszámíthatóság, hol vagy?

Már a Superdome varázsa se a régi, 6 TD-t lehet passzolni egy félidő alatt is, nyert a Jets, 6-4-es mérleg az AFC North-ban csak az utolsó helyre elég, a Cardinals pedig a negyedik negyedben a védelem touchdownjaival nyerte meg a meccset. Csak egy átlagos hét a 2014-es NFL-szezonban.

0 komment Tovább

FK! Premium Selection #10

Ezen a héten is van londoni találkozó, Jacksonville Jaguars versus Brandon Weeden Tony Romo valószínűleg, ha valaki kijut a mérkőzésre nyugodtan írhat vendégposztot számunkra. Na de nézzük is a hétvége meccseit.

0 komment Tovább

Valami megváltozott Pittsburgh-ben

A Steelers vasárnap este, a Baltimore Ravens ellen megszerezte zsinórban a 3. győzelmét. Ez alatt a három mérkőzés alatt az offense 124 pontot tett fel, Big Ben és Antonio Brown ihletett formában játszanak, illetve a védelemre sem lehet különösebb panasz. Pedig a 6. héten még megalázó vereséget szenvedtek Clevelandben, 3-3-mal álltak, egyre messzebb kerültek a playofftól. De valaki mindent megváltoztatott.

0 komment Tovább

Fantasy Q&A Week #10

Szokásos fantasy-poszt. Nagyon nehéz ám ide kitalálni bármilyen szöveget is, hogy kitöltse a kép által keltett teret... Hát most ezzel a panaszkodással hellyel-közzel sikerült megoldani ezt a hatalmas problémát.

0 komment Tovább

TNF - Cincinnatibe látogat a Browns

Rég fordult elő, hogy ez a két csapat novemberben még olyan pozícióban volt, hogy a rájátszásra mindkét gárdának reális esélye van. Emiatt kiemelt jelentősége van annak, hogy ma ki nyeri meg az AFC North csütörtök esti rangadóját.

0 komment Tovább

Broncos@Patriots - másvélemény

Nem, nem vagyunk szerelmesek a Broncos-ba, de a hétvége rangadójáról, a tavalyi AFC döntőt követő újabb Brady-Manning meccsről külön is megemlékezünk kérdezz-felelek formában. A narancssárga-fehér sarokban továbbra is Renningan, a sötétkék-szürkében pedig az ezúttal kölcsönsapkában feszítő rowi.

0 komment Tovább

FK! Playoff Ranking #9

Vasárnap hat csapat is pihent, a listánkról hárman is, mégse maradt szinte senki a helyén a 9. forduló után. A hétvége legnagyobb vesztese a Cowboys, a Chargers kijátszotta magát, a Patriots pedig…

0 komment Tovább

Egyszer fent, egyszer lent

Ha már rowi lenyúlta a legnagyobb rangadókat, én is kölcsön veszem a 1st és 4th downos ötletét, így a mostani beharangozót ennek a szellemében fogom megírni. 1st downt érnek a csapatok, illetve játékosok pozitív teljesítményei, 4th downt pedig a csalódást keltő produktumok. Feltámadó Saints, nullázó Chargers, mixgyilkos Rams és a többiek.

0 komment Tovább

The following takes place between 6 p.m. and 5 a.m.

Miután nemrég 3 nap alatt lepörgettem a 24 utolsó (ezúttal már csak 12 részes) évadát, így most egy hasonló tematikájú összefoglaló jön. Nos, főcímzene helyett szignál vagy mi, korábbi részek tartalma, "the following takes place between 6 p.m. and 5 a.m.":

0 komment Tovább

FK! Premium Selection #9

A szezon felénél tartunk, több csapat bye week-en, így kicsit rövidebb a beharangozó is, #KönnyebbADolgom. Tippelni továbbra is fogunk és olvashatjátok merész jóslatainkat is, reméljük élvezitek.

0 komment Tovább

Facebook

Feedek

Legfrissebb bejegyzések

Címkefelhő

beharangozó (44),összefoglaló (25),Seattle Seahawks (24),fantasy (23),draft (23),Green Bay Packers (19),tippverseny (18),New England Patriots (17),playoff ranking (15),pozíciós rangsor (14),Dallas Cowboys (14),összefoglalók (13),Detroit Lions (12),TNF (12),mock draft (11),Philadelphia Eagles (10),Baltimore Ravens (10),Denver Broncos (10),rájátszás (9),Carolina Panthers (9),Premium Selection (9),szabadügynök (9),nfl (9),Washington Redskins (8),Indianapolis Colts (8),best of (8),Kansas City Chiefs (8),San Francisco 49ers (8),buffalo bills (8),playoffs (8),super bowl (7),Arizona Cardinals (7),St. Louis Rams (7),wild card (7),értékelő (7),indianapolis colts (7),Pittsburgh Steelers (7),new england patriots (7),heti qb (6),San Diego Chargers (6),kandalló (6),Atlanta Falcons (6),playoff (5),patriots (5),Cleveland Browns (5),New York Giants (5),meccsnézés (5),preseason (5),Minnesota Vikings (5),Chicago Bears (5),Oakland Raiders (5),seattle seahawks (4),Dez Bryant (4),New Orleans Saints (4),New York Jets (4),rajatszas (4),amerikai foci (4),Cincinnati Bengals (4),baltimore ravens (4),Miami Dolphins (4),premium selection (4),fantasy futball (4),kinek mennyire kemény (4),Tony Romo (3),dallas cowboys (3),draftértékelő (3),golden tate (3),sorrend (3),power rankings (3),re-draft (3),miami dolphins (3),képek (3),philadelphia eagles (3),Peyton Manning (3),weekly warm-up (3),Tom Brady (3),AFC North (3),green bay packers (3),Tampa Bay Buccaneers (3),afc west (3),Jacksonville Jaguars (3),Tennessee Titans (3),NFL (3),Houston Texans (3),NFC East (3),NFC South (3),Kickoff Game (3),minnesota vikings (2),edzők (2),jets (2),new york jets (2),Greg Hardy (2),DeMarco Murray (2),antonio brown (2),szabad-ügynökök (2),falcons (2),seahawks (2),bengals (2),2015 (2),kmk (2),Ndamukong Suh (2),ravens (2),raiders (2),denver broncos (2),carolina panthers (2),Cam Newton (2),vic beasley (2),rorschach (2),NFC North (2),Kandalló (2),AFC South (2),kiko alonso (2),justin houston (2),best (2),Aaron Rodgers (2),rangsor (2),week1 (2),kansas city chiefs (2),Hall of Fame (2),Jimmy Garoppolo (2),applikáció (2),MNF (2),san diego chargers (2),nfc west (2),kérdezz-felelek (2),tnf (2),deflategate (2),bold predictions (2),egyéb (2),defense (2),tippek (2),detroit lions (2),Sam Bradford (2),Fantasy (2),xp (1),Roger Goodell (1),Ray Rice (1),eltiltások (1),nick foles (1),packers (1),panthers (1),cincinnatti (1),kraken (1),green bay (1),suh (1),Tevin Coleman (1),Budapest Wolves (1),kibeszélő (1),elemzés (1),extra pont (1),értékelés (1),második kör (1),shaq thompson (1),rams (1),Adrian Peterson (1),devin funchess (1),carolina (1),hfl (1),Todd Gurley (1),Jalen Collins (1),Atlanta (1),magyar (1),Stills (1),nagypályások (1),Demaryius Thomas (1),Browns (1),Stephen Gostkowski (1),J.J. Watt (1),Richard Sherman (1),steelers (1),supplemental draft (1),sorozat (1),ryan tannehill (1),védelem (1),AFC east (1),2013 (1),Eric Berry (1),Sleeper (1),DEAndre Levy (1),underrated (1),Elvis dumervil (1),minden ami nfl (1),fantasy (1),johnny manziel (1),redraft (1),Teddy bridgewater (1),aaron donald (1),khalil mack (1),AFC (1),ballers (1),Carolina Panthers (1),Tennessee titans (1),cortland finnegan (1),tennesse titans (1),andre johnson (1),Marcus mariota (1),cameron erving (1),szabályváltoztatás (1),maxx williams (1),breshad perriman (1),danny shelton (1),adrian peterson (1),bills (1),logan mankins (1),JJ Watt (1),Oakland Bay (1),SPARQ (1),mario williams (1),Drew Brees (1),Joe Flacco (1),dolphins (1),Calvin Johnson (1),Jay Cutler (1),Colin Kaepernick (1),kétpontos (1),dez bryant (1),érdekesség (1),fizetési sapka (1),rúgók (1),rookie (1),wide receiver (1),javadalmazas (1),motiváció (1),Optimus Grimes (1),hálaadás (1),poén (1),szakdolgozat (1),gif (1),jóslás (1),arizona cardinals (1),cincinnati bengals (1),cincinnnati bengals (1),super bowl ranking (1),New England patriots (1),a senkiházi pittsburgh steelers (1),a csodálatos baltimore ravens (1),black monday (1),49ers (1),bears (1),pittsburgh steelers (1),Megatron (1),transformers (1),Marcus Burley (1),tony romo (1),Ben Garland (1),hétórás meccsek (1),történelem (1),Buffalo Bills (1),tim tebow (1),előszezon (1),mobil applikáció (1),jaguars (1),bortles (1),szavazás (1),Alex Smith (1),app (1),tippjáték (1),másvélemény (1),first_fourth (1),élménybeszámoló (1),Philip Rivers (1),vendégszerző (1),beszámoló (1),RGIII (1),mobil (1),FA (1),Rájátszás (1),st. louis rams (1),nfc north (1),franchise tag (1),ndamukong suh (1),jason pierre-paul (1),chicago bears (1),houston texans (1),szezonértékelő (1),combine (1),tennessee titans (1),jacksonville jaguars (1),defensive tackle (1),offensive tackle (1),tampa bay buccaneers (1),évértékelő (1),oakland raiders (1),NFC (1),new orleans saints (1),atlanta falcons (1),fa (1),legjobb szabadügynökök (1),chip kelly (1),lesean mccoy (1),new york giants (1),washington redskins (1),bírók (1),New england patriots (1),ranking (1),5000 (1),head coatch (1),vegeredmeny (1),Colts (1),Playoffs (1),Divisional Weekend (1),divisional round (1),Broncos (1),főedző (1),NFC döntő (1),super bowl (1),Super Bowl (1),vendégposzt (1),nfc east (1),Super bowl (1),joslas (1),university of phoenix stadium (1),pro bowl (1),Alfred Morris (1),A macska (1),szabadügynökök (1)

Követők

ChetserB gomes88 katonadani Cefre renningan MZoli rowi packnation svindler bácsik donnelly osaber Leonidasz007 jimboy tszajko