ray lewis bácsi és ed reed bácsi tudják ám, amit tudniuk kell: a csicskaszakáll (formerly known csicskafrizura) tom brady valójában szerelmes ray lewis bácsi és ed reed bácsiba, de minimum ray lewis bácsiba, és mint a nagy viszonzatlan szerelmeknél lenni szokott, ha nem bír velünk létezni, akkor egyenesnek szánt tartással lépeget körbe az öltözőben, mint aki gyűlöl, de az öntudatlan gesztusai elárulják, mikor olyanokat mond a szerencsétlen, hogy egy kibaszott gép vagyok [a hidegben]. az úgy van eredetiben egyébként, hogy egy kibaszott gép vagyok faszfej, és a ray lewis bácsi mondta volt valami szerencsétlennek, amikor földbe döngölte.

(bár a csicskaszakáll brady állandóan ray lewis bácsi és ed reed bácsinak üzengetett, mint a meccs felvezetése, mutatva, hogy valami véget ért, valami fáj, ez már egy másik ravens, ray lewis bácsi és ed reed bácsi azonban szikár tényekkel érkeznének a bostoni hangulatról. a szurkolók állnak a hidak pillérein és azon gondolkodnak, hogy már most ugorjanak, vagy megvárják a félidőt, mert a csodálatos baltimore ravens olyan manapság a rájátszásban, mint amilyen a kislánynevelde new england patriots sohasem lesz, mert bohócok gyülekezete a csoport, és a jets-bills-dolphins retardtrió nem készít fel lószarra sem, nem hogy az igazságosztó terrell suggsra és elvis dr. doom dumerville-re.)

ray lewis bácsi és ed reed bácsi mióta átadták a generalisszimus pálcáját báró joe flacco az olasz csődőr elit irányító szaporának a távolból sem figyelik a kislánynevelde new england patriots frencsájzát, de azt tudják, hogy több színben van wes welkeres pincsijük most is, és idén még nem sérült a gronkowski, egyébként meg teljesen mindegy is, ray lewis bácsi és ed reed bácsi majd csak akkor fog rendszeresen újra pats meccset nézni, amikor a galoppolo, vagy a buzi bengalsnál megunt senki dalton irányít majd, de akkor viszont kitartóan egy évig, két pofával röhögve. (elemzés vége).

ray lewis bácsi és ed reed bácsi egyébként imádják, amikor hideg van egy meccsen, vagy amikor a sterilnek mondható giants szopatja a kislánynevelde new england patriotsot, azt időnként most is megnézik, akárcsak a 2012-es AFC-döntőt, és már ennek a meccsnek is felszabadították a tárhelyet, mert tudják ám, amit minden patses, és mr. bündchen is tud, hogy lófaszt vagy gép tomikám, amikor hideg van, max divatdiktátor, biztos lesz most is valami csinos símaszk, miközben az igazi férfiak, lásd a csodálatos baltimore ravens teljes védelme, valamint owen az új fehér tight end daniels már megmondták, hogy mínusz 20 alatt senki se számítson arra, hogy hosszúujjút vesznek a mez alá.

ray lewis bácsi és ed reed bácsi egyébként két ravens-játékost éreznek nagyon erre a meccsre. jacoby superman jonest, aki úgy hord vissza, mint senki, valamint a marylandy bicskás torrey smith, mindketten hallgatásból jönnek, mert a csodálatos baltimore ravens egy olyan frencsájz, ami végigalapozza az alapszakaszt, ezért van az aprítás a playoffban.

A bácsik nem vesznek részt holmi tippjátékban, de a többiek azért igen:

A válasszal pedig gomes88 sem maradt adós: