ray lewis bácsi és ed reed bácsi elég régóta figyelik távolból az eseményeket ahhoz, hogy pontosan tudják, hogy olyan kandúrok, mint ray lewis bácsi és (de más értelemben és) ed reed bácsi az egészséges nepotizmus érdekében fel kell emeljék fekete (de nem úgy fekete) mutatóujjukat, hogy csendre intsék az egyre inkább elharapódzó egymáshoz törleszkedést a senkiházi pittsburgh steelers szurkolói (de nem úgy szurkolói, sokkal rosszabbul) között, miszerint a huncuttestű roethlisberger végre olyan szezont produkált, amilyenre mindig is predesztinálva volt, blabla, ray lewis bácsi és ed reed bácsi nem is figyelnek, hallgatták ők eleget már, hogy esélytelenek, csak gagyin becsúsztak, a minőségi futball odaát van, aztán mi lett belőle legutóbb is.

(kibaszott super bowl.)

(a kép ray lewis bácsi zártkörü visszavonulási buliján készült, mint látszik az igazi ikonságnak nem gátja, sőt elősegítője a fejre húzható harisnya viselete, amiből az igazi férfiak erőt merítenek a hétköznapokban is, nem úgy, mint a holamalu, akiről mindannyian TUDJUK mit csinál amikor nem figyel rá senki, kerítések fölött ugrál át a szomszédokhoz, azt mondja a szerencsétlen, hogy gyakorol, de valójában lopni megy.)

ray lewis bácsi és ed reed bácsi korábban már belekezdtek pár folytatásos bábjátékba a senkiházi pittsburgh steelers és a csodálatos baltimore ravens párharcáról, de mivel itt sok steleersszes lesz mostanában, ezért csak ezt és ezt elevenítsük fel, ezek képek, mindenkinek menni fog, és nekünk sem kell még egyszer leírni, hogy az o-line egy makogó, magvakkal táplálkozó csürhe pittsburghben, és vigyázó szemeinket nyugodtan vethetjük a találkozó legfontosabb szereplőire.

báró joe flacco az olasz csődör elit irányító super bowl mvp szapora, mint a nyulak, mindjárt megszületik a harmadik kölyke is a gimnázium szerelmétől, és az ilyet ray lewis bácsi és ed reed bácsi nagyon szereti, ray lewis bácsinak hét van négy nőtöl, de nem mondta meg mindet otthon, úgyhogy psszt, a lényeg egyébként is az, hogy JOSEPH egyáltalán nem clutch mostanában, ami jó jel, mert az igazi focisták januárra tartogatják magukat, nem úgy, mint a roethlisberger, hogy novemberben bever hatot mindenkinek, aztán majd csak úgy fossa a turnovert magából a szakadó esőben szombat este. ray lewis bácsi és ed reed bácsi úgy látjuk, rashaan remember the name melvin lekap majd kettőt, pedig novemberben még a mekiben volt pultos.

justin 20+ yards forsett. ray lewis bácsi és ed reed bácsi egy darabig tartottak tőle, hogy leveon wannabe bell, majd komoly konkurencia lesz forsettnek, de bellnek fáj a lába, mert az is egy képtelen focista, a rájátszásra fölépülünk, mint ray lewis bácsi, nem pedig összeesünk, na hagyjuk is, forsett bevágja a szokásos 100 yardját, aztán majd elkap 39 yardot is garbage time-ban, a senkiháziak pedig zokogva kérnének bocsánatot legarette blounttól, ha nem lennének egy bugris brigád.

steve szenyor smith. ray lewis bácsi az ilyen kandúrokat szeretik, mint az öreg szenyor, igazi penetration in the secondary, jahúúúúúú. 96 elkapott yard, négy elkapás first downért.

elvis dr. doom dumervil és az igazságosztó terrell suggs. ray lewis bácsi és ed reed bácsi nem kertelnek, 4 sacket várnak és még kettőt violent pernell mcphee-től.

ray lewis bácsi és ed reed bácsi sok szép sallert kiosztottak már a senkiházi pittsburgh steelersnek, de ez a kedvencük, amikor a tongai herceg haloti ngata eltörte a huncuttestű orrát. ngata négymeccses eltiltásból jön vissza, mert túltolta a partidrogot, és mindenki tudja, hogy manipulálták a mintáját, úgyhogy nagyon ideges, egy hónapig mindennap elvette a gyerektől haloti maximustól a tápot, egyrészt hogy őt eddze, másrészt hogy gyűjtse magában a haragot a rájátszásra.

irgalmatlan verés lesz, na.

(és vegyük észre, azt is hogy mint az igazi férfiak általában, ngata is a fejre totálisan rásimuló, úgynevezett T.H.U.G. sapkát hord, csak a téli változatot.)

---------------------------------------------------------------------

A párharc másik oldaláról, Steelers szemszögből ITT olvashattok, összesítő beharangozónkat pedig ITT találjátok.