A Super Bowl legmeghatározóbb játékának mélyreható elemzése után itt vagyunk egy átfogóbb poszttal, ahol a szerkesztők többsége válaszol a saját magunk által feltett kérdésekre. Mindenidők egyik legjobb Super Bowlja? Brady a valaha volt legnagyobb? A macskának itt az ideje visszavonulni? 

Hogy tetszett a találkozó? „Mindenidők” kategória?

rowi: Mindenidők, de még mindenidőkebb lett volna, ha összejön a végén a Seahawks-nak… de igazából így 3 nappal később, és lenyugodva, a nélkül is az.

gomes88: Számomra egyértelműen, felejthetetlen élmény. Ha máshogy alakul a vége, akkor is, csak nem egészen így... Szerencsére a végén minden úgy történt, ahogy történnie kellett, a jobbik csapat győzött, nem a szerencsésebb. A Seahawks számára a legtöbb dolog adott ahhoz, hogy meghatározó csapat maradhasson hosszú távon, már csak meg kell tanulniuk viselkedni akkor is, ha valami nem az elképzeléseik szerint alakul... Ha ez is összejön a sikerek mellett, talán újra előkerülhet a dinasztia szó velük kapcsolatban is.

Renningan: Egyértelműen az! Brady interceptionnel kezdett, mégis a Pats tette fel az első pontokat. 30 másodperccel a félidő előtt megkapta a Seahawks a labdát, és egyenlített. Brady megint eladta a labdát, de 10 pontos hátrányból fordítani tudott, majd a Seahawks vezetett egy two minute drive-ot, hogy aztán Wilson az 1 yardosról eladja. Ennyi fordulat, ennyi izgalom még egy hollywoodi filmhez túlzás lenne.

Cefre: Arról, hogy minden idők volt-e, azt nem tudom. Egy biztos! Ugyanolyan rossz szájízzel mentem haza a kocsmából, mint amikor Kaepernickre csupa passzjátékot hívtak a Ravens elleni döntő hajrájában. Ez a szájíz nem más, mint a kézműves sörök fűszeres íze volt. Emlékezetes volt ez a Super Bowl, de szerintem a Saints-féle onside kick és a Harrison féle picksix is hatalmasabb extázisba taszított anno.

Packer Nation: Mindenképpen a legjobb Super Bowlok között van, amit láttam, bár nekem ennél nagyobbat ütött a 2008-as Patriots - Giants, illetve még felvételről is elképesztő volt a Rams - Titans (McNair RIP), ami mindössze egy yardon múlott a végén.

MZoli: Mindenidők? Nem, nem hiszem, hogy az lenne. Az utolsó percek nyilván látványosak, fordulatosak voltak, de rengeteg ilyen meccset láthattunk akár ebben a szezonban is. A tavalyihoz képest nyílván sokkal izgalmasabb volt, de csak azért mert friss élmény nem mondanám mindenidők legjobbjának.

katonadani: Elképesztő meccs volt, mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet. Gil Brandt, az nfl.com szakértője 47 SB-t látott élőben, kettőt pedig tévén keresztül és szerinte benne volt a top5 nagydöntőben. Én ennyi döntőt nem láttam, de szerintem is az egyik legjobb volt. Keserű szájízzel jöttem el a Kandallóból, de utólag visszanézve és visszagondoltva tényleg parádés találkozó volt parádés eseményekkel. 

„WorstCallEver”. Szerinted is az? Miért? Te mit hívtál volna?

rowi: Amikor a Kandallóban kb. 5 embert leszámítva az egész kocsma körülötted üvölt, és csak bazzmegelni tudsz, és szétvet az ideg, akkor igen. Még másnap is. Aztán kedden igazából már úgy voltam vele, hogy jó volt ez. Ez a Seahawks-offense és ez Carroll. Van, hogy bejön (első félidő vége, tavalyi NFC Championship 4&15-re a hard counttal stb.), és van, hogy nem (pl. 2013 januárjában a Falcons ellen a nem elvállalt mezőnygólok). De így néhány nap távlatából igazából jó érzés ez, hogy nem sablonos csapatom van. Packer már leírta, de ez egy jó call volt, mindenképpen váratlan, csak végül egyéni hibák miatt nem működött, avagy a Pats védekezett nagyszerűen. Én egyébként inkább egy fellöbbölt passzt hívtam volna az egyik sarokba, hogy csak a WR kaphassa el (vagy Lynch) pláne úgy, hogy Matthews-zal végre volt egy magas elkapója a csapatnak, akinek még ráadásul ment is.

gomes88: Sokkos állapotban ültem a földon, talán oda se néztem. Akkor értetlenkedtem, de olvasva a nyilatkozatokat, valamint packer elemzesét, máshogy látom, mint a legtöbben azóta. Mit tettem volna? Patseskent? Számomra ez pont így volt tökeletes.

Renningan: Nem így látom, nagyjából egyetértek packer nation véleményével. A hívásban volt potenciál, a szezonban ez előtt soha nem volt INT az egyyardosról, Wilson pedig a jobbik formáját mutatta, miért ne hívták volna be. Szerintem egy korrekt call volt, ami rosszul lett kivitelezve. Van ilyen, nem kell túlhájpolni. Ha sikerül, akkor most BestCallEver lenne, ha pedig Lynch kettőből (mert kettőt lett volna ideje futni) nem fut be, akkor a sok NFL szakértő azon háborogna, hogy Caroll miért nem a 140-es ratinggel passzoló Wilsonnal passzoltatott. Ebből a szituációból csak akkor jöhetett volna ki jól a ’Hawks, ha győznek.

Én inkább egy screent hívtam volna, esetleg egy Wilson szabadjátékot, próbáljon meg oldalt befutni, ha nem megy, akkor passzolni, vagy kidobni. De utólag könnyű okoskodni.

Cefre: A játékhívással szerintem nem volt baj, bár szerintem érdemes megnézni, hogy mi volt a pálya bal oldalán. Ha lelép az ember Lynchről, akkor passzolok Lynchnek, ha nem, akkor megpróbálom megfutni. Biztonsági opcióként kidobom a pályáról, ha odaér a nyomás. A scrimmage line körülről még akár egy sima odapöttyintés is beleférhetett volna. 

Packer Nation: Bár írtam erről egy posztot, de akkor röviden újra: a Seahawks lepörgette az órát 26 másodpercre, megnézve a Patriots védőformációját, passzjátéknak kellett következnie, tehát maga a hívás nem volt hülyeség egyáltalán. Ugyanakkor azt vallom, hogy lehetett volna jobb call is ennél, a kimenetelétől függetlenül. Egy play action bootleg mondjuk, amit nehéz levédekezni.

MZoli: Eleinte úgy gondoltam, hát ez a Carroll egy állat. A liga legerősebb futója ott áll a backfielden és passzoltat. Utólag belegondolva, nem biztos, hogy rossz döntés volt. Minap olvastam egy cikket arról, hogy a Packers miket hívott a szezonban ezekben a szituációkban, és bár csak egy kicsivel ott is a passzok voltak többségben. Jó mondjuk egy Rodgers meg Wilson össze sem hasonlítható ha passzolni kell, de ennek ellenére utólag végig gondolva teljesen reális döntésnek tartom. Nem a play hívással volt a gond, sokkal inkább a kivitelezéssel, nagy helye volt az elkapónak, ha elkapja soha senki egy szót se szólt volna érte. Így most ez lett a „worstcallever”, de a futball már csak ilyen.

katonadani: Teljes mértékben egyetértek Packer Nation tegnapi posztjával. Nem volt egy top play call, így utólag nyilván, de egyértelműen nem a valaha volt legrosszabb játékhívás, ez egyértelmű számomra.

Brady 4-szeres, Super Bowl győztes, 3-szoros SB MVP, számos más Super Bowl és rájátszás-rekord tulajdonosa. Most akkor ő a valaha élt legjobb, G.O.A.T., tehát Greatest of all Time?

rowi: Igen, de őszintén szólva úgy vagyok vele, mint Armstronggal (még a botrány előtt, azóta ez nyílván változott) és Schumacherrel. Zseniális amit csináltak, de annyira sallangmentes, hogy és ez most ne tessék félreérteni, unalmas.

gomes88: Sok dolgot boncolgattunk a beharangozókban, többek közt azt is, hogyha Bradynek "egyedül" kell nyernie a liga legjobb passz elleni vedekezése ellen, az nem fog menni. Én sem hittem benne a meccs előtt. De megcsinálta. 4 gyűrű, 3-szoros MVP, legtöbb TD passz a rájátszásban, legtöbb a Super Bowl-ok történetében. Számomra egy darab kérdes nem maradt.

renningan: Az egyik legjobb, az vitathatatlan, de a Patriots (pláne a 2000-es évek eleji) nem róla szól. Egy Jonh Fox-szal aligha sikerült volna mindez. Részemről Brady benne van a top5-ben, míg Bill Belichick az igazi G. O. A. T.!

Cefre: Ha megnyeri az ötödiket, akkor az lesz. Jelenleg nálam Montana vezet.

Packer Nation: Nem jelenteném ezt ki, hogy minden idők legjobbja, egyébként is nehéz összehasonlítani a különböző érában játszott irányítókat. Ott van például Johnny Unitas, olyan korszakban lett négyszeres MVP, háromszoros bajnok, amikor az irányítóknak, elkapóknak, a támadófalnak nagyon kevés mozgásteret engedtek a szabályok. Joe Montana már egy más korszakban játszott, akkor már jobban volt támogatva a passzjáték, de közel sem annyira, mint 2004-től. És lehet, hogy a Colts elleni zakó után - ahol a teljesítményét jelentősen befolyásoló sérüléssel játszott - nem túl népszerű vélemény jelenleg, de nálam Peyton Manning is ott van minden idők legjobbjai között, 1 SB győzelem ide vagy oda. Brady négyszer nyert Super Bowlt, de ne felejtsük el - nem elvitatva az érdemeit - hogy mind a négy alkalommal remek támadófala, és védelme volt, a nyert bajnokságok száma csapatstatisztika. Tehát nálam jelenleg 4 all time best QB van, akik között nem állítanék fel rangsort. De hiszem, és nagyon bízom benne, hogy hamarosan csatlatkozik Aaron Rodgers hozzájuk.

MZoli: Kétségtelenül az egyik legjobb, ez elvitathatatlan! Sokaknak ellenszenves figura, de az eredményeit kétségbe vonni hatalmas baromság! 10 év után újra összejött neki, azt gondolom teljesen megérdemelten! De ilyet kijelenteni, hogy a valaha élt legjobb? Kösz, ezt nem!

katonadani: Fel lehet építeni erre egy valid érvelést. Nem vagyok egy nagy Brady-rajongó, de mindenképp elismerem a nagyságát, el tudom fogadni, ha a történelem így fogja őt emlegetni.

Wilson a meccs végén rossz irányba döntötte el a találkozót. Nem érdemli meg így a feltehetőleg legmagasabb QB-fizetést?

rowi: A külön posztot, azt nem érdemli meg, a fizetést igen. Igaz, hogy a rekord így nem lesz meg, mert az remélem világos, hogyha az az utolsó passz jó, akkor ő az MVP, és akkor a csapat „kénytelen” lett volna túl fizetni. Ez a csapat szempontjából egyébként talán nem is baj, mert nem csak Wilsont kell most a csapatnál tartani, hanem Bobby Wagnert és Marshawn Lynch-et is. Maxwellre sajnos, így sem úgy sem jutna elég pénz, de így talán van egy kicsi esély, hogy ő is belefér a sapkába.

Ez nyílván hatalmas pofon volt a csapatnak, de ez a csapat ebből fel fog állni, és jövőre is őket kell megverni. A motiváció ezzel biztosítva van, a dinasztiát nyugodtan lehet tovább építeni. Ez a csapat ugyanis nemcsak jövőre, hanem a következő 2-3 évben is itt lesz. A védelem a kulcsposztok többségében nem fog változni (Mebane-t és Maxwell kivéve minden kicsit is fontos embernek 2-4 éves szerződése van), úgy tűnik Lynch is marad, Wilson pedig jövőre léphet még egyet előre. Ő ennek a csapatnak a vezére, és egyik arca. Amikor új szerződést kap majd a nyáron, akkor azért lehet írunk mégis róla hosszabban.

gomes88: Wilson győzelem esetén sem érdemelne number 1 szerződést, legalábbis egyelőre. Remek játékos, még jobban meggyőzött, mint eddig, de ahhoz még nagyon sokat kell letennie az asztalra, hogy akkora pénzt kapjon, amit egyébként nyilván megkap. Sokan elfelejtik, hogy milyen defense áll mögötte, mikor ajnározzák. Csak gondoljatok bele, hogyha egy Eagles, Redskins draftolja - ismerve azokat a védelmeket az elmult 2-3 évbol -, vajon hová jutott volna a harmadik szezon vegere? Előtte még hosszú út áll, hogy bizonyos irányítókkal egy mondatban szerepelhessen. Nálam biztosan.

renningan: Képzeljük el ezt a Seahawkst mondjuk Flynn-nel vagy egy Geno Smith-szel. Az offense legértékesebb játékosa egyértelműen Wilson, hosszú távon mindenképp. Nélküle valahol a Rams környékén lenne a csapat. Hogy megérdemli-e? Maradjunk annyiban, hogy 100-szor inkább egy Russel Wilson, mint egy Andy Dalton/Joe Flacco/Jay Cutler.

Cefre: Wilson a korához képest roppant intelligens és érett játékos, ezért fel sem merül, hogy a legnagyobb fizetést kapja. Nem azért mert nem érdemli meg, hanem mert fel fogja fogni, hogy az a néhány millió jól fog jönni a csapatnak később a sapkában és ez mindennél fontosabb.

Packer Nation: A számokba nem mennék bele, de megérdemli a nagy pénzt, és meg is fogja kapni, hogy a legtöbbet, vagy nem, azt nem tudom, az is számít, hogy mennyi a szerződés garantált tartalma. De jelenleg az a helyzet az NFL-ben, hogy ha van egy átlagnál jobb irányítód, az hatalmas érték, mert szinte pótolhatatlan, megpróbálhatsz nála jobbat találni, mondjuk a szabadügynökpiacról, talán 15 évente ki is jön egy Peyton Manning a piacra. Tegyük fel, general manager vagy, és a draftról próbálsz irányítót találni, ami nagyjából olyan, mint a lottó, jó eséllyel az állásodba kerül egy sikertelen első körös QB draft, mert évekre visszaveti a franchise-t, nagyon ritkán jön a draftra egy olyan kockázatok nélküli irányító, mint Andrew Luck. Nem véletlen tehát, hogy még egy Andy Dalton is nagy pénzt kap, akkor pedig Russell Wilsont pláne meg kell fizetni.

MZoli: Most sokan nem fognak szeretni, de Wilson szerintem enyhén túlértékelt (ebbe most nem mennék bele részletesen, majd talán egyszer). Ettől függetlenül naná, hogy megfogja kapni a nagy pénzt. A holtszezonban, majd mehet a verseny közte meg a Luck között, hogy ki lesz a legjobban fizetett player a ligában, mert közülük fog kikerülni az egészen biztos.

katonadani: Nem feltétlen adnám neki a legmagasabb fizetést, de egyértelmű, hogy nagy pénz jár neki, szerintem egy tehetséges és zseniális irányító.  Igazi dual-threat irányító, aki amellett, hogy passzokkal meg tud verni, a lábával is parádés játékokra képes, mindenhonnan ki tud menekülni és  megoldja (Packers fanok tudnának mesélni például a kétpontos kísérletről). Emellett igazi vezér, mentálisan tökéletes. Na de majd jön róla poszt valamikor az offseasonben, csak neki kellene ülni rendesen.

Butler és Matthews volt a két meglepetés ember. Felvillanás vagy elindul alattuk a szekér?

rowi: A roster-helyet valószínűleg kiharcolták maguknak.  Matthews esetében ez közel sem biztos, hogy a Seahawks-t jelenti, de sokat tett érte. Eddig nem volt róla szó, de Matthews-t a csapat kétszer cutolta idén, és így lett (majdnem) hős a végén.

gomes88: Butler alatt a Chevy Colorado biztosan elindul. A szekér is megteheti ugyanezt mindkét srác esetében, de azert itt "elitezni" nagyon erős. Erre a kérdesre visszatérhetünk valamivel később is, ha lesz értelme.

renningan: Butler az előszezon során nem játszott rosszul, benne nagyon sok potenciált láttak a Patriots közeli források. Belőle egy-két éven belül szerintem kezdő lett volna az int nélkül is, de nyilván nem lesz kárára a mindent eldöntő play sem. Matthews már nehéz kérdés, biztos nem ok nélkül vágták ki kétszer is a szezon közben. A méretei jók és nem egy erős mezőnyben kell bizonyítania. Akár még lehet belőle valaki.

Cefre: Felvillanás. Minden évben vannak "noname" emberek, akik alkotnak valami maradandót, mi meg csak azt kérdezzük, hogy ez ki?! Ezek az emberek általában rövid ideig beszédtémát szolgáltatnak, de utána eltűnnek. A keretben benne lesznek, de fényesebb jövőt nem jósolok egyiküknek sem.

Packer Nation: Chris Matthewst olyannak tudom elképzelni, mint Andre Holmest a Raidersben, utóbbit is kivágta jó pár csapat, szintén magas, jó felépítésű, és néha vannak nagy meccsei, aztán eltűnik hosszú időre, nem konzisztens a teljesítménye. Egyébként pont Matthews játéka mutatta meg, hogy mennyire kell Wilsonnak egy magas, nagydarab célpont, aki stabil teljesítményre képes, most a drafton van is két ígéretes 196-198 cm magas WR. Butler története sem semmi, kirúgták a senki által sem ismert Hinds Community College-ről, majd a Popeye's gyorsétteremben dolgozott, ezután a divízió II-es West Alabamában pallérozódott, majd az első UDFA rookie lett, aki interceptiont szerzett a Super Bowlon. Hogy mi lehet belőle, nehéz megmondani, csak rajta múlik, mert elég atletikus, és az ösztönei is jónak tűnnek, de utóbbira nincs nagy mintavétel.

MZoli: Biztos, hogy semmiféle szekér nem fog elindulni, akár kapnak helyet a rosteren akár nem. Főleg nem Butlernél. Egy szerencsés megmozdulásból nem lehet megélni NFL szinten. Mert az a véleményem, hogy az volt, szó nincs itt hihetetlen játék intelligenciáról, ahogy leolvasta a playt, itt Fortuna Istennő játszotta a legnagyobb szerepet, ahogy előtte az elkapásnál is. Megkapja Brady nyereményautóját és mehet istenhírével, ez lesz a legtöbb amit elér a ligában, pár év és a nevére se fognak emlékezni!

katonadani: Csak felvillanás mindkettőtől. Butler előtt elég mély a CB-osztag, Matthewsnak talán több esélye lehetne tündökölni a Hawksban, a méretei megvannak, a technikáján sokat kell még javítani azért.

Mi volt a legnagyobb play a mérkőzésen?

rowi: Ha a végét kivesszük, akkor a Kearse-elkapás néhány játékkal korábban. Az annyira jellemző play volt a csapatra, és annyira röfögött a virtuális malac, hogy ott kvázi nyugodtabb voltam, hogy ez meglesz, mint a Packers meccs végén bármikor. De az első félidő végi félperces drive-ot is mondhatnám, hogy mit nekünk mezőnygól, inkább feldobjuk 7 pontért az eddig semmit sem játszó elkapónak.

gomes88: Így, hogy ennyire megismertem az interceptionnel záródó játék részleteit, magasan mindent visz. Külonben is, mi mást választhatnék, azzal nyertük meg a meccset!

renningan: Biztos sokan mondják majd a Butler INT-t, de szerintem az ez után következő játék volt a legnagyobb a mérkőzésen. Egy büntetés után a Pats a fél yardosról jöhetett, egy safety után pedig már egy FG is elég lett volna a Seahawksnak. De Carollék túlpörögtek, Brady pedig addig paskolta Stork fenekét, míg az egyik védőt betolták 5 yardért.  Pár másodperc alatt kétszer is elveszítette a meccset a Seahawks.  

Cefre: RÓLAND! Kell Kearseakáll???

Packer Nation: Nem okozok nagy meglepetést a válasszal, a Butler INT volt a legjobb, mert ha egy kicsivel lassabb -> TD, ha egy kicsivel gyorsabb -> DPI. Jól olvasta a játékot, és tökéletesen időzített.

MZoli: Itt nem playt hanem drive-ot mondanék. Brady 4. negyedes első menetelése. Az volt a kulcsmomentum, ott hitte el a New England, hogy ezt a meccset meg lehet még nyerni. A futást már nem is erőltették, Brady végig szétdobálta a rettegett Legion of Boom-ot, a végén pedig jött a TD.

katonadani: Nyilván a Butler-INT, de ha az nincs, akkor a Kearse-elkapás. Meg még rengeteg nagy játék volt, ha visszanézném akkor 10-15 elképesztő playt össze lehetne szedni. 

Volt olyan pillanat a mérkőzésen, amikor elhitted, hogy valamelyik csapat megnyerte a találkozót? Mikor?

rowi: Lásd eggyel feljebb. A végén viszont q**a nagy deja vum volt. 2009 május eleje, Chelsea-Barcelona. Pont olyan gyomros volt, mint Iniesta gólja a 93. percben…

gomes88: 14-24-nél nagyon megingott a hitem. Ricsiék is egyből jöttek a kedvezőtlen statisztikákkal, és fokozatosan kicsúszott a meccs a kezünkből, ezt éreztem. De tudtam, hogy egy jó drive kell pontszerzéssel, és még lehet bármi. A drive megjött, onnantól pedig ismét magabiztos lettem. Persze az őrült végjátéktól eltekintettem volna, de ennyi bajom csak lehet az eredmény tükreben.

renningan: A lefújás után!

Cefre: Nem.

Packer Nation: Volt, Jeremy Lane kiesése, és Tharold Simon beállása után szinte biztos voltam benne, hogy nyer a Patriots, ez persze nagyon elhamarkodott volt, mert még számos dolog befolyásolta a meccs kimenetelét, de az is tény, hogy Simon nem volt a helyzet magaslatán a legtöbbször, és gyakran dobtak rá. Apropó, miért volt inaktív Marcus Burley? Nehezen tudom elképzelni, hogy rosszabb lett volna.

MZoli: Hehe, ez jó kérdés, okulva az NFC döntőből, soha nincs olyan, hogy soha. Az volt az a pillanat mikor elhittem valamelyik csapat győzelmét, mikor lefújták a meccset. Kétségtlen, hogy amikor a Hawks felállt az egy yardos vonalra, onnan nem sokan vették volna ki a kezükből a győzelmet. De Packers fanként, két héttel ezelőtt egy életre megtanultam, hogy a mérkőzés 60 darab percig tart.

katonadani: Teljes mértékben persze nem hittem el, de voltak olyan momentumok, amikor valószínűsítettem dolgokat. 10 pontos Hawks előnynél valószínűsítettem, de akkor még nem akartam elhinni. Az 1 yardoson viszont már beleéltem magam, el is hittem, aztán hatalmas pofára esés lett a vége, számomra legalábbis, Pats fanoknak fordítva. Utána még reménykedtem egy safety-field goal kombóban valahogy, de Bennett offside-ja véget vetett ennek is.

Az EA Sports pontosan megjósolta a végeredményt. Packer Nation 11-0 a rájátszásban. Alfred Morriszka viszont nem látta Butlert beugrani Browner mögül Kearse elé. Vonható le bármi következtetés? A macskának itt az ideje visszavonulni? 

rowi: Packernek gratula, a 11-0, az 11-0. Ilyet sem az NFL-nél, sem az ESPN-nél, sem sehol nem csinált senki. Jövőre pedig keresünk egy másik háziállatot. Morriska egyébként majdnem tökéletes volt, le is ült a Pats mezre, majd átfeküdt a Hawks-éra, csak az utolsó fél perc esett ki neki. Pedig Cefre már eltervezte a meccs végén, hogy kinek adja kölcsön a jóst, és mennyiért.

gomes88: Már várom az első összeesküvés elméletet a madden miatt, hogy tulajdonképpen megint csaltunk valahogyan. Kiindulva az elmúlt időszakból, egyáltalán nem lepne meg egy újabb képtelenség. Packernek gratulálok, Morriszka pedig jövőre újra jöhet, ha a Pats szempontjából ilyen élményeket okozva lő melle.

renningan: Nem, de Cefrének meg kellene nevelnie, nem normális, hogy egy 49ers fan macskája ennyire gerjed a Seahawks mezre. Packer viszont rohadt nagy volt a rájátszásban, akkor nyugodtam meg igazán, amikor láttam a tippjét. Onnantól kezdve nagyon optimistán álltam a mérkőzéshez!

Cefre: Az EA mákos. Ha a kimenetelt eltalálják, aláírom. Ha a differenciát is eltaláják, akkor meghúzom a szám szélét, és aláírom. Így, hogy telibe verték a pontokat és Edelmant is, így némileg túlzásnak érzem a dolgot. Packer egy isten, remélem a háttérben bőszen tippmixelt. Olcsó kolbász eladó!

Packer Nation: Mit is mondhatnék, Richard Shermant idézve: I'm the best in the game! A viccet félretéve, a rájátszásban most elkaptam a fonalat, talán a vizsgaidőszak nyomására, de az alapszakaszban még lenne hova fejlődni. Morriszkát pedig még nem írnám le, volt egy apró botlása, de megvan benne az upside.

MZoli: A macska maradjon, imádom a macskákat, a legnagyobbak esetében is megesik, hogy botlanak! Amit én tanultam a rájátszásból, hogy ezentúl másolnom kell Packer Nation tippjeit…

katonadani: Az EA Sportson beszartam, hogy ennyire pontosan megjósolta. Packer Nation parádés volt a playoffban, kicsit savanyú is a szőlő, hogy fél meccsel vert meg a szerkesztőségi tippverenyben, habár egy körrel kevesebbet játszott. A macska nem látta a Brandon Bráner mögül kiemelkedő Butlert, szerintem át kell gondolnia az életét.