Az internetet ellepték a havat lapátoló Green Bay szurkolók. Mindenki klasszikus meccsre számít, hiszen Tom Brady és Aaron Rodgers első összecsapásának lehetünk szemtanúi. Igen, tudjuk, Tom Brady is kemény, de azért mégiscsak Wisconsin állam lakosai a legnagyobb menők a tundrán. Mutatjuk miért!

+ 15°C – A Dolphins játékosok hosszú ujjúban kezdenek edzeni. Green Bay-ben az emberek kifekszenek napozni.

+ 10°C – A texasi klubok edzéseit áthelyezik a terembe. Clay Matthews tangapapucsban érkezik az edzőközpontba.

+ 5°C – A 49ers szurkolók a hideg miatt inkább otthon maradnak. Green Bay-ben visszavonják a másodfokú hőségriadót.

+ 0°C – Az olasz autók nem indulnak, Reggie Bush Lamborghini Aventador helyett egy Forddal kell furikázzon. Tramon Williams kiáll a parkolóból egy kabrióval.

- 4°C - Befagy a Jaguars stadionban található medence vize. A Lambeau Field-en a bye week alatt megrendezik a helyi strandröplabda bajnokságot.

- 12°C - Már a Vikings játékosok is a hidegre panaszkodnak. Randall Cobb és Jordy Nelson kesztyűt húz az edzés felénél.

- 20°C - Arizonából kérelmet írnak Goodell-nek, mert szerintük ilyen rossz időben nem lehet játszani. Eközben Mike McCarthy jótékonysági grillpartyn autogramot osztogat a Packers parkolójában.

- 35°C – New Orleans-ben elhalasztják a meccset, mert a lakosságot a Superdome-ban keres menedéket.  B.J. Raji becsukja a fürdőszobaablakot.

- 45°C – Több NFL stadion megközelíthetetlen. Green Bay-ben 5 perc alatt eltolták a havat. A Packers meccsen a szurkolók fele már nem félmeztelen… Mivel a nők bikini felsőben vannak.

- 60°C – Chicagoban befagynak a whiskey-s üvegek, Joulupuki lemondja a half-time show fellépését. Green Bay-ben hosszú sorok állnak a hotdogárus előtt.

- 75°C – Obama rendkívüli állapotot hirdet ki az országban. Corey Linsley (center) arra panaszkodik, hogy Aaron Rodgers keze túl hideg.

- 92°C – Gyakorlatilag minden lebénult, korcsolyával és hószánnal lehet csak közlekedni az országban. Eddie Lacy felveszi a fémstoplist.

- 183°C - Az ételben található mikrobák elpusztulnak. Egy Green Bay játékos mérsékelt edzésmunkát végez kisebb megfázás miatt.

- 273°C - Minden atom alapú molekula mozgása leáll. Az öregek úgy emlékeznek, hogy Brett Favre idején még a telek is keményebbek voltak.