Legalábbis részben. Az utóbbi időben kevesebb hír érkezett az applikációnkkal kapcsolatban, de ez nem azt jelenti, hogy leálltunk volna a projekttel. Persze még közel sem tartunk ott, ahol tartani szeretnénk a későbbiekben (a következő idényre egy teljesen új alkalmazást fogunk készíteni), de egy fejlesztési csomaggal azért jelentkezünk, hogy addig se ti, se mi ne unatkozzunk. Addig is itt az FK! Going Deep 1.1, ami nem csak androidra, de iOS-re is letölthető!

Jó, picit hazudtam. Az iOS ugyan készen van, de az Apple még nem tette elérhetővé. Ám legkésőbb két héten belül elérhető lesz – ez fix, további csúszás nem lesz. Na de nézzük azt, ami van, vagyis hogy mi változott az előző verzióhoz képest.

Először is egyszerűsítettük a navigációt. A felesleges menüpontokat kivettük, ahogy az applikáció indulása után megjelenő „lapozót” is. Most indulás után a csapathírek fognak megjelenni listanézetben. Az alsó négy menüpont mindig látható lesz a könnyebb navigáció érdekében (illetve az első sikkekhez képmegjelenés is társul).

Másodszor, a tippjáték. Az, aki letölti az applikációt, és regisztrál (facebookon vagy emailen keresztül), tagja lesz az FK! Going Deep közösségének és részt vehet az applikáción elérhető tippjátékban. Bárki részt vehet a játékban kortól, nemtől, hovatartozástól függetlenül, értékes díjakért játszhat (a Going Deep alapból finanszírozva), illetve belkerülhet az FK! Going Deep Hall of Fame-jébe is. További részletek a tippjáték menüpontban olvashatóak.

Maga a játék nagyon egyszerű, aki szokott online fogadni, annak ismerős lehet. Felteszünk heti pár kérdést (a kérdések száma állandó), hozzájuk választási lehetőségeket, a ti pedig megtippelitek a helyes választ. Persze egy-egy tipp más-más pontszámot ér. A cél minél több pontot szerezni.

A legjobb átlagban tippelő (erre az idényre a legjobb hat tippsor összege), a legtöbb forduló-győzelmet, illetve legmagasabb pontszámot elérő (a legmagasabb értékű tippsor) játékosokat díjazzuk.

Valamint több apró változtatást és módosítást is végrehajtottunk:

- Először is kék lett az egész. Apró előrelépés a szürke után.

- Megnöveltük a fejléceket, hogy a cikkek címei jól kivehetőek és láthatóak legyenek.

- Módosítuttuk a beállítások menüt:

- Csapatválasztásnál elég az adott mezőt eltalálni.

- Lehet nyitóképet választani (sajnos ez nem úgy alakult, ahogy szerettük volna; nem sikerült megoldani az egyedi dizájnt)

- Lehet a felhasználó nevet módosítani

- A tippjátékon belül nyomon lehet követni a játék állását (a legjobb hat tippsor összegét) és a heti eredményeket. A többi eredményt egy blogbejegyzésben összesítjük és frissítjük (mármint az adatbázis) folyamatosan.

Tehát frissítsétek az applikációt androidon és várjátok lelkesen az iOS verziót, amint engedélyezte az Apple, jelentkezünk vele.

A visszajelzéseitekre továbbra is kíváncsiak vagyunk, ne szégyellősködjetek, minden észrevételt szívesen fogadunk bármely csatornánkon: itt kommentben, Facebook kommentben, Facebook-üzenetben, applikáció értékelésnél egyaránt. Mivel elsősorban Nektek csináljuk ezt, így minél jobban a Ti igényeitkre szeretnénk szabni az appot.

Töltsétek le ingyenes, MEGÚJULT mobil alkalmazásunkat Androidra (hamarosan iOS-re is)! Regisztráljatok, legyetek tagjai az FK! Going Deep közösségének, vegyetek részt a csak az appon elérhető TIPPJÁTÉKUNKBAN értékes DÍJAKÉRT (további információk ITT).