Véget ért az applikációs tippjátét. 300-an játszottatok velünk, több mint 150-en pedig legalább 6 fordulóban is részt vettetek. Szép számok, különösen annak a fényében, hogy nem volt mindenkinek elérhető a játék (800 letöltő). Köszönjük a figyelmet, hogy velünk játszottatok, várunk vissza titeket jövőre is és ami a legfontosabb: GRATULÁLUNK A GYŐZTESEKNEK!

A díjátadó a Super Bowl napján (február 1) lesz a Kandalló kézműves pub-ban. A Super Bowl tippjátékot a Kandallóban fogjuk lebonyolítani! A játék MINDEN jelenlévőnek elérhető lesz! A győztesek többek között egy Faragó Ricsi által (külön erre az alkalomra) dedikált NFL című könyv, illetve a Super Bowlba bejutott csapatok logóival ellátott két Wilson minilabda közül választhatnak. Illetve lesz egy HATALMAS MEGLEPETÉSÜNK a számotokra!

A GYŐZTESEK!

1. Az egy forduló alatt elért legmagasabb pontszám (50.000 Ft MINIMUM összdíjazás)

jujuj10 játékos átvette és meg is tartotta az első helyet 80,22 ponttal. Ráadásul eddig ő volt a legközelebb a tökéletes szelvényhez (legalábbis pontok alapján), ugyanis a maximálisan megszerezhető pontszám (83,7) 95,84-százalékát sikerült begyűjtenie! Gratulálunk!

GYŐZTES: jujuj10 - 80.22 pont

+1 Különdíj a tökéletes szelvényért

Kétszer volt tippsor 15, egyszer pedig 14 helyes válasszal, de tökéletes senkinek sem sikerült, így ez a díj (NFL-mez) a következő szezonra maradt. 

2. A legtöbb pontot érő 6 tippsor (50.000 Ft MINIMUM összdíjazás)

12 fordulót vagesz megtartotta a vezetést, és 341,25 ponttal ő lett a kiírás nyertese! Gratulálunk!

vagesz - 341,25 pont

Az eredmények EZEN az excelen frissülnek, de az applikációban is követhetőek. Valamint az összes forduló eredményei is  ITT vannak, lehet bennünket ellenőrizni :)

3. Aki bejut az FK! Hall of Fame-be (50.000 Ft MINIMUM összdíjazás)

Pogamilan, Bruce, vagesz, neemi, poc89, fermi, Goti, Gabi87, Rigi és s felkerült a Going Deep Dicsőség Falára! vagesz lett pedig az első játékos, aki két fordulógyőzelmet is szerzett. 

Ide a forduló-győztesek kerülhetnek be 5 győzelem után. A győzelmek tovább vihetőek a következő évadra, így aki idén négy győzelmet szerzett, az a következő szezon alatt könnyedén megszerezheti az 5.-et